Bebelusi de mai-iunie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Grate- Julia se simte foarte bine, astazi micuta aproape ca a cazut din pat am prinso in ultima clipa, tare a plans , sa speriat tare rau.Cred ca ii iese al 4-lea dinte , saliveaza foarte rau, iar baga totul in gurita plus ca isi face masaj cu limbuta.

Diana R- Vladut si Julia sunt de aceasi varsta, numai ca Vladut este mai mare cu o luna si 7 zile. Julia s-a nascut pe 23.06.2004

Ea a inceput sa spuma foarte bine MAMA, sotul meu ii spune sa inceapa sa spuna si TATA, eu i-am spus ca atunci cand ii va iesi al 4-lra dinte va spune si TATA

Fetelor voi le faceti baie din zi in zi sau mai rar . Noi ii faceam din zi in zi acum din doua in doua, a racit putin de acea, dar cand se va face bine nu stiu daca sa revin ca inainte sau sa raman la aceasta modalitate. Azi i-am cumparat olita ce a fost ciudat ca prima oara am puso imbracata totul a fost bine cum am puso cu funduletul gol a inceput sa planga.Poate este prea devrema sa o pun la olita

Noapte buna

Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Neta fetelor ,na ca mi-am adormit iar pitica si am venit pe la voi.

Aseara mi-a adormit la 11 ia care pana acum imi adormea intre 8:30 -9 ,si imi dormea pana la 9 dimineata ,iar azi dimineata sa trezit la 6 asa ca tati a stat cu ea pana la 9 cand m-am trezit eu iar apoi sa culcat el si am stat eu cu ea ,i-am dat sa pape si bineanteles ca a luat-o somnelu ,asa ca acum trage iar un pui de somn.
Fetelor am uitat sa va zic ,Ayumi a invatat ce se poate face cu telecomanda de la televizor ,o ia si se intorce spre Tv. si incepe sa mute programe ,tare madra se simte cand muta ea programele si nu ne lasa sa ne uitam la ce dorim noi
DanaA ehehe vezi ca nu esti singura care te confrunti cu problema somnicului?Naa ca acum a inceput si fimea la felDe slabit ce sa-ti zic ,am tinut prin octombrie o dieta ,cei drept poate ti sar pare putin cam dura ,dar sa stii ca in 3 saptamani dadusem jos vreo 7 kg ,pana la urma am renuntat la ea ca pe o parte ma cam speriat cand am vazut ce repede am dat jos si imi era frica sa nu pun mai mult la loc dupa ce termin cu ea.Apoi am plecat in tzara unde m-am mentinut la cat ajunsesem ,iar de cnd m-am intors inapoi am reusit sa mai dau jos inca 3 kg fara nici un fel de efort ,pur si simplu au disparut.Dieta am luat-o de pe site-ul de aici ,e la prima pagina ,ma duc sa o caut si ti-o scriu aici .Acum cand vad ca nu am avut probleme cu dieta aia ,ma bate gandul sa o tin iar vreo saptamana ca sa pot sa scap si de cele 2-3 kg pe care mi le-as dori sa le pierd .
Eu asa am slabit in prima saptamana cand am tinut-o am dat cel mai mult jos in jur de 4 kg ,de aia si intrasem in panica ca ma speriasem ce repede am dat jos .
Alus invat-o pe frumoasa ta cum sa se dea jos din pat s cum sa se urce ,nu stiu probabil ca ai facut-o deja dar zic si eu.A mea a luat cateva cazaturi si de atunci m-am lecuit ,m stat si i-am aratat tot mereu cum sa se de-a jos din pat sau de pe canapea si pot sa-ti zic ca acum nu mi am probleme cu ea.Numa` sa o vezi cand ajungi in capatul patului cum se kinuie sa se intoarca cu spatele ptr. a-si putea cobora mai intai picioarele si apoi sa coboare .Isi da mai intai un picior in jos apoi pe celalalt si hop aluneca in jos .Bine deocamdata mi-e frica a o las nesupraveghata pe canapea sau pat ca nu pot sa stiu cum greseste si poa sa cada.Dar cand sunt langa ea stau si o privesc cum exerseaza.Daca totusi nu reuseste ca se mai intampla cateodata o iau si o ajut sau o tin de bluza la spate ,fara ca ea sa simta ,asta in caz ca e nevoie sa aibe o protectie.
Mei Alus esti o fericita ca iti spune Ma-Ma,ayumi imi spune numai cand se plange in rest ,nu aud cuvantul asta mult asteptat.
Grate ma bucur ca te lasa Patrick sa dormi bine ,asa vezi ca se gandeste la tine?Eu acum astept sa isi aduca iar aminte si de mine si sa inceapa sa ma lase iar sa dorm si eu ca un om.

Pupicei fetelor ,tot stau si ma gandesc cu ce sa o imbrac diseara pe printzesa ,la rokita sau la pantaloni ,e un costum rosu tare frumos dar si rochitele alea tare imi sunt dragi ca zici ca e o papusa in ele .Asa ca sa vad cum va fi vremea spre seara si sa ma hotarasc.

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

v-am citit cu viteza ca nici cum nu-i timp de-ajuns. sa nu ma dati disparuta, nu stiu ce se-ntimpla, serile pic de somn si nu mai apuc sa vin pe-aici:). aseara am adormit la noua far-un sfert, inaintea liei!! ma simt nasol, as minca incontinuu, numai cind maninc nu mi-e greata (greata, dar nu vomit!!! parca e mai rau, ca tin in mine!) dar dupa ce termin iara-s inapoi.... uau, e foarte diferit fata de ce am simtit cu liutza, ea nu mi-a dat nici o bataie de cap, inca din burtica:). asa ca tot maninc ca un sac fara fund de vreo saptamina, am pus un kil intreg pe mine, arat din ce in ce mai gravida. desi n-ar trebui sa se vada nimic, sint doar in cursul saptaminii 8!!! mai am o gramada! sint chiar ingrozita, dar nu stiu ce sa fac...... eu, cu asa o comanda a poftelor, nu ma pot abtine de la nimic ce-mi trece prin minte. plus ca cel mai yummi mi se pare (si maninc intr-una!) piine prajita cu telemea felii subtiri. gustul rau din gura nu ma lasa deloc, of, cind o trece?! stiu ca ma pling la voi care n-aveti de-a face cu asa ceva:), dar poate unele va amintiti ca v-ati simtit asa cind aveati burtilici si ma intelegeti.......

noa, va pup din suflet, aveti grija de voi si ingerasii vostri - poate am timp mai mult saptamina viitoare sa va raspund mai in detaliu. ca mesajul asta a fost sa ma descarc si sa-mi spun pasul

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (7+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

DanaA m-am uitat dupa dieta aia dar nu o mai gasesc nu stiu sa o cauti si tu poate vei avea mai mult noroc ca mine.

In orice caz eu ti-o scriu aici ca era tare simpla ,si daca ai puterea sa o tii ,e bine ,insa cred ca daca mai alaptezi ... nu e prea indicata .
Se tine timp de 21 de zile ,
dimineata -jumatate graphfruit,
pranz -salata verde(rosii,castraveti ce crezi tu de cuviinta mai bagi in ea),un ou fiert si o jumatate de graphfruit ,
seara- salata verde (tot cu ce crezi tu ) un ou fiert ,o felie paine prajita si o jumatate de graphfruit
Asta e tot ,ti-am zis ca e cam dura dar la mine a mers foarte bine,acum vezi si tu eu nu am tinut kiar asa cum scria acolo ,ca mi-era cam frica cum 2 oua pe zi ,dar mancam cate 1 pe zi in general la pranz .
Scria, ca dieta asta o tin starurile de la Hoolywood cica asa reusesc ele sa slabeasca dupa o sarcina, atat de repede .

Monet scumpa de tine ,stii ca mi-e dor de tine? pe bune ,ce ma bucur ptr. tine ca ai un nou samburel in burticutz ,acum ce-ti doresti sa fie ,fetitza sau baiat?
Oricum sa de-a Domnul sa fie asa cum iti doresti tu ,si cel mai important sa fie sanatos bebe cel mic .Hai curaj ca vor trece repede starile de greata si dupa aia stii cat de bine te vei simtii cu burtica ? ,mandra si fericita .

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Eryka, saru'mana de dieta. Chiar ca e dura. Nu ti-a fost foame cu numai atata mancare pe zi? Chiar ca te admir ca ai reusit sa tii un regim asa dur. Intr-adevar , eu mai alaptez inca, desi ma gandesc tot mai serios sa il intarca ca poate asa s-o mai linisti noaptea.Mi-a ajuns si mie la atatea nopti nedormite. Dar dupa intarcare o sa incerc si eu ca am de dat jos inca 8 kile.

Monet, draga de tine. Eu imi amintesc perfect senzatia ia de un gust ciudat in gura.Si sa stii ca a doua sarcina e mai rapid vizibila decat prima.Eu am mancat multe fructe. Bine ca samburelu e bine.

Diana, eu ma gandisem ca ai mers la Timisoara si de-aia nu ai mai intrat pe-aici. Te asteptam cu vesti.

Noi am fost la ziua fetitei unor prieteni si maine mergem iarasi la alti prieteni, tot la o zi de nastere.
Fetelor asa sunt de obosita in urma noptilor nedormite ca nici nu mai gandesc bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor din aceste zile! La multi ani Amalia (Cris sa-ti traiasca odorul!)si Mariuca (Madutza pupici zulufatei, asa cu intarziere)!

Hai ca a adormit Vladut, sa incerc sa va iau pe rand.

Carmen, multumesc ca mi-ai satisfacut curiozitatea, dar mai am una: cum doarme acum noaptea, se mai trezeste tot asa des?
Pupici, pe unde umblii? Sau nu-ti merge nici tie netul?

Grate, in legatura cu pernuta: eu stiu ca pana la 2 ani nu se indica din motive de statica a coloanei, pana la un an sigur nu e pericol de sufocare. Acum tu faci cum crezi. Patrik e tot mai umblaret si vad ca doarme bine. Super, ma bucur ca apuci sa te odihnesti! In prima seara fara internet am adormit pe canapea langa fiu-miu pe la 9 si nu a mai reusit tata sa ne scoale... Pe la 1 s-a trezit a supt si l-am pus in patut, apoi m-am mutat in patul conjugal si am dormit asa cu 1-2 intreruperi pana dimineata la 9. Oh, ce bine a fost! Tre sa raman mai des fara internet!
Vladut al meu doarme binisor, se scoala de 1-2 ori pe noapte rar are cate o noapte cand ma scoala de ma nauceste si din ora in ora.

Erika, bine ai revenit! Saraca Ayumita, cu febra asta si medicii impasibili! Parca-i si vad... Ciudat, ce sa zic, nu mi se pare chiar asa normal sa traga cate o febra... Hai o data ar fi febra de trei zile dar de mai multe ori?
Ayumita ta e o harnicuta la mers, auzi sa coboare ea din pat! Eu am incercat azi cu Vladut l-am pus cu fnduletul spre marginea patului dar s-a intors intr-o secunda si venea vertiginos spre sol! Noroc ca l-am prins.

Am vazut cum discutati de carucior sport si mi-ati facut pofta. Oricum vroiam eu unul, dar acum tata a venit cu solutia cel putin financiara. Le-am propus parintilor nostri sa considere caruciorul ca si cadoul lor de ziua lui Vladut luat anticipat , si au acceptat! Prospectam piata si probabil in 1-2 sapt avem carucuior sport.

Irinel, multumesc ca te-ai tot intrebat ce fac, dupa cum vezi nu sunt asa harnica sa apuc sa si invat. Imi impart timpul cum pot si eu, dimineata ma ocup de pui il pun pe olita il imbrac, ii dau sa suga, apoi dau cu aspiratorul. Periodic mai fac ceva, sterg praful, curat baia, bucataria, spal pe jos, calc, iara matul misuna sau doarme. In rest mancam, iesim la plimbare, iar seara dupa ce adoarme scriu pe forum sau mai chatuiesc cu prietenele, mai calc, mai gatesc de, cum apuc si eu. Pe la 12 culcarea.
Nu stiu cum sa te sfatuiesc sa-l faci sa doarma in patutul lui. Eventual adorme-l bine la san, in brate sau in patul tau si cand e bine de tot adormit muta-l usurel in patut. Pune-l pe burtica la noi asta functioneaza mai nou super!

Dana, idei de mancarica n-am, Stefa mananca mult mai diversificat decat Vladut. El e destul de reticent, de exemplu nu papa branzica cu nimic decat in piure, mamaliga cu branza sa nu vada, cereale doar in piure sau in iaurtul cu fructe. Si cum e gras de nu se poate fac si eu ce-i place in speranta ca-mi va onora eforturile. De vreo cateva zile mananca ceva mai bine, sper sa-l tina!

Berta, ce mai face Darius, mai face febra? Cum nu mai face febra scoate-l afara chiar daca e un piciut subfebril (37 cu 5) daca e frumos si nu bate vantul. Bine imbracat si-i face numai bine!

Cristina, te inteleg prea bine cu mancatul! Si pentru mine e o bucurie sa-l vad ca manaca jumate de castronel dupa ce zile intregi manca doar cateva lingurite. Caruciorul sport de la Baby care ti se pare OK? Adica esti multumita de el? Ca eu am unul clasic de la ei si nu prea sunt bas incantata... Dar de pretul ma tenteaza...

Cris, saraca de tine cat esti de ocupata la servici... Las ca trece repede timpul si vei fi din nou cu Amelia! Spor la zugravit!

Alus, bine ai venit! Romantica poveste tu si sotul tau!

Irinusha, ce fain fitness faci tu cu bicicleta! Bravo! Asa-i cand vor neaparat bunicii sa faca un cadou, de asta noi am abordat problema practic si le-am spus sa ne dea banii pentru carucior, si ei s-au bucurat ca scapa de o grija spre usurarea mea!

Dana, zice bine Irinel cu trezitul noaptea. Asa am facut si eu, nu-i dadeam san daca se trezea la mai putin de 2 ore de ultimul supt. Ma plimbam cu el pana adoarmea sau il puneam in pat langa mine si il las sa se invarta pana adoarme. Asa am mai rarit-o cu trezirile.

Anacami, bine ca-i in regula cu Sebi!

Cristina, e normal sa transpire daca s-a foit atata. Sper sa nu fie nimic grav.. Poate ceva dintisori?

Cris, acuma vad ca ai probleme cu bunica... Imi pare rau! Ei las ca gasesti tu pe cineva sa te ajute!
Nu poate sa stea sotul cu zugravii si tu cu copilul? Sa-ti iei un pic de concediu...

Alus
, vreu sa vad pozele dar nu stiu unde . Puneti adresa la semnatura sa putem accesa tot timpul pozele!

Mona, greu primele luni! Ei dar creste burtica si devine tot mai fain! Pupici pe burtica!

Eryka, dura dieta ai tinut! Nu-i de mirare ca ai slabit! Eu inca nu pot ca alaptez, si nici nu cred ca voi tine vreodata asa dieta dura! Poate un picut de sport nu mi-ar strica!

Intre timp ne-am trezit si acum misuna la picioarele mele . Pupici si mai vorbim diseara!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni

Mergi la inceput

Alus, nu-i prea devreme pe olita, mai incearca. Pune-o cand e satula si linistita ca sa stea si da-i ceva la dispozitie sa se joace.
Noi facem baita in fiecare zi, inclusiv parul il spal. Doar cand a fost mucit cateva zile l-am spalat mai sumar si fara sa-l spal pe cap ca sa nu ne intindem cu baita.

Vladut 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
La multi ani Amalia Elena, Iustin, Ilinca si Eric!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragele mele, ce mult ati scris! Ieri am inceput un mesaj lung si, pe cand incercam sa raspund tuturor s-a trezit Darius! Macar nu l-am scris in word, sa-l pot salva!
Azi nu mai am inspiratie si nici rabdare, ca avem iar probleme! Cand credeam si eu ca o luam pe drumul cel bun, peste noapte i-au aparut niste brobonite pe fata, pe frunte, pe gat, in spatele urechiuselor si pe burtica! Ne-am speriat si ne-am dus la urgenta, ca nici un cabinet nu-i deschis duminica! Medicul de-acolo a zis ca nu-i rubeola, ca inclina mai degraba spre ceva viral (offff, iar viral) si ne-a recomandat Romergan, 5ml seara. Daca nu-i trece ne-a zis sa mergem la infectioase zilele urmatoare! N-avem voie nici baita, of, of, inainte n-am facut ca avea febra, l-am spalat doar sumar, saracutul!
Voi cum ii dati Vigantol? am auzit atatea pareri, de la 1-4 pic/zi! Medicul de azi ne-a spus sa-i facem o doza de D2, i s-a parut ca are fruntea mai bombata si sternul putin infundat! Despre frunte nu stiu ce sa zic, eu credeam ca e ea mai inalta (si parul incepe mai sus), dar sternul mi s-a parut si mie mai cu o "gaurica", am intrebat 2 dr pana acum si ambii mi-au spus ca nu e ceva grav, ca e inspiro-nu-stiu-cum, adica atunci cand se umple cavitatea toracica de aer capata forma normala (poate spun aberatii, dar asa mi s-a explicat)!
Promit sa revin in zilele urmatoare, am citit tot ce ati scris, dar nu stiu daca voi putea recupera cu raspunsurile!

Diana, multumim mult pt ca te gandesti la noi, din pacate, desi a fost soare, a fost vant f. puternic si n-am putut iesi.

Va pupam!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Mergi la inceput

Bertha, daca ai citit cu atentie ce am scris eu cand m-ai intrebat la ce boala virala s-a referit doctorita, ti-am descris febra de trei zile sau roseola infantum. Iata ca i-a scazut febra, au aparut bubite. Ce a fost mai greu a trecut.
Vladut ia de la nastere 2 pic de Vigantol pe zi. Pediatra lui a simtit ceva semne de rahitism (matanii costale) si le-am simtit si eu dar erau doar 2 si nu avea alte semne, s-a gandit ca alaptez si il tine sub observatie. Acum urmeaza sa vina sa-l vada dar eu nu am mai simtit mataniile, aproape au disparut, cred ca nu va fi problema. Zicea si pediatra mea ca mai tare se tem de hipervitaminoza D decat de rahitism, deci nu sari pe el cu vitamina D pana nu esti absolut sigura.

Vladut 9 luni

Mergi la inceput