Aspirante optimiste ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 13
Anca Wish spune:
Fetele am fost azi la monitorizare si nu cred ca stau bine.
Am 2 foliculi pe ovarul stang. Cel mai mare e de 10. In schimb, endometru e subtire rau.
Mi-a dat Estrofen ca sa se ingroasa endometru.
M-a speriat farmacista care a zis "ca nu-mi vine sa cred ca aveti probleme asa grave"
Am citit prospectul si m-am speriat. Se da in cazul in care lipseste uterul...si e un mare pericol de a face cancer la san. Ca sa nu mai zic de repercursiuni asupra ficatului (am avut hepatita si de atunci am o sensibilitate).
A mai luat cineva medicamentul asta???
Vineri ma duc iar. la spital. Poate cresc foliculii, dar nu cred ca o sa apuc sa fac inseminarea saptamana asta.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
maraki spune:
Anca vorbeste vineri cu dr. si cere-i sa iti explice pt. ce exact ti-a dat medicamentul asta ...nu te lua dupa farmacista ca probabil se administreaza si in cazul tau cu endometrul subtire.Nu iti mai face ganduri negre sa te stresezi ca nu iti face bine .Poate se rezolva endometrul cu ajutorul medicatiei si o sa iasa bine luna asta.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Anca Wish spune:
Monica, sunt convinsa ca nu mi le-a dat asa aiurea in tramvai...dar am luat prima pastila acum 9 ore si deja sunt 
Ma calmez io, doar ca am avut o discutie cu al meu sot care nu e tocmai incantat de cate tratamente iau. Cica ma vrea sanatoasa langa el.
Imi revin io. Nu ma bagati in seama. inseminarea asta TREBUIE sa iasa. Am zis!!!![]()
Am scris ca nu mai prind inseminare luna asta. am rectificat.. am vrut sa scriu "saptamana". Ca doar n-o sa ma las!!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
valentinag spune:
Deci asa tre sa se poarte omu cu voi
tre sa va faca urite si gata sariti la intilneala![]()
Lista:
tumpi
dandana
asteryaro
ardit
Anca?
Astept....
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Chi spune:
Anca, daca ai facut stimulare, din cauza clostylbegitului scade estrogenul - de unde endometrul mic. Estrofemul se da intr-adevar si dupa histerectomii, ca sa suplineasca carenta de estrogeni, sau in menopauza - unde riscul de cancer la san este crescut, dar si in caz de anovulatie sau hipogonadism la femei de varsta fertila.Din pacate femei la menopauza cu probleme hormonale sunt infinit mai multe decat femei cu probleme de fertilitate si de aici reactia farmacistei, obisnuita cu alt gen de probleme.
Nu esti in niciunul din aceste cazuri, dr mi se pare ca a procedat corect si nu ai de ce sa iti faci griji.
Tine-te tare pe pozitii, bb te asteapta !!!
dana p. spune:
Buna dimineata!!
Asa puneti de intalneala ca io vreau poze.
Ardit , saru'mana ca vrei sa vii la mine. Am si eu o curiozitate in legatura cu mobila, ce-i la care ti-ai comandat-o nu iti pun totul pe ea ? Sotul meu face mobila la comanda dar niciodata nu si-a trimis clientul sa-si cumpere singur blatul sau altceva. El masoara , face schita, pretul, mobila, o transporta si o si monteaza cu toate accesoriile pe ea. ( sper ca nu se considera reclama asta si sa ma sanctioneze moderatorul)Ancuta tin pumnii stransi sa creasca grasanii si endometru sa fie din prima de data asta .
Astery eu zic ca luna asta te transferi la 
Flory ce faci au venit uratii au ba( ca nu mai stiu
)?
Teodora sper ca este curajoasa astazi la operatie.
Sorina , Laurici, Georgiana, Mihaela si celelalte fete

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
ardit spune:
buna demeneatza fetele mele frumoase!
nu am avut timp sa citesc din urma.. da ma duc acusica, numai 2 raspunsuri urgente:
ancutz eu am luat estrofem dupa FIV, nu am patzit nimic rau, dar ai dreptate cu medicamentele astea, sunt periculoase, de asta vreau eu fiv fara stimulare!
chiar azi ma gandeam cand veneam la servici' cu masina (ca deja merg pe pilot automat, stiu fiecare tufa, copac si poarta de pe DN1) ca daca la fiv se face stimulare si se "coc" si ovuleaza un numar de foliculi aferenti unui an (care ar fi trebuit sa se matureze/ovuleze pe parcursul unui an, adica), nu se scurteaza perioada fertila a femeii vertiginos la fiecare stimulare? (mama masii de viatza, stiu!) si nu scade rezerva ovariana?!
na, nu va suparatzi pe mine ca aduc asa un subiect neplacut, da' eu sunt mai inginera asa, si la mine 1+1 daca nu fac 2, ii fac eu sa dea 2!
dana p ashea e, teoretic cel putin, dar cand ai un client ca mine.... zarghit si cu pitici pe kapul lui se schimba kalimera! eu vreau sa-mi fac blaturile din granit, unul din ele, cel mai mare are latime de cam 1.1m si adancime in stanga de 0.5m si in dreapta de 0.6m, deci trebuie "decupat" curb la latura din fata, deci trebuie sa fac un tiipar care sa-l dau la firma cu granit si sa fac neste suporti pentru perete din cornier, ca veau sa-l prind de peretele de beton, in rest toate corpurile (de jos) sunt mobile pe roti industriale, concept care deja a fost destul de avansat pentru firma de mobila... avantajul a fost ca este vara-mea la mijloc care e arhitecta si cu ea am desenat totul si ea lucreaza la o firma de amenajari interioare, si-mi intermediaza, gratis iti dai seama, povestea asta. In fine, m-am intrebat si eu daca sunt suficient de isteti ca sa inteleaga ca vreau o bucatarie care, cel putin in partea de jos, sa nu fie fixa, incastrata adeca. Si nu-ti povestesc ce am stresat-o pe vara mea cu modificari de desene si inovatii! Concluzia este ca cred poate ca o sa-mi fac o firma de mobila
, prea m-au enervat mesterii astia, si in general toti mesterii cu care am avut de-a face, fitzosii naibii, zici ca e o rasa aparte! cand am pus gresia si faianta am schimbat trei echipe numai pentru simplul fapt ca li se parea prea greu!!!!
Tmihaela spune:
Buna fetelor,eu nu prea aveam chef de scris dar am zis totusi sa va salut.Eu am o stare tare,tare,tare proasta asa ca nu ma bagati in seama.Imi vine sa pling,sa ma duc sa ma plimb pe strada de nebuna poate imi trece si ma linistesc.

![]()
Mihaela
flori76 spune:
'Neata fetele.Iar e liniste deplina la "aspirante"...ori sunteti toate in perioada buna si..aveti treburi??
![]()
Eu si sotul avem planuri mari(discutaram de dimineata):vrem sa ne lasam de fumat.Uuufff,usor de zis...Am zis ca daca reusim,sa incepem sa mergem la sala,ca tare mi-e frica sa nu ma ingras.Acum..sa vedem;deocamdata ne-am propus;poate o sa si reusim.
Dana la mine nu au venit uratzii,dar nici simptome nu prea am,drept pentru care...nu prea mai sper mare lucru.Cred ca e vorba de o dereglare.O sa mai fac un test peste cateva zile(daca tot nu vin).
Abia astept sa vad pozicile de la intalneala.Ma bucur pentru voi,dar...va si invidiez
,ca tareee as vrea si eu...
Pupici dulci pentru toate fetele.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
duda_lttl spune:
![]()
salut. eu sunt foarte noua pe aici si mi-as dori sa devin in curand aspiranta, dar, momentan, se pare ca nu trebuie sa mai visez cu ochii deschi. deja am inceput sa nu mai am rabdare...![]()
![]()
am scris si eu un mesaj nou, a fost vizualizat de cateva dintre voi (ele), in fine, dar pana acum nu am primit nici un raspuns... depresia e in floare in zona mea![]()
![]()
![]()