Aspirante optimiste ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Pentru intalnire , ala io, ala io.....v-am zis io va astept la spital ( sau poate am norocul si nu mai am nevoie de operatie ca poate sunt )pe toate, veniti la mine cu banane , portocale etc
Glumesc acum , nu ma luati in seama, ca am o mie de treburi si eu bantui pe aici dar eu chiar vreau sa vad poze de la intalnire cu voi si voi nimic.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maki spune:

Salutare fetelor! Am fost foarte ocupat la servici, am intrat sa va salut si sa va pup.
Laurici sanatate multa sotiorului.Sa stii ca si eu ma tot gandesc daca sa iau pastilele dupa avort.Timpul trece si nu am rabdare.Astept primul CM si mai vorbesc cu doctorul meu.
In rest multa sanatate la toata lumea, sa va distrati la intalneala de joi si sa si in locul meu.

Maki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

pai vezi mai Vale, fetele astea zic ca vor sa ne intalnim, dar cand e vb sa-si confirme prezenta, se dau lovite.se eu care voiam sa va strang cat mai multe ca apoi cine stie cand va mai vad

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

iar ma scoate laurici din simpla spioneala!

parca mi-ai dat cu ceva in cap, cum adica am 37 de ani si daca pana in decembrie nu, gata?

te rog mumos, se poate? uitasi ca eu tot 37 spre 38?

in primul rand, pana atunci toate am trecut la mamici!
in al doilea rand, daca nu s-a intamplat, atunci se va intampla in primele luni ale anului viitor!

AM ZIS!

pupici la toate fetele optimitele!

Mergi la inceput

aaaaa si cred ca vin la intalneala! dar mai tarziu, 6.30!

Mergi la inceput

sorinel, ia zi la mine pe pm la ce altceva decat ne gandim cu toatele e buna branca? ca eu de cand era sa pic cu tensiunea mica, am ramas cu 2 sticlute pline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Fetelor, sa va spun si voua: am avut un MEGA FOLICUL care masura 28,7 mm! Fara stimulare, fara nimic absolut! Doctorul s-a minunat, dar nu de marimea foliculului, ci de cat de sigura eram eu cand ii spuneam: il am acolo, il simt, n-am ovulat inca! Asta evident in cadrul monitorizarii echo. A zis ca... pot fi studiu de caz! Ce chestie dom'le .

Cine mai vine joi? Eu vin!

Pupici,

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele mumoase!

io n-am fost la apel ka am un audit si o certificare pa kap, mama masii de viata si timp care zici ca intra in sac, nu alta! pe de alta parte imi place tare mult ce fac, masochista de mine! in rest nu ma laud cu nimic, de copii va zic mai jos ce m-a siderat zilele trecute, de bucatarie, ce sa zic, e colorata rau, faianta e galbena cu floricele minuscule portocalii, mobila portocaliu pal cu alb, mai am de comandat blaturile care le iau de la alta firma, ca asa ma complic intotdeauna, am vrut eu mobila de bucatarie pe roti industriale si blaturi prinse pe perete, asa-mi trebuie!!

despre copil m-a siderat urmatoarea faza, zic eu ca poate raman gravida printr-o minune, asa ca tia, sau.... printr-o minune a tehnologiei (reconstructie tubara sau FIV), si, oricat nu as vrea sau putea, tot trebuie sa stau doua, trei luni acasa cu bb, nu? ba chiar la FIV multi recomanda 9 luni! ei bine, in perioada aia o sa iau banii care-i da statul, nu? si eu cu ce o ingrijesc pe mama?!! ca acum 99% din ce castig se duce pe ingrijirea mamei, si sunt banui, nu gluma, deci ce fac? am o problema de socoteala matematica, pe care zau, nu stiu cum o s-o rezolv, ce fac, iau un credit?!!
dar stati linistite ca asta nu o sa ma opreasca din lupta pt facut bb, sunt alaturi de voi trup si suflet, na, nu scapatzi voi da mine!

despre hanalneala, daca-i joi, viu si io

sorinuke mei, ce faci dulcea mea?
dana p vino tu aici ca eu sunt prima care vin la spital, gravidoasa sau nu!
lauriciule pup dulce
dandanutza pup ai dreptate, mamika mea m-a facut la 42, si zau ca nu a patzit nimic rau, parol
vale zilnic trec pe sub fereastra ta, ba chiar de 2 ori, mai am un pic si-ti cant o serenada, da ma abtzin pana la intalnreeala pup
tumpi fata frumoasa, ce mai faci?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

asteraky pup fata, eu zau ca uneori raman siderata cum stitzi voi ovulatie, prindere embrion, de cele 2 ori cand am ramas gravida nu am simtit nika, nesimtita de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ardit, pup si io fetita!
Este a doua oara in viata mea (prima fiind luna trecuta), cand am constientizat ovulatia, cu tot ce a insemnat ea. Nu-ti imagina ca le stiam toate astea... Despre prindere embrion nu ma pot exprima, chiar n-am habar!
Iti doresc spor la treaba, si la serviciu si acasa. Imi pare nespus de rau (si cuvintele sunt de prisos oricum) sa stiu ca esti intr-o asa dilema, ma refer la cea financiara.

La cabinetul unde merg eu - puhoi de gravide, unele cu burtici, altele pt. avort. Fete tinere, 18-19 ani, mi se rupe sufletul de neputinta! O sa am si io burtica mea???

Pup toate fetele!

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput