Mamici de martie - aprilie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
ocrainic spune:
Buna burtici dragi, vreau doar sa le felicit pe noile curajoase mamicute!!! Felicitari Anca Micaela, Daria, Smmiha, Giuliatm si celorlalte mamicute sa va traiasca puiutii vostri dragi si sa va refaceti cit de repede!
Eu nu stiu ce sa cred daca am pierdut sau nu ceva din dopul gelatinos! Nu stiu, ma simt asa de nestitoare :-( Poate imi dau seama miine! Sper sa nu fie adevarat ca de abia de luni intru in sapt 36 si mai am ...4 zile de servici! Si mama ajunge doar simbata viitoare! Nu vreau sa se intimple asa de repede! Vreau sa fie bebele bine si maricel!
Va pup acum ca e trecut de 1 noaptea! Pusilici fete dragi!
Oana
raluk spune:
Salutare fetelor!
Felicitari la toate noile mamici sa fiti sanatoase si voioase si cu copii cuminti!
Eu sunt super linistita taman bine in saptamana 39 si fara nici un semn de la bebelina ca ar vrea sa vina pe lume........si daca pana joi cand am mers la doctor o tot tineam cu programarea,acum sunt mai linistita dupa ce am vazut ca am colul inchis,posterior,capul mobil si totul arata ca bebe inca nu e gata.......
Asadar,dr mea m-a convins ca e mult mai bine sa asteptam macar un semn ca bebe ar fi gata sa vina pe lume......si culmea fetelor o sa vedeti ca spre sfarsitul sarcinii va linisteste D-zeu si va lasa asa o pace interioara ....e greu de explicat dar sa stiti ca e adevarat.
In ceea ce priveste curatenia noi am zugravit in baie si in bucatarie...........am spalat covoare.........am sters geamuri si am pregatit culcusul la bebe!
Acum facem mancarica buna pentru tati si noi!
Fetelor si-a mai luat cineva sonda uterina ?e vreun model anume?eu am inteles ca nr 2 e buna.......maine merg la farmacie sa imi iau ca sa fiu sigura ca e a mea si e sterila.....nu vreau cine stie ce infectii....
Ce norocoase sunteti ca puteti avea pe sot sau mama langa voi.......la noi la suceava nu are voie nimeni .......regula spitalului.........asadar pana nu ma ridic din pat nu o sa pot sa imi vad familia.........

Cam atat mai intru mai tarziu sa vad ce mai ziceti!
raluca si bebe 39+
mamacita spune:
Felicitari,smmiha,sa-ti traiasca sufletelul si sa creasca mare si sanatos!
Dar cum adica "i-au gresit peridurala",ce mai e si asta?
danuta t,fetelor,sa nu radeti de mine,stiti si voi, cei mai destepti oameni spun cele mai mari prostii:eu nu am trecut de faza spaimei ca-mi schimba sau imi fura copilul!
Mai ales ca,de curand(eram insarcinata in trei luni si munceam de zor in sala de operatii)un tatic"catelus"a iscat un scandal imens batand 2 tiganci pe care le-a prins cu gentile de voiaj la incubatoare,in conditiile in care nimeni nu supraveghea in acel moment copiii!
Au chemat politia...sa le salveze pe tiganci din pumnii lui(desi bineinteles ca majoritatea aprobau,cel putin in gand,printre care eram si eu
).Drept care,va dati seama,taticul nostru va sta si el catelus la usa salii de operatie.
adrianafedorca,iti tin pumnii sa rezisti bine la masochismul cu epilatul;de cate ori te mai duci pana nasti?
ocrainic,nici noi nu-ti dorim sa se intample asa repede,asa ca tine-te bine si tu si bb!
mamacita spune:
raluk,eu mi-am luat sonda,desi mi-au promis toate asistentele de la sala ca-mi dau una subtire,eu n-am vrut sa risc.De obicei se masoara in unitati franceze,deci eu mi-am luat 14(toata lumea va stramba din nas ca e prea subtire,dar treaba lor,am si eu cataroseniile mele).Cat despre sterilitate,nu e problema,toate sunt sterile la spital,conteaza sa ti-o monteze steril(manusi sterile,fara sa atinga patul ori alte obiecte,seringa cu care se umfla balonasul sondei sterila etc.),altfel degeaba e sonda sterila.Oricum e indicat sa faci urocultura dupa ce iesi din spital,sa fii sigura.
In rest,ai vesti bune si ma bucur,de-abia astept sa-ti postez orchestra si "La multi ani"de rigoare!
oanamc spune:
Danuta t, Mamacita, trebuie sa recunosc ca eu mai mult de asta sunt de acord sa se uite sotul meu la nastere, sa fiu sigura ca ii pune fetitei mele bratarica cu numele, ca nu se fac incurcaturi...Cred ca toate ne temem...Daca nu s-ar fi hotarat sa vada, ar fi stat si el lipit de usa salii, ca odata ce echipa a intrat in sala, sa nu mai iasa nimeni pana nu e totul gata...i-am spus chiar sa verifice si el cand o scoate pe fetita din sala daca are bratarica...noi suntem mai fanatici ca voi...mai ales sotul meu, e foarte scandalagiu...![]()
![]()
![]()
rrox3 spune:
Felicitari Smmiha!!!
La multi anisori lui David Andrei si multa sanatate amandurora!! 
Mamacita ma-nspaimanti cu tigancile alea! La asa o posibilitate nu ma gandisem! Bine le-a facut bietul tatic, si eu as fi avut acelasi impuls violent 
Ocrainic tinem pumnii sa stea bebe in burtica cat trebuie! Eu tot pierd dopul de sambata si sper sa mai stea fetita cuminte inca macar 9-10 zile.
tuturor!
Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+
oanamc spune:
Mamacita, mie nu mi-au spus sa imi cumpar sonda, dar o sa mi-o cumpar, crezi ca cei de la spital vor fi de acord sa mi-o puna pe a mea? Ar mai fi ceva...
exact, ce anume, trebuie sa solicit la farmacie??? Imi e rusine sa intreb chestia asta, dar nu am mai cumparat niciodata si nici macar nu stiu cum arata...![]()
Oare mai e ceva ce ar trebui sa cumpar pentru spital?
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 37)
zuzunaki spune:
Salutare fetele!!!
Se pare ca inainte sa vina bb asta e ultima vizita pe care v o fac.Azi am fost din nou la dr (dupa ce de dimineatza am pierdut si restul dopului si pe langa el inca putzina apa)care mi a poruncit azi la ora 5 sa ma prezint la spital cu tot cu bagaj pt ca este f probabil sa raman acolo.Colul este f putzin deschis,si pierzand apa trag concluzia ca mi ar putea face inductie.Din cate am inteles dc se duc apa si colul nu e dilatat asa se procedeaza.![]()
Ultimele feelinguri pe care le incerc sunt evident de frica
Si am marii emotii cand o sa ma "intalnesc"cu bebelicu meu...aoleu!![]()
Ma rog sa fie totul bine,va pup pe toate si ...la buna recitire!
sa mi tineti pumnii si azi-maine sa va ganditi la mine!
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
zuzunaki spune:
Si 

pt SMMIHA!sa ti traiasca bebelicu si sa fie sanatos si frumos si destept!
hihi,noi aveam acelasi dpn
dar tu ai fost mai harnicutza!!
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos