Mamici de martie - aprilie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
hiroral spune:
Buna dimineata!!
Felicitari Giuliatm

sa va traiasca fetita!!
Felicitari Dariaevelin
sa va cresca mare si sa fie sanatos baietelu.
Raluca&bebelusa 37 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral
danuta_t spune:
Felicitari dariaevelin ! Sa-ti creasca Brien mare si frumos. Nu te ingrijora, cred ca daca ar mai fi fost suspiciuni legate de starea lui, mai erati inca la spital.
Multumesc mult pentru explicatii Mamacita. Chestia cu indusul chiar nu-mi place deloc. Acum cred ca inteleg de ce dr meu vrea neaparat sa ma vada in data de 2 aprilie (el intorcandu-se pe 1). El care pana acum imi zicea ca nici nu vrea sa ma vada mai repede de 5-6 saptamani.
O sa incerc sa fiu cuminte in astea 2 saptamani, sa ma odihnesc mai mult si sa stau pe partea stanga, sa creasca bebe frumos in continuare (desi dr mi-a zic ca nu-i nici o problema, pot sa merg inca la lucru, deci nu-i nevoie sa fiu legata de pat). Asa ca ma gandesc ca inca 2 saptamani n-o sa fie nici un bai.
Dana si bebelica sapt.35+
hiroral spune:
Na` ca am trimis raspunsul si mai avema de scris inca la el...
Felicitari Anca Mihaela
sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa si voi la fel!
Cristinatwo felicitari pt fetita si baietel cred ca esti cea mai fericita mamica...
Intru mai tarziu ca mi s-a facut burtica pietroi va ca...
Raluca&bebelusa 37 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral
Cornelia spune:
Multumesc mult, Mamacita. Am auzit lucruri bune despre dr. Asan. M-am linistit putin in privinta asta. Si ma bucur ca am facut aceeasi alegere in privinta medicului ginecolog, ca si tine
.
Va doresc tuturor bb-i sanatosi!
Cornelia
(32 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
mamacita spune:
'Neata!Am dormit ca ursoaica in hibernare,iar acum de-abia m-am trezit si mor de somn,n-am mai pomenit asa ceva!
cornelia,placerea a fost de partea mea.Cand mai mergi la control,poate ne intalnim pe acolo?
oanamc spune:
'Neata, fetelor!
Am intrat sa va salut si apoi ma apuc de treaba.Am vazut ca nu sunt singura care are chef de curatenie...toata ziua aspir, serg praful, calc rufe etc.Cred ca am luat-o razna...Pregatesc cuibusorul, nu? Maine avem program de spalat geamuri, mai bine zis sotul meu ca eu cu ditamai burta nici sa ma uit pe geam nu mai pot...![]()
FELICITARI DARIA! SA-TI TRAIASCA BRIEN, SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL!

Mamacita, si eu sunt foarte incantata de observatorul ala, cred ca in maternitatea din Timisoara asta e singurul lucru bun...Aaaa, si in salonul cu nou-nascuti e intr-adevar curatenie.
ma voi simti mai in siguranta cu sotul meu acolo, decat in sala si daca lesina...isi revine el singur...
...principalul e ca echipa de medici sa se ocupe de mine si bebe in momentele alea.Poate merge si mama cu el sus si isi vor tine companie in lesin...
Oana si bb Letitia Medeea (sapt 37)
danuta_t spune:
Oana, chiar ai curaj sa-l lasi pe sotul tau sa se uite. Va admir pe amandoi. Eu ma bucur ca al meu nu are dorinte din astea (inca - desi spunea ca ar fi curios da' parca nici chiar asa). Si daca ar vrea, nu cred ca l-as lasa, mai ales ca vreau sa nasc normal.
Mai demult doream si eu ca proasta, sa stea ca un catelus la usa inchisa a salii de nasteri, ca in caz de cezariana, sa fiu sigura ca nu-mi schimba nimeni copilutul meu drag (de-a dreptul stupid, dar asta era fixul meu de viitoare mamica). Ma bucur ca am trecut de faza asta.
Dar, chiar te vei putea abtine sa nu te uiti la film ? Macar asa, printre degete ? Gasisem la un moment dat (tot de pe forumul DC) un link (american parca) cu poze si filmulete de la nasteri. M-am uitat doar la primele poze (care erau catalogate ca fiind mai soft) si mie mi-a ajuns.
Dana si bebelica sapt.35+
adrianafedorca spune:
fetelor eu ma duc la epilat azi , sa-mi tineti pumnii sa nu ma apuce pe acolo nasterea, saraca tipa care ma epileaza e mai stresata decat mine
pupici
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
ellinia spune:

Felicitari noilor mamici, sa aiba bebei cuminti si mancaciosi!
Ca eu nu stiu ce sa mai fac
! Fetelor care ati nascut deja cum va descurcati cu colicii? Pe mine ma dispera! Am incercat sa-i dau ceai ptr colici si a inceput sa tremure si sa dea din maini si picioare de am crezut ca mor!! De azi dimineata ne plimbam prin casa si plange el si cateodata imi vine si mie sa plang ca nu stiu ce sa-i mai fac! Se linisteste numai cand il pun la san. Si tocmai cand incercam sa-i fac program macar din doua in doua ore mi s-a dat totul peste cap.
Astazi am implinit si noi 3 saptamani! Saptamana viitoare mergem la controlul de o luna, dar doctorita care ne-a vizitat ieri a zis ca deja se cunoaste ca a mai luat in greutate, s-a mai lungit, arata mult mai bine, numai ca are fontanela cam mare si ne-a dat calciu gluconic sa luam amandoi. Sper sa nu fie nimic pentru ca stiu ca multi copii au probleme cu fontanela.
Cristina si bebe Stefanut (25.02.2005)
Albinutzza spune:
Buna fetelor, eu nu fac parte din sectiunea asta (sunt la iulie-august, mai avem
) dar vreau sa fac un anunt. Pt ca SMMIHA imi este prietena, in numele ei, va spun ca a NASCUT 
Azi dimineazta la 9.50, a venit pe lume DAVID ANDREI, 3KG si 50ccm. Aman2 sunt bine acum, au fost mici probleme (i-au gresit peridurala), dar acum sunt bine. Luni iese din spital. Si va pupa pe toate 
Albinutzza
20+ & Luca din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa