Mamici de martie - aprilie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

si ne-am intors si de la controlul de la o luna.

de aici am plecat: aici am ajuns la 1 luna:
greutate: - 4 kg - 4,900 kg
lungime: - 52 cm - 56 cm
circumferinta capului - 36 cm - 38,5 cm

si doamna doctor ne-a spus ca totul este bine.

Va pupam dulce.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Felicitari, Mihai Alexandru!
Nicoleta, ai un copil minunat!E papacios si cuminte.Trebuie sa ne dai mai multe sfaturi!Cand ai un pic de timp cred ca ar fi bine daca ne-ai povesti cum decurge o zi din viata voastra.

Oana si bb Letitia Medeea(sapt36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Bravo,ninocikap,si Mihai Alexandru,sunteti mari si tari!
oanamc,asta era si ideea mea,mai bine mama decat soacra!Cat despre operatie,dupa mii de operatii la care am participat activ,nu pot sa spun nici acum ca as dori inregistrata cezariana mea,nici pe bb pana nu il spala.Nu vreau sa dau alte detalii,ca sa nu va sperii,dar pot sa va spun ca niciuna din amicele mele care si-a inregistrat operatia nu a vrut s-o mai revada.Poze si filme si ce vreti voi cu bb spalat si cu voi dupa operatie,pansate frumos,ok...Ma rog,asta-i parerea mea...Iar daca sotului i se permite sa intre in sala de operatie si sigur rezista la spectacol,atunci cred ca e bine ptr.tine,ca sprijin.Daca nu,nimic mai neplacut pentru personalul salii sa te abandoneze pe tine ca sa trezeasca un sot lesinat;crede-ma,mi s-a intamplat de multe ori,inclusiv cu studentii mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita - la faza cu sotul lesinat, m-a amuzat teribil!!

Cred ca ai perfecta dreptate, dar, normal, fiecare cere sprijinul cui crede ca e mai aproape. Mie nici prin cap nu mi-ar trece sa-l pun pe sotul meu sa asiste la nastere, cred ca mi-ar trebui apoi vizite la psiholog ca sa-l faca sa se atinga din nou de mine...

Clio, si eu stiu tot de secretie vaginala - pentru streptococul B.

Cristinatwo, FELICITARI!! Ce poate fi mai frumos decat o fetita si un baietel!?... Bafta in continuare, sunt sigura ca o sa fie totul bine

Mergi la inceput

Mai fetelor,eu nu sunt chiar atat de afurisita cum credeti voi...; nu eu l-am pus pe sotul meu sa vada nasterea, el doreste sa vada. Despre inregistrat pe camera video, tot el a fost cu ideea, eu nici nu ma gandesc sa o vizionez dupa; bineinteles ca nu il va lasa nimeni sa asiste in sala de operatie, va viziona de undeva de sus, un fel de observator...Cred ca trebuia sa fiu mai explicita de la inceput...
Si eu m-am mirat ca vrea sa vada ce se intampla, pentru ca desi e un barbat puternic si pot sa ma bazez pe el pentru orice, in momentul cand vede un ac de seringa i se face rau.Dar de data asta el e sigur ca vrea sa vada si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

azi am luat analizele de sange si nu mi-au iesit prea bine,cateva, dar nu ma panichez pana nu ajung luni la dr sa vad ce zice, eu sunt optimista si nu cred ca e chiar asa grav

oana mult succes sotului ,inseamna ca e un curajos, al meu cred ca ar muri, el nu vrea nici la tv sa se uite la emisiunea aia de pe prima cu nasteri, dar sa-l mai pun sa asiste

si eu as vrea sa-l filmeze pe bebe cineva dar dupa ce e curatel, spalat altfel cred ca m-as speria de el

fetelor nu stiu ce am dar cred ca am luat-o razna, ba vreau sa nasc mai repede ,ba ma apuca plansu' ca mi-e frica si ca nu sunt pregatita, nici eu nu mai stiu ce vreau,

fetele din bucuresti voi v-ati gasit dr pediatru? cum facem ? voi aveti pe cineva?

offf as vrea sa fac cumva sa treaca timpul mai repede...

pupici
Adriana si bebelinul 33+
maine facem 34 de sapatamani, mai e putin, Doamne ajuta

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

vai ce bucuroasa sunt ,merge si la mine bolduit, Gabitza mersic mult pt ajutor

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Cristinatwo,ce fericire mare!O fetita si un baietel!E minunat!Ce-si mai poate dori o mama?!?!

Adriana,e foarte buna atitudinea pe care o ai.Nu prea cred ca unei gravide in ultimul trimestru ii pot iesi analizele perfecte.Ai incredere ca totul va fi bine!Despre cealalta atitudine cu nasterea, chiar voiam sa intreb si eu daca mai are cineva sentimente din astea, contradictorii... se pare ca si astea sunt normale in starea noastra si mie imi e frica si totusi nu mai am rabdare, abia astept sa-mi vad puiuta...
Se pare ca asta seara avem antrenament;bebita mea face ture de teren la mama in burtica . Data viitoare cand merg la control il voi avertiza pe medic sa se pregateasca pentru ca fetita mea e antrenata sa il pocneasca bine cand iese...

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Fetelor, cat mai scrieti!!!!Nu-mi vine sa cred...De fapt, cred ca mai bine scrieti decat sa va ganditi la cum va decurge nasterea!

Felicitari, Cristinatwo!Mi se pare extraordinar!!! O fetita si un baietel!!!

Adriana, si eu incerc aceleasi stari ca si tine Nu stiu cum sa ma mai linistesc...ce strategie sa mai adopt...

Andira, multumesc pentru lamurire...Cand te duci la dr?

Nicoleta si bebelusa +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

evribadi in da forumul mare!

eu vreau sa mai apuc s ava mai scriu inainte s ansc pt ca momentul e tot mai aproape.am intrat in ultima sapt!azi dimineatza m am trezit cu apa in...underweari(daca ma intelegeti)dar nu a fost multa.cam cat o seringa...asa aproximativ.contractii ioc!am zis totusi sa merem la spital sa vedem cum sta treaba.
Zis si facut!Moasa f dragutza si f tanara(24,de o seama cu minem a bagat intai la monitorizare unde bb a iesit ok ,dar si frumusete de contractii(nedureroase!!!)la interval de 4-7 min,neregulat.Apoi a controlat si colul si cica s a deschis putzin.M a trimis o ora la plimbare si apoi am revenit la o noua monitorizare,care a dus la acealsi rezultat...adica nimic f deosebit.eu am zis-ca si moasa de altfel-ca e mai bine sa merg acasica si dc apar dureri sau apa...sa revin!
faza dura:ea zice ca nu a fost lichid amniotic(ATUNCI CE A FOST?AVETI IDEE?)si mi zice ca poate a fost ...sperma...da o naibii chiar sa nu mi fi dat seama???.si i zic:exclus,din sapt 35 n am prestat.la care zice:d c?n ati mai putut?nu,n am mai vrut noi...pt bb!sa nu l zguduim:)in fine... pana la urma a opinat ca ar fi cazul ffindca grabeste venirea lui bb...chiar asa sa fie?nu de alta,dar am tot mai auzit pareri de astea...

va pup dulce pe toate si va anuntz cand se prodece evenimentul mult asteptat!
somn linistit!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput