Mamici de martie - aprilie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
rrox3 spune:
Fetelor, am o veste mare: astazi a nascut in sfarsit Anca Micaela!! Are o fetita de 3,2 kg. si sunt bine amandoua. Pana la urma i-a facut cezariana fiindca nu a raspuns la mai multe incercari de inducere si avea termenul depasit. Asa ca Felicitari Anca!! 
Numai bine si tie si fetitei! 
Coral nastere usoara si un bebe sanatos!
Ninocikap felicitari lui Mihai Alexandru, a crescut ceva, e baiat mare deja!
Zuzunachi are dreptate moasa. Daca vrei sa grabesti nasterea e o buna idee sa
. Se elibereaza oxitocina si poate declansa travaliul daca esti la termen. Nastere usoara!
Clio multumesc de intrebare. Mariuca astazi a fost cumintica. Ieri m-am enervat insa pe ea si ca urmare am avut imediat cateva contractii zdravene dureroase. Din fericire au trecut. In rest pierd zilnic cate ceva din vestitul dop si numar AMR-ul. Ar mai fi 10 zile pana se intoarce medicul si scap de stress. Partea neplacuta e ca daca nu stau intinsa imediat mi se intareste burta. Si m-am saturat sa tot stau intinsa, as tot face tot felul de treburi si mai ales as iesi la plimbare. A venit primavara si e anotimpul meu favorit!
tuturor!
Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+
mamacita spune:
oanamc,nu te cred afurisita,eu am inteles exact cum sta situatia,mai putin treaba cu observatorul,de care noi nu beneficiem.Drept care la noi il echipeaza pe tatic ca pe noi si...in sala cu el.Iti prezentam realitatea ca sa stii ce sa-i spui sotului,cum sa-l pui in garda.
Deci nici macar n-o sa poata comunica cu tine in timpul operatiei?
Cred ca e competitie nationala,ceva,ca si al meu bebic face ture si antrenament la sacul de box care sunt eu...
adrianafedorca,stai linistita,nu putea aparea acum pe ultima suta ceva daca ai avut totul ok pana acum.Sentimente contradictorii si toane rele
ma incearca si pe mine,dar parca n-as vrea sa vina mai repede,parca tot mai am de pus la punct cate ceva si oricum e prea devreme acum.
clio,ai citit raspunsurile mele,e totul clar?
zuzunaki,ce as vrea sa mai am 24 ani...Tare faza cu
,am ras de m-am cocosat.Perle se scot peste tot...Imi inchipui ce fata ati facut
Oricum,momentul nu e departe,asteptam cu drag!

mamacita spune:
O,in sfarsit,saraca,de cand o tot plimba!!!Saraca bogata...
Anca Micaela,sa-ti traiasca fetita,ma bucur nespus pentru voi,sa fie sanatoasa,frumoasa si desteapta!

Cand te inzdravenesti te asteptam din nou printre noi cu povestea nasterii si pozici.
rrox3,iti trimit primavara din suflet si tot optimismul meu sa te incalzeasca,numai stai cuminte in pat si incearca sa nu te enervezi(ceea ce-i cam greu in furtuna asta hormonala)pana se intoarce medicul.
adrianafedorca spune:
Anca Mihaela felicitari sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si mancacioasa, te asteptam pe forum
fetele mele dragi cred ca ma duc si eu la culcarica , daca stau mult pe scaun am observat ca mi se intareste burtica, asa ca o sa stau ma mult la orizontala cel putin pana luni cand merg la control
mamacita si eu sper sa fie totul bine , adica sunt sigura ca e totul bine cu analizele mele doar ca mi-au iesit leucocite mai multe 13,2 ( val normale 4,5-11) trombocite mai putine 112( 150-450) si mai sunt cateva dar le lamuresc eu luni , oricum nu stiu ce inseamna si nici nu vreau sa ma stresez tot weekend-ul
va pup pe toate pe burtici si va doresc somn usor si vise placute
Adriana si bebelinul 33+
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
giuliatm spune:
Ceau fetelor, vai ce harnice sunteti, nu am mai intrat pe DC de cateva zile si deja mamicile de martie-aprilie suntem la cap.20!
Intre timp am fost ocupata sa aduc pe lume bobocelul meu, Alessandra, care, peste cca. un sfert de ceas implineste 1 saptamana!!!
Asadar am venit pe lume pe 10 martie, avem 3,050 kg si 51 cm, si am primit nota 10.
Acum va las, am intrat numai sa anunt vestea cea mare. Pupici la burtici, mamici si bebici, mai revenim pe DC intre "mese"
giuliatm
& alessandra 
zuzunaki spune:

BRAVO GIULIATM!!!ne gandeam ca trebuie sa fi nascut tu intre timp
!!!
LA MULTI ANI!SANATATE,NOROC SI SA TI ADUCA FETITA TA NUMAI BUCURII!!!
mamacita...am ras si noi dupa ce am iesit de acolo,iti dai seama...
rrox3,am sa tin cont de sfaturi![]()
pana la urma aveti ideea ce a fost cu apa aia de azi dimineatza?
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
adrianafedorca spune:
giuliatm, feliciatari sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa
vad ca se inmultesc mamaicile, pana acum 9 fetite si 6 baietei, deci conduc detasat fetitele
pupici la mamici ,burtici si bebici
Adriana si bebelinul 33+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
oanamc spune:
Felicitari Anca Mihaela!Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si papacioasa!

BRAVO GIULIATM!!!!
LA MULTI ANI, ALESSANDRA!!!!

Ma bucur din suflet ca sunteti bine, sanatoase si asteptam pozici si povestiri!
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 36+)
oanamc spune:
Doamne, nu pot sa cred ce bucurii si emotii! Din ce in ce mai multe mamici cu bebici!
Zuzunaki,suntem alaturi de tine, mult succes si nastere usoara.Te asteptam cat mai repede cu noutati!
Mamacita,la maternitatea unde nasc eu nu am auzit sa-l lase pe sot in sala de nasteri, nici macar la nasterea naturala.Intr-adevar, din observatorul acela nu are contact direct cu mine,dar vede tot si eu il vad pe el.E o incapere situata mai sus decat sala de operatie si un perete al acestei incaperi e parte comuna cu o parte a tavanului salii de operatie si e din geam termopan.Nu stiu daca am fost clara, dar nu stiu sa va explic mai bine.
Sotul meu stie ce il asteapta, sau cel putin isi imagineaza, pentru ca doi preieteni de-ai lui au asistat la nasterea copiilor lor si au avut grija sa ii povesteasca cu lux de amanunte.Sper sa fie totul bine...
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 36+)
DARAEL spune:
La Multi Ani fetitei tale, Anca Mihaela – sa va traiasca !
La Multi Ani ALESSANDRA
!
La Multi Ani ingerasilor !
Va doresc ca Viata voastra sa fie plina de tot ce este mai bun si mai frumos pe lume, de Sanatate, Fericire, Bucurii si Impliniri.... sa cresteti mari, frumoase si cuminti, destepte si cu lipici la baieti !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT