Mamici de martie - aprilie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Clioanaliza pt depistarea streptococului B se face din secretia vaginala si sper sa nu fi gresit spunand asta..cat ma pricep eu..insa asta iti spun ca asa mi-au luat mie zic eu.

Raluca&bebelusa 37 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Fete frumoase , nu plec eu asa de repede de langa voi ! Pai, daca plec , cine va sustine moral ???

Dar, cum mi s-a declarat "razboi" in mod oficial de catre oanamc , va trebui sa raspund, nu ?
Si iata raspunsul meu‚ "razboinic" :
oanamc – fata frumoasa cu suflet nobil, de la DARAEL ai un buchet mare de flori:
.... la burtica !!!

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Darael,...burtica accepta.Facem pace!

Fetelor, la noi sunt 19 grade Celsius, nu pot sa cred, si caloriferele inca ard...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Hiroral, multumesc de info !!!!

Ocrainic, si tu esti inca la serviciu ? Cand te opresti?

Oanamc, si in Bucuresti este la fel de cald!!! Macar am scapat de vremea aia deprimanta!!!

Rrox3, cum esti? Te lasa Mariuca vreun pic ?

[b]Mamacita[/b, te rog sa ma lamuresti si pe mine !!!

Nicoleta si bebelusa +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mey cum faceti voi de scrieti bolduit sau cu alta culoare ca eu amincercat in toate felurile si nu vrea,

o fi si din cauza ca folosesc netscape si nu explorer?

invatati-ma si pe mine plizzzzz ( astea da probleme grave inainte de nastere, nu? )
pupici

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

N-are nici o legatura cu Netsape sau Explorer.
Atunci cind editezi mesajul ai sa vezi deasupra ferestrei de editare mai multe butoane, grupate sub o rubrica numita Format. De acolo poti face textul bold, italic, underline, centrat, si diverse alte formatari, introducere url, etc

Tot de acolo ai sa vezi ca poti alege TipCaracter,Size,Culoare.

Sau, mai simplu, incadrezi textul pe care vrei sa-l bolduiesti intre [b] si [/ b] (vezi sa nu lasi spatiu intre / si b, cum am facut eu aici ca sa-ti explic.
La culoare e la fel, incadrezi textul intre [red] si[/ red], [blue] si [/ blue], etc.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Am intrat intr-o fuga sa pup noile mamici si bebelusii care au venit.
Si vad si un tatic de ianuarie-februarie cu ceva experienta.
Noi suntem bine, frumos, cu dilatatie 2cm de 1 saptamina si de ieri a inceput sa se indrepte catre 4.
Pupici si nasteri usoare.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am fost la plimbarica mea pe malul marii.Erau 21 grade!
cristinatwo,vesti minunate,gemenii voinici,iar placenta...aceeasi maturatie ca si la mine.Ti-amintesti ce stresata eram,dar intre timp m-am mai documentat si m-am linistit,ceea ce vreau sa faci si tu:
-nu stiu ce varsta ai,dar s-ar parea ca se datoreaza varstei(cel putin la mine)
-poti duce sarcina pana la 37-38 sapt,ceea ce e f.bine,dar cu monitorizare saptamanala,ca sa nu inceteze functia placentara
-cand placneta incepe sa devina insuficienta dat.senescentei,stressul exercitat de aceasta insuficienta matureaza plamanii bb-ilor,dci si daca ies mai devreme,vor fi ok
Ce parere ai,te-ai mai linistit?Se recomanda mult repaus la pat,ceea ce si faceai,mai ales decubit stang,oxigenare corecta si urmarire in dinamica.
clio,Ergometul se utiliz.atat in naturala cat si la cezariana,atunci cand e nevoie(relaxare uterina cu hemoragie consistenta).Epidurala nu depinde de consumul de cafea,dar e bine sa nu prea ingeri lichide ca sa nu versi.In travaliu nu prea se face nimic,pentru ca nu prea ai monitorizarea mamei ori anestezist in permanenta langa tine(va trebui sa incerci sa te calmezi singurica-"mi-e frica,mi-e frica,sa nasc singurica").
ocrainic,ti-am raspuns detaliat;cat despre efort,daca ai facut bazin constant pe toata sarcina si nu ai marit acum efortul,daca te opresti inainte de a te simti obosita,e ok,am studiat si problema asta,ba pe deasupra vei pierde si mai repede greutatea postpartum.Atat am citit in sarcina asta,ca o sa-mi schimb specialitatea,deja i-am stresat si pe ginecologii mei,care stau si citesc din nou,plus ca la noi sunt o serie de sfaturi pe care nu ti le da nici un ginecolog(ex.gimnastica in sarcina,centura prenatala etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ha,coral,ma gandeam eu ca ai noutati!Deja bb se uita pe vizor afara,iar eu iti tin pumnii,ca esti la finish!
A propos de insotitor,eu va trebui sa le combin calitatile:sotul meu e foarte descurcaret si,pe langa cinstea pe care trebuie s-o faca sa-i mearga bine lui Alexandru,vor fi o serie de cumparaturi de facut sau de upgradat bagajul de spital.Pe soacra n-o vreau langa mine,daca vrea sa ma ajute are timp mai tarziu.Mama va trebui sa ma ajute dupa operatie,a doua zi,dar eu intotdeauna am fost prietena cu tata,care e tot medic(stomatolog)si intotdeauna a stiut sa ma calmeze in cele mai dificile momente ale existentei mele.Mama e cea mai stresata fiinta de pe pamant si niciodata nu intelege exact ce vreau sa spun(fiind profesoara de romana,intotdeauna face comentarii literare la ce spun eu,desi eu comunic f.direct si fara aluzii),dar cum sa ma spele tata,de exemplu?Deci sa stea ei acolo la apel,ca le spun eu cand si de cine am nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Bravo,Coral!Iti suntem alaturi si asteptam vestea cea mare!

Mamacita, si mamica mea e tare panicata, disperata, deloc stapana pe situatie si niciodata nu intelege ce zic si ce vreau, intotdeauna interpretand in felul ei...Oricum nu am alta solutie caci mai bine mama decat soacra.
Sotul meu s-a hotarat sa vada operatia si sa o si filmeze...Nu stiu daca e bine sau rau, dar cred ca ma bucur!

Oana si bb Letitia Medeea

Mergi la inceput