Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Dragele mele, in ciuda faptului ca nu am mai trecut demult pe aici si ca nu am intrat pe DC pe motiv de lene , sa stiti ca eu m-am gandit la voi in fiecare zi.

In primul rand vreau sa spun si eu tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat (inclusiv Stefan ); le doresc tuturor tot binele din lume!

Apoi, imi pare rau ca am sarit asa multe stiri, dar sincer nu am cand sa iau din urma tot; asa ca ma scuzati ca sunt un pic in plop si plopu-n aer .

Si eu as avea sa va dau o groaza de vesti si mai bune si mai rele; ma opresc la 2 dintre ele:
- Stefan este bolnav; a facut rubeola ; acum e pe trecute, el se simte minunat (un pic suparat ca nu am mai iesit afara de vineri), dar problema e cu sarcina mea; stiti si voi cum e cu rubeola in sarcina ; eu cred ca am facut-o in copilarie, dar nu sunt sigura; astept rezultatul analizelor pe vineri; sa-mi tineti pumnii.

S-a trezit piciu'. Revin.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (17 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Laura - sar'na de cafea, a fost foarte buna ! Da-mi mai trebuie supliment, ca azi-noapte abia ma bagasem si eu in pat (adica pe la 2-3), cand s-a trezit Cristina plangand, ca facuse kk . Nu prea-mi place cum face kk de vreo 2 zile, cred ca iar o sa-i fac ceva analize. Dar poate e doar din cauza mancarii, cine stie.
Mariana - sanatate multa! sunt convinsa ca analizele tale vor iesi ok. Eu tin minte ca am facut pe la 13-14 ani, asa ca am stat linistita in timpul sarcinii.
Simo - Cristina merge, intr-adevar, foarte bine, deja prin parc nu trebuie tinuta de mana decat daca e vreo zona cu denivelari, unde s-ar putea impiedica. Deja avem probleme ca noi vrem sa mergem intr-o directie si ea in cea opusa . Dar nu-ti face probleme, mai multi copii pe care-i cunosc au inceput sa mearga abia dupa un an. De exemplu, o fetita la 11 luni abia incepuse sa stea in picioare, putin sustinuta. Stii cum zic astia, fiecare copil cu felul lui.
Cristina (acris) - povesteste-ne de Amalia!
Lavi - ce cadou ii faci sotului? se anunta vreo petrecere? Hanna! Deci pe langa Munchen zici ca sunteti? Era cat pe ce sa facem un drum pana acolo, caci finii nostri sunt la o bursa in Munchen si sunt si cu fetita lor care implineste pe 29 martie 2 ani. Ne gandeam sa le facem o surpriza, sa ne ducem la ei, dar se pare ca nu reusim din cauza ca sotul nu-si poate lua concediu in perioada asta. Poate altadata.

Fug, ca s-a trezit Cristina-bubulina!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am revenit, dar sunt pe mare fuga; vreau sa plec in oras la cumparaturi; trebuie sa apara sotul sa ma inlocuiasca .

A doua veste este ca am vandut apartamentul! De data asta cumparatorul a lasat avans mai mare si nu cred ca se mai razgandeste; saptamana viitoare joi, mergem la notar. Acum suntem in mare dilema: facem casa sau ne luam ap cu 4 camere?!?!
Voi ce ati face? (avand in vedere ca, daca ati opta pt casa, ati sta in chirie cu 2 copii mici si banii nu ar chiar ajunge).

Ela, multumesc. Sper sa fie bine.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (17 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mariana, e foarte greu sa-ti dau un raspuns. Si eu visez sa stau la casa, atat de mult incat as sta la mama sau la soacra ( dar nu prea mult ) un an -doi cat ar lua construirea casei. Nu stiu daca voi aveti aceasta posibilitate. Stiu ca e foarte greu sa stai cu parintii oricat de apropiati ne-ar fi, mai ales cu doi copii, dar asa cum spui si tu in timpul construirii casei banii nu vor fi prea multi. Eu cred ca daca n-ar fi varianta cu parintii as astepta, deci as opta pentru apartamentul cu 4 camere.
Imi pare rau sa aud ca Stefan e bolnavior, sper ca analizele sa-ti iasa bine !

Ela, oare e vreo epidemie ceva ? Glumesc evident, dar si Daria mea are probleme . Am sunat-o pe dadaca si mi-a spus ca nu arata deloc grozav Kk ei. Sper sa nu fie nimic grav. Ca precautie, i-am schimbat meniul, am rugat-o sa-i faca orez.

Ma pregatesc de plecare, ma duc cu mama la cumparaturi !
O zi buna si sanatate multa !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

La Multi Ani Andrei

La Multi Ani Luca

Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Am schimbat albumul si am facut altul cu poze noi, sper ca se pot vedea.

Tudorel

Mergi la inceput

Codruta, se vad. MMmmmm ce baiat frumos si mare!!! F. f. frumoase poze! Multumim ca ni le-ai aratat.
Cum a fost azi la gradi? Sper ca mai bine un pic, scumpul de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Codruta, l-am vazut pe Tudor! Baiat mare si frumos! Sa va traiasca!
Apropo de case, de ce v-ati luat apartament pana la urma? N-ati gasit casa cum ati vrut? Si noi ne-am gandit la un moment dat ca e mai usor de intretinut un apartament iar cheltuielile sunt mai putine. In afara de asta, ar putea fi mai ieftin decat o casa. Dar la noi, la preerie, orasul e mic si oferta de apartamente nu e mare. Sunt cateva dar oferta de case e mult mai buna.

Mariana, sanatate lui Stefan! Sper sa nu fie nici-o problema cu tine.
(Succes cu vanzarea apartamentului si cu mutarea! In alegerea casa vs apartament tu stii cel mai bine ce aveti de facut. In virtutea proverbului "ce-i in mana nu-i minciuna" eu cred ca as opta pentru apartament cu 4 camere in care sa locuiti cativa ani, timp in care strangeti restul de bani pentru casa. Valoarea apartamentului nu cred ca s-ar deprecia, ci poate chiar ar creste. Apoi, el se poate transforma in bani relativ repede, mai ales daca e in zona buna si arata bine. Zic si eu!...

Malina, succes si tie cu mutarea! Asteptam sa ne dai vesti bune!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Lavi, sigur iti dau de stire cand o sa ajungem la Munchen!

Ela, sper sa nu fie nici-o problema cu Cristina!

Laura, frumoasa poza voastra de familie!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Mariana, ii doresc lui Stefan sa se faca bine cat mai repede si sper din suflet sa iti iasa analizele bine si sa nu fie nici o problema cu sarcina. Legat de apt. si eu sunt exact de aceeasi parere cu Daniela.

Mergi la inceput