Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
LaviB spune:
Parese ca in RO e vremea taaaaaaaaaare buna ca nici o mamicutza nu mai da pe aici (in afara de mariana si ela)
Oricum nu sunt invidioasa pe ele ca si aici e la fel de bine, doar ca eu sunt acu in febra pregatirii week-end-ului unde vom face o mica petrecere atat de ziua sotului (cu ceva rude si prieteni) cat si de pastele catolic. (asta ca tot ma intreba Ela de un chef ceva)iar apoi duminica sau luni o luam din loc la "stropit" pe la rude.(chiar stiu ca in Ardeal e obiceiul asta aIIa zi de pasti insa prin restul zonelor?!)
Legat de cadou Ela sunt intr-o maaaaaaaaaaaare dilema.Vroiam sa-i fac sotului cadou o excursie undeva pt cateva zile (logo si cu noi doua-eu si cocolina) insa nu am gasit intr-un timp asa scurt nimic acceptabil (mai ales ca sunt si Sf.pasti catolice.....)deci ramane ca maine sa merg repejor in oras si cred ca o sa-i fac cadou o carticica valorica la un bijutier unde poate sa-si cumpere un ceas bun sau chiar o bijuterie (desi nu prea e el pt asa ceva-bijuterie).
pusi la cristinutza plimbareatza si a ei dulce mamica
Mariana felicitari ca ati reusit sa vindeti ap.Legat de ce sa cumparati, asa cum au spus fetele orcine viseaza la o casutza proprie insa....Asta e! daca nu ne-am nascut milionari:-)
Cum spunea si Nedda (cu care eu am tratat deja de o casa, mi-o trimite in zbor de peste "oceanuri")luati un apartament, mai stati ceva in el si cand consideri ca s-au mai strans ceva bani,luati casa.Eu una zic ca suntem inca tineri si reusim pana la urma sa ne implinim visele.
(eu una am renuntat insa la unul din ele, cel de a lua pamant in ro)
Sanatate multa lui Stefanel fotomodel (ti-am mai scris ca ai un "ficiooooooooooooooor" iar poza in costumul ala "shik" m-a dat pe spate)
Nedda te asteptam cu drag atat pe tine cat si pe a ta dulce familie.
Tu fetele mai vorbeati si de kk-lica la bb-i:ca-i moale. Tu da' nu v-ati pus intrebarea ca daca o fi de la dintisori/maselutze? Eu una ma indur prea putin sa o intep asa pe cocolina de la orice.
De ex si Hanna are diaree insa nu e ceva grav zic eu (grav e de la 4-5 zile incolo).Cum credeti voi eu imi zic umila parere insa prea repede fugiti cu ei la intepat , sau poate doara mi se pare.Scuzati daca "sar calul" ;-)
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
LaviB spune:
Codritu vazut pozele Tudorel.
placut cea cu schiuri
pusilici la al tau frumos b-bic
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45807" target="_blank">Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (49)
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze