Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Daniela - asa m-am gandit si eu, ca nu are rost sa-mi bat prea mult capul cu ce fel de tort sa ii fac la 1 an, caci o gurita de frisca sau ciocolata nu au cum sa-i faca atat de mult rau.
Si fiindca aici e deja "maine", am adaugat si ceva poze.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

No vad ca mai sunt cateva care "bantuie" pe aici, nu-s singura.
Si ca sa vedeti cu ce ma delectam eu de m-a prins ora asta, va trimit :

Doua blonde calatoresc cu trenul.
In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai īn vārsta, cu barba.
Sopteste una la alta:
- Uita-te! Asta-i Mircea-cel Batrān...
- Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani.
In acel moment īntra un alt barbat in compartiment, si-l saluta pe barbos:
- Ciao, Mircea, batrine! De sute de ani nu te-am mai vazut.
Prima blonda:
- Na, cine-i proasta?
Misto , nu?!

Sa nu ma lungesc va spun (scriu) ca si noi suntem mai lenese la scris din acelasi motiv:vremea faina si plus si o mica raceala cu tuse si mucaletzi pe care nu-i lasam sa ne tina in casa, ii scoatem si pe ei la plimbare:-)

Nedda ca tot esti prin zona: eu locuiesc pe langa München asta asa ca sa stii in cazul in care te afli prin zona. Si mie mi-ar place taaaaaaaaare mult sa ne vedem.
pusi peste ocean

Ela76 dam voie sa -ti felicit si eu printzesa acu sa-ti traiasca si sa te fericeasca la fiecare minutzle al vietii tale.
Am admirat-o in poze...ca de fiecare data. Tot mai domnisorica si frumoasa se face.

Laura si Daria e la fel....nu mai am cuvintzele pt fetele noastre frumoase.

Hai ca am plecat acu ca e tarzior si sper sa mai apar si maine desi sea anunta vreme la fel de faina si eu am un program super plin (plimbari/vizite/cumparat cadou la papi nost' plus pregatirea incet incet de pasti (cele catolice)cand ne vor veni niste musafiri.paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

La Multi Ani Cristina!!!Ela, ce scumpa e Cristina!! Si ce bine merge in poza aia in parc. Extraordinar ce bine se tine in picioare. Ai mei vad ca sunt cei mai lenesi de pe-aici.

Laura22, apropo de mers, ca am tot uitat sa-ti raspund. Nici Lucas al meu nu vrea sa mearga deloc, nici macar sustinut. Mia paseste tare frumos daca o tin de manute, dar Lucas nu vrea si gata. Cand mergem la controlul de 1 an o s-o intreb pe pedi daca e motiv de ingrijorare, dar eu sunt sigura ca nu e. Si fratele meu a mers f. tarziu.

Oare ce-am mai vrut sa scriu...? Hm.. A, am vrut sa zic de limbile straine... Nu-mi fac nici o grija cu engleza si romana la ai mei. Precum am mai zis, as fi vrut sa ii invat germana (ca e meseria mea) dar nu prea vad cum as face-o. Nimeni din casa nu vorbeste germana si mi se pare ciudat sa ma apuc eu sa vorbesc germana cu ei... Poate cand or fi mai mari ii dau la ceva cursuri, sa vad.

Anca, e o faza trecatoare cu preferinta pt. limba engleza la copii. Si noi avem prieteni ai caror copii la un moment dat refuzau pur si simplu sa vorbeasca romaneste si au trecut de faza aia cand au mai crescut. Cum spunea cineva - li se pare mai cool sa vorbeasca engleza.

Codruta, cum zice Ela, si eu cred ca m-as intoarce dupa ei la gradi daca i-as auzi plangand. Eu ma stresez tare cand ii aud plangand si imi inchipui cat ti-e de greu cand il lasi acolo plangand. Deci sapt. viitoare incepi serviciul... of, of.. Full time?

La Multi Ani Eric!!!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Da Simona, full time, deocamdata nu prea am de ales ca nu ne permitem altfel. Si eu m-as intoarce dupa el, in prima zi am plans si eu, dar ce sa fac, mama mea va pleca la vara si tot acolo ajunge. Deocamdata ma consolez cu gandul ca nu il las mult, sta doar o ora acum asa ca daca plange si e trist nu e asa de mult, iar dupa ce il iau uita si rade, povesteste in limba lui de zici ca nu a plans cu un minut inainte.
Nedda, bafta la cumparat casa. ti-am zis noi dupa ce am umblat vreo 2 luni sa vedem case ne-am luat apartament.
Ela, foarte smecheruta Cristina, imi place in poza in care e doar cu panatlonasii scurti. Ii sta foarte bine in rosu.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Codruta, asa e, ei uita repede si trebuie sa se obisnuiasca. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Imi inchipui cat ti-e de greu sa il lasi... dar ce sa facem... din pacate asa e, ii vedem si plangand si ni se rupe inima, dar asta este. Eu cred ca pt. noi, ca parinti, e mai greu decat pt. ei.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Laur Andrei
Tiana Maria
Cristiana-Daria
Robert
Andrei
George Radu
LA mai multi ani sanatosi!!!

Justin George
Stefan Adrian
Amalia Elena
Cristina
Eric
Luca

Inca o luna si am ajus la un anishor. greul a trecut oricum.

SA fitzi cu totzi sanatosi, cuminti si norocosi impeuna cu parintzii si familionul. Ca frumosi au avut grija parintii sa va faca

Macar atat sa reusesc sa fac ca altceva nu am apucat sa citesc /scriu.

SA ne tineti pumnii sa vindem si noi sapt asta ca nu mai putem ne-am saturat si ne imbolnavim nervos

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Va multumim pentru aprecieri inca o data!

Si Daria a inceput sa planga cand ne vede plecand de acasa ! E cumplit ! Se aude din lift pret de cateva etaje ! Oare ii va trece sau se va agrava ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Ela , pupici de la noi pentru fasneata de Cristinuca ! Cafeaua e fierbinte ! Te invit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

Multumim de urari !!!!
peste o luna facem un anisor !!!!!

Sper sa am timp sa va povestesc cate ceva despre Amalia.

Pe curand!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Am creat un nou album ! Asteptam versiuni complete ale "donatorilor de gene" - parintii frumosilor si frumoaselor noastre ! Noi asa aratam cand suntem impreuna !

Mergi la inceput