Copilasi de oct-noi-dec 2003 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Liniste deplina pe topicul asta.
Am intrat sa mai citesc si eu ceva si ... nimic.
Ven, imi pare rau dar nu stiu ce sa zic de micut. Mai bine du-te la doctor. Pentru linistea ta. Mai ales daca zici ca se extind. Pupicei pentru pui.
Vera, Allya, Laura (ce ai facut la dentist?), Alinkav, haideti fetelor, mai vizitati-ne.
Oricum avem multi pupicei pentru voi.
Noi tragem de o raceala de vreo sapt. Afara este zapada asa ca nu putem iesi. Vad ca astia anunta calduri, Doamne ajuta, ca statul asta in casa ma deprima la maxim.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Mey mey
Ne-au dat astia pauza...

Ce faceti dragelor?
eu vroiam sa le urez celor care au sarbatorit Pastele - Catolic, sa aibe sarbatori frumoase alaturi de familii
Dar, acum cand scriu, evenimentul s-a consumat...

A, am pus niste poze noi cu Mariuca - neastamparata...daca doriti sa ne vedeti...

http://community.webshots.com/user/uki2003
e mai sigura adresa asta...
asteptam impresii

si va pupacim

Gabriela si Mariuca

MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce ma bucur ca a inceput sa functioneze! Am crezut ca iar am deranjat pe cineva si nu mai pot sa intru. Si aveam ceva notat in PM si nu stiam cum sa vad. Dumnezeu e mare si m-a cautat persoana pe care vroiam eu sa o caut. Am o telepatie cu cei ce vreau sa vorbesc...foarte mare. Maine merg sa o inscriu pe Alexandra la inca un centru, am terminat dosarul si m-au sunat sa vin o data(nu-mi vine a crede - se vede ca am fost la dir. in audienta).
Au trcut atatea zile de cand nu am mai putut sa citesc ce mai faceti, .... Eu i-am facut un verticalizator, ghetute ortopedice si orteze, sapt. trecuta. Am mai completat un dosar si acum sunt singura. Sotul e in deplasare si nu e prea bine sa stai singur(mai ales seara).
Mai am de umblat sper, saptamana asta si pe urma la anul o iau de la capat cu dosarele. Am obtinut gr 1 si am primit vesti ca mi-a luat Adriana medicamentul din SUA. Abia astept sa mi-l aduca.
Niciodata nu am scris asa de mult, dar sincer mi-a fost dor de voi si de ce scrieti voi. Nu prea am prieteni si nici timp sa ma ocup de ei si mai stau si eu pe net cu voi.
Pupici tuturor si sa auzim de bine.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Uki Ce poze frumoase ai....felicitari pt.bb. S-au incarcat foarte greu dar le-am vazut. sunt Deja ati fost la soare!!!! Bravo!

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara ,

Ca de obicei hop si eu,codasa, pe aici.
Asa de ma oftic ca nu am timp mai mult ca sa pot sa scriu mai des....!!!! Copiluta asta a mea ma termina nervos si psihic uneori si nu numai pe mine,ci pe toti din casa:tata-su si frate-su.Saptamana trecuta a fost si sora ei mai mare la noi(sunt surori dupa tata) si s-au inteles foarte bine,dar a terorizat-o si pe ea un pic,asa...ca sa simta ca are un mostrulet de surioara mai mica.Chestia e ca a fost singura care a rezistat eroic la toate nebuniile Luanei si la tot ce face ea de ne termina sistematic nervii.Mai fetelor,de unde au copiii astia atata energie?!Asta mica a mea zici ca a mancat argint viu,nu alta...N-are o secunda stare,nici cand doarme nu are stare:misca macar din degetutele de la picoare sau de la manute.Speedy Gonzales e minciuna pe langa fiica-mea.Nu mai stiu,zau,cum s-o fac sa se joace linistit,se plictiseste repede,tipa si urla de ne asurzeste si pe chestia asta a inceput s-o ia la fund...trage,rupe...si daca nu facem si nu ii dam ce vrea...nu avem trai bun in casa.Numai daca ne rastim la ea si o atingem la fund se linisteste o perioada scurta de timp si pe urma o ia de la capat.Cel mai mult ii place afara:ar fi in stare sa doarma pe asfalt numai sa nu mearga in casa.Mai nou am observat ca e mai sociabila,a inceput sa se joace cu copii apropiati de varsta ei...Nu ii bate(inca)pe nici unul,in schimb daca o enerveaza ceva le tine o teorie pe limba ei si tipa la ei.
Am citit Uki ce ai patit cu copilul mai mare...si eu sunt trecuta prin asta.Numai ca fii-mea a luat un bat in freza de la unul de vreo 3 ani.S-a speriat ca naiba,dar i-a trecut.Poate o sa par rea si fara suflet,dar vreau s-o invat pe Luana sa se apere,daca primeste- sa dea inapoi.Eu,cand eram mica,primeam bataie la greau de la copiii mai mari si mai indrazneti si tata mai mereu oblojea la mine.Si imi tot spunea sa dau si eu ,dar imi era frica.Si intr-o zi s-a suparat si dupa ce am venit batuta in casa mi-a mai tras si el vreo doua la fund si m-a trimis inapoi sa il bat pe baiatul care ma batuse.De nervi i-am dat aluia cateva si toti copiii m-au respectat de atunci si cand era de bataie dadeam.
Paula 2003...draga mea,ai o fetita superba...Am vazut pozele si,ce mai?!...daca era mai mare o faceam de-o nora...Eh,glumesc!Serios vorbind,mie mi-a placut tare mult de Alexandra si in plus m-a terminat cu ochisorii aia albastrii...Sa stii ca eu sunt sufleteste alaturi de tine,chiar daca nu ne cunoastem si nu pot sa iti doresc decat sa fi sanatoasa si fetita ta la fel si sa ai puterea sa treci cu fruntea sus si cu mult curaj peste toate piedicile pe care soarta sau viata ti le scoate in cale.Te admir din tot sufletul!Si nu mai asculta tot ce spun unul si altul,asculta numai ce spune medicul si constiinta si sufletul tau.Intuitia ,constiinta si sufletul unei mame nu pot fi egalate de nimic alceva pe lumea asta!
Super mami,nu lasa copilul sa pofteasca,dai daca cere si alege ce-i mai bun in farfurie si care ar putea sa-l manance fara sa se inece.Fara grija!Carmen 77 are dreptate!
Mamicutelor,hai ca termin si eu,ca eu ori nu scriu cu saptamanile ,dar si cand ma starnesc nu ma mai opresc .Si pe urma Frankensteinul asta mic de Luana vrea nani imediat,nu-l lasa pe tata-su deloc sa stea la TV si mi-e ca se lasa cu al treilea razboi mondial aici...Va pup.Sa fiti iubite si picii vostrii sanatosi.

P.S. Poze cu Luana si sora ei mai mare,cele mai noi....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/petenchea/album?.dir=/c245

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hello ladies.
Din pacate nu am timp sa scriu mult sau sa citesc ce ati mai povestit, dar AM PUS POZICI NOI.
E una haioasa cu onduleurile Isabelitei....sunt tare dulcele.
Am multe mailuri de trimis si de facut o tona de tabelase, dar cat se mai incarca unul...mai bag un ochisor pe aici.
Noi suntem ok, a mai iesit o maseluta...3 buc in total, ne pregatim de plecare....nimic deosebit.
Va pupacim pe toti si povestim mai tarziu....macar sa se culce Isabel.Alexandra
http://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna fete cucuiete!

Noi am papat urzicele
Vad ca Mariuca n-are nimic de la ele... chiar mai vrea...

SuperMami - mey mey ce fetita carliontata si frumoasa, mey...
Avem si noi par, da' nu asa...si negru!!!

Va pupacim

Gabriela si Mariuca

http://community.webshots.com/user/uki2003

MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fetelor dragutzelor, mi-am facut asa niste draci azi, de era sa o mananc pe asistenta cu fulgi cu tot...in holandika ca astia vezi Doamne sa-ti dea permisul de rezidenta trebuie sa faci control tbc, ca deh romanika e in lumea a treia dupa parerea lor ...si ce credeti voi ca vroiau sa-i faca raze lu zana mea...atat le-a trebuit ca m-am facut leoaica: cum adica, n-am inteles eu bine vreti sa o iradiati pe copilitza mea cu aparatul ala de pe vremea lu pazvante chiorul? pa si pusi! Ah, ca asa face toata lumea care vine in olanda, toti turcii si marocanii... pai stai mai tanti ca io sunt din Romania, ce treaba am eu cu aia? sau nu stii unde e Romania, sotul era terminat saracul ca aia deja se ambalase, eu la fel...se duce el si intreaba, daca nu se poate altcumva, si da, se putea sa i se ia sange din manutza...eh, asa mai merge, da pe mine tot m-a iradiat, deja eram nervoasa la culme !

Mai, sunt unii pe-aici de cred ca noi traim in copaci, frate!

Sorry, dar eram prea ambalata si m-am descarcat si io aici

pupici,
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Of, Lena, ce sa zic... Asa ma doare cand ii aud pe straini cum vorbesc de romani ...
Sa stii ca si noi cand ne-am dus la prima vizita la dentist, in urma radiografiilor facute, doctorul uimit ne intreaba de unde suntem. Era foarte impresionat de ce aveam in gura. Daca nu ar fi vazut radiografiile, jura ca dintii nostri sunt sanatosi, nu plini de plombe. Ii spunem ca suntem din Ro, la care el: "ah, nu stiam ca in partea aia, in Rusia sunt doctori asa de buni..." Masca. Asa ca ce sa mai zic. daca nici un doctor nu stie geografie, ce pretentie sa am de la un om de rand.
Strainii au impresia ca de abia ne-am dat jos din pom.
Bine ca ai fost tare in gura si nu i-ai lasat sa-i faca fetitei radiografie. Mai, dar cum pot sa apeleze la mijloace din astea cand ar fi alte solutii mai sanatoase. Un pupic pentru tine ca ai fost o mamica care a stiut ce vrea.
Noi inca tragem de nas. Luca inghite la greu mucii. Hihihi, am citit ca ar fi buni pentru sistemul imunitar. Numai sa nu fie infectie.
Uki, am vazut pozele de la mare Chiar ca sunt faine. Ati fost asta-vara? I-a placut Mariucai? Intreb ca ne bate gandul sa mergem in vara asta pe undeva la ocean, soare apa calda si as vrea sa stiu la ce ma astept cu Praslea al meu.
Super-mami, ce par frumos are Isabel! E o dulceata. iti vine sa o mananci. Ii sta frumos si cu bretonel.
Aia e canapeaua cea noua? Daca e aia, e super. Imi place linia ei. E foarte contemporana.
Am vazut ca ai si poze de la piscina. Ii place acolo?
Ana-Maria, vazut si pozele voastre. Ce par mare si des are Luana!!! Amandoua sunteti niste frumusele.
Arati super pentru o mamica cu doi nazdravani. Btw, sa stii ca si al meu copil ma toaca incet-incet. Simt ca nu mai rezist. Eu tot zic ca m-am rasfatat cu atata ajutor din ultima vreme, iar acum m-am dezvatat si nu mai am rabdare cu Luca. Dar seara cand ma culc sunt adormita in momentul in care am pus capul pe perna.
Dar ai suvite rosii? Ca tot sper sa imi mai fac parul o data cum a fost candva: negru si cu suvite rosii. Asa il ai tu? Sau nu am vazut eu prea bine?
In rest, nici pe la noi nimic deosebit.
Dragele, v-am lasat.
Pupicei grasunei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput