Copilasi de oct-noi-dec 2003 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Super Mami, noi ii dam lui Matei cand iesim si mancam in oras, evident ca nu ii dam orice, aleg din farfurie ce se poate manca de copii, gen orez, gratar de pui ....fructele de la desert, acuma sunt si ei destul de maricei si nu mai poti sa ii tii sub glob de sticla ... eu zic sa incerci ca nu cred sa se intample nimic....

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu nu prea am ce sa povestesc de Alexandra. Copiii vosri fac multe , stiu mai multe ....noi abia invatam sa vorbim. Nu mergem in 4 labe, nu ne rostogolim....sunt multe dar e dulcica si ne bucuram de fiecare gest, miscare invatata.
Acum i-am facut un aparat care sa o stimuleze sa stea in picioare, ghetuta ortopedice si orteze pt. picioruse. Am noroc ca rade mereu si e vesela si daca o bagi putin in seama gata e de joaca. Ii plac barbatii la nebunie, se cere la ei si ce le face...e iubareata de mica.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

Ma apuca vrednicia sa mai scriu si eu.
David a fost putin racit dar si-a revenit.A mai invatat sa spuna baie,caii,ham-ham,mamaie,tataie,gol.E foarte dulce dar foarte nestamparat.In poze de grup in afara de bunici si de noi parintii mai recunoaste pe mosii lui cu baietelul lor pe care ii vede destul de rar,pe fratele meu si prietena,pe nasi.
Stie tot ce vorbim cu el,intelege tot,ne aduce tot ce ii cerem,ce mai a crescut foarte mult si ne surprinde zilnic cu ce a mai invatat.
Trimitem si noi pupici virtuali la toti copilasii din grupa si celor mai mici,si celor mai mari si neastamparati.

Mariana si David(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Tot eu!

Vroiam sa iti spun Paula ca esti o mamica minunata!
Te admir pentru puterea ta,pentru spiritul pozitiv si optimist.
Ne dai cate o lectie de viata in fiecare zi,si prin fiecare mesaj ne amintesti ca mentalitatea noastra si a celor din jur se poate schimba.
Eu vreau sa iti transmit multa putere,rabdare,speranta si dragoste infinita pentru Alexandra si sa te bucuri de fiecare mic progres al ei.
Mariana si David

Mergi la inceput

Ma doare enorm mentalitatea celor din jur, mai ales a celor care au si ei copii cu probleme si vin cu sfaturi"bune". "Sa dati copilul le azil, ....nustiu unde... " Nu este zi de la Dumnezeu sa nu-mi spuna cineva ceva sau sa nu ma opreasca sa-mi spuna ca degeaba lupt ...
Si acum de asta v-am scris pt. ca sunt trista si parca imi da mai multa forta cand o vad cum rade si ce vesela este.
Sa fiti mai bune si sa iubiti pe cei din jur.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Paula mie mi-e draga Alexandra ta de la inceput de cum i-am vazut pozele, ehei acum de cind ne-am familiarizat cu voi deja sunteti parte a familieiPacat ca trebuie sa auzi astfel de rautati, dar eu cred ca majoritatea a mamicilor normale ar fi gindit ca tine. Cum mai sa abandonezi copilul tau?... asa cum te sfatuiesc aia fara minte si suflet.Mentalitatile se vor schimba si la noi, cind Alexandra va fi maricica eu am credinta ca ea va intimpina o lume mai buna in gindire. Nu asa limitata ca astazi.Vad cum e aici si compar cu ce-mi zici si sa stii ca ma doare si pe mine sufletul cind aud. Asta e, fiecare cu cit le duce mintea si mai ales sufletul.Poate e greu, dar totusi incearca sa nu le dai importanta. Ai copilul tau, iti zimbeste, te iubeste, ce nevoie ai mai mult sa poti continua in liniste viata ta de mama.Te imbratisez cu drag si-ti spun sincer ca eu o vad ca un copil normal si drag. Si asa imi voi educa si copilul.Fruntea sus Paula, viata e un dar nepretuit de frumos pentru noi toti cu un cromozom mai mult sau mai putinPS: eu te admir foarte mult ca mama, dar ce m-a facut sa ma indragostesc de sufletul de OM a fost faptul ca ai stiut de problema de cind erai in 2-3 luni si ai decis sa tii sarcina. Flori pt tine suflet bunVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Vikinga- multumesc mult de cuvintele frumoase si de incurajare.
Am si eu o intrebare, ce vaccinuri se fac dupa un an gratuit? Dr pediatru spune ca mai sunt , dr. de fam spune ca nu ci cu bani. Voi ce stiti si poate imi spuneti si mie. I-am facut Prioroxul"cu bani-500.000lei" si acum al altul de luat Havrix(720-A). Eu vreau sa-i fac toate vaccinurile care se pot face(am citit din SUA ca este bine sa le fac decat sa le faca ea de la natura, i-ar ingreuna evolutia sau ar stagna). Va rog sa-mi spuneti ca sunt foarte scumpe si poate sunt si gratuite unele.
Multumesc mult.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Paula, dar puteai f. bine sa-i faci in loc de Priorix, Trimovax, e acelasi si e gratuit!
Havrix pt. ce e?

Fetelor, am o mare si urgenta intrebare si la voi. Ca sa nu ma repet, uitati linkul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45131&whichpage=9

Astept raspunsuri!
Sar'na!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Ven, eu inclin sa cred ca e o reactie alergica la vaccin - daca am citit bine...parerea mea, of dar daca face si febra... ,
Noi, oricum dam un pup la baiet!, ca ne e tare drag!
Chiar, ce-au zis fetele "mai mari"? Nu de alta da' si noi luni mergem la vaccin...Supermami, ai vazut ca s-a intamplat si la voi...chestii neplacute cu copii mai mari?, da' las' ca crestem si noi ...

Paula - esti puternica, nu sunt prima care te admir! Lasa-i pe oameni cu rautatile lor si bucura-te de Alexandra, de primavara, de flori...de tot ce e frumos si te inspira! Ce naiba, o viata avem...

Va las si zile frumoase va dorim!

Gabriela & Mariuca

MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Wow! Good to be back!

Uki, pupam si noi la frumoasa Mariuca!
Da, a fost reactie la vaccin (un procent din copii fac reactia asta). N-am iesit din casa 3 zile, si acum e ok.

As mai scrie eu multe, dar s-a urcat in picioare pe birou, langa comp. si bate cu microfonul in tastatura!
Asa ca pe mai tarziu sau pe maine!
Va pupicim dulce!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput