Copilasi de oct-noi-dec 2003 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Intram sa dam raportul. Am fost la dentist, nimic nou, ca e prea devreme, s-a vindecat gingia, nu sunt urme de infectie, asteptam si mergem iar la control peste 4 saptamani. Soricelul musc pe o parte, dar in general nu are probleme majore.

Ven, Calin (baiatul cel mare) a facut reactie la vaccinul de rubela, orion si inca unul (sunt trei in unul) care-l primesc la varsta asta, Alex nu. Reactia lui a fost exact ca si a lui Markus, dar cum am intrat tarziu pe forum vad ca ai aflat deja. Alex nu a facut nici un fel de reactie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am vazut pozele si sunt foarte frumoase.
Si eu si sotul cand am fost in UE am fost tratati ca niste inpoiati si ... Acum sotul este in delegatie in Belgia si in ce conditii a fost cazat la hotel de 3* si la ce bani... nu mai spun de cum tratam noi pe cei ce vin la noi si nu mai stim ce sa le oferim ca sa se simta bine si sa nu duca lipsa de nimic. Nu a avut pretentii dar nici ca un ...sa-l trateze, ultimul venit. Tot se vorbeste de cum o duc ei si in ce conditii, la unele ii si depasim mai avem de invatat cum sa ne si purtam si cred ca suntem mai buni decat ei. De ce au nevoie de noi daca nu ne trateaza la fel? sau doar de creerul nosrtu.
Am mai auzit si de la altii ce au patit si din experienta noastra si va cred.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Salut feteor... ce faceti? noi suntem ok, ne facem mari si facem magarii la fel de mari. :)) de luni o sa incep sa lucrez, asa ca o sa apar mai des pe aici... deocamdata Luca nu imi da voie cam deloc la calc daca e treaz, si daca doarme cad si eu lata. :))

pupam

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neata !!!Eu acum stau in picioare langa calculator, iar duduia cere sa o invart cu scaunul de la birou..., sunt dresata...gata !!!
Peste vreo patru luni, parca o aud : good mami, good mami !Eu nu ziceam de restaurant ca se ineaca, doar ca nu stiu pe unde se scarpina nenea care face papa, sau pe unde si cat sta papa pana ajunge in farfuria noastra. Dar o sa-i dau, ca e scandal mare.

Valeria te-am visat aseara. Imi amintesc doar ca imi zicea tati : "uite-o pe Valeria". Eram undeva pe o strada langa o plaja. Nu stiu mai departe, dar poate imi amintesc. Va pupacim si multumim de laude....
Sa aveti o zi buna, soare si copii linisititi
Alexandra si Isabelhttp://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Bonjour!

Mai Uki, faine pozele, dar era sa fac infarct, in prima secunda am avut tendinta sa zic "Noa, uite Dom'le cat de cald e in Buc!"
Asadar, pune si tu poze NOI!
In alta ordine de idei, si noi vrem musai sa mergem cu Markus la mare la vara, cu inca o familie de prieteni ce au o fetita cu 6 luni mai mica de cat Markus. Sigur va fi un concediu "de sacrificiu" , dar mai bine de cat nimic! Mai ales ca poate il operam de polipi pana atunci, si cica e indicata o cura helio-marina dupa....

Laura, mersi de lamurire! Asa a fost, reactie la vaccin. A trecut.
Dar eu am stat acasa cu Markus, iar tati a mers singur in oras cu prietenii...

Alexandra, e mortala Isabela! E demna de revistele cu copii-fotomodele, frumusete tipic latina, ce sa mai zic, am admirat-o foarte tare!

Ileana, ce incepi sa lucrezi? La vechiul tau job, sau ati demarat afacerea voastra? Spor la munca!

Azi merg la Cluj la ginecolog.
Va pup si o zi buna!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Pai da domne...daca abia acum am reusit si eu, cu ajutorul unei mamici din aug 2003... sa pun cateva poze, hai nu ma bateti si voi acum
promit sa pun si poze noi

Da' Ven, chiar trebe operat de polipi biet copil? Ca si mie mi s-a spus la fel cand Mariuca avea cam 6 luni, ca nu-i mai trece nasucu' asta infundat... dar pana la urma nu mai e nevoie...
Si... de ce mergi la ginecolog???

Io va tzuc

Gabriela si Mariuca

http://community.webshots.com/user/uki2003

MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ven, pai la vechiul job nu am cum, ca era in bucuresti... Nici la afacerea noastra, ca nu am cazut de acord cu una, alta si uite asa merg sa muncesc la aceeasi firma unde lucreaza si Alexandru, e o firma care se ocupa cu mai multe: imobiliare, turism, telefonie mobila, cablu Tv, ma rog, o sa fiu pe post de secretara. Ideea e ca sefa lui m-a rugat sa ma duc si nu am vrut sa o refuz, imi pun si eu neuronii in miscare...

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!!!

Ni s-a facut dor de voi, si am trecut repejor pe aici.
Noi suntem sanatosi si plini de viata, desi e cam urat afara, si nu ne vine altceva sa facem, decat sa dormim!Mie cel putin, lui Alex doar ziua il apuca somnul. Dimineata ma inebuneste cu trezitul la ora 6, dupa ce il culc la 22.30.
In rest, mai nimic nou, doar ca a inceput sa zica "gata" si face pipi pe olita, si ma bucura ca a inceput sa-si dea seama ca face pipi. Si inca ceva nou, este ca am pus niste poze noi, facute de curand.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

salut fetelor!
si noi facem parte din grupul vostru, Arpi mezinul nostru e nascut in 7 oct 2003.
Va rog mult sa-mi spuneti ce fac acadelele voastre acum la un an si 5 luni acus 6 luni!Ma cam ingrijoreaza deoarece nu prea vorbeste!

Mihi mami lui Lorand(4 ani pe 7 aprilie) si a lui Arpad(7 octombrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Mihi, bine ati venit. Asteptam poze si povesti cu puii tai.
Ref. la cap. speech, hmmm... stam tare prost. Nu zice mare lucru ca noi sa intelegem, dar pe limba lui baga la greu.
deja vad ca a inceput sa vorbeasca cu ta-so la telefon, am ramas masca cand il vedeam ce serios vorbea, mai si gesticula, in curand nu vom mai putea vorbi de el. Noroc ca avem vreo doua receptoare.
Deci pe limba lui spune foarte multe, pe a noastra numai cateva, de baza.
Tocmai i-am ascuns mopul si matura ca ma innebunea cu a curatenie. Se lovea de toti peretii, colturile, se enerva ca nu putea sa se descurce, de draci ce avea pe el se mai dadea cu capul de ce nimerea (acum mai in gluma, mai in serios, chestia asta ma cam ingrijoreaza cu ciocanitul capului de tot ce prinde cand nu-i iese pasenta).
Am trecut de oale, capace si linguri de lemn. Astea nu mai prezinta interes. Deja il tenteaza un ciocan, o surubelnita, etc.
M-a innebunit cateva zile cu prizele. Eu spun nu-nu, el ia mana de acolo, dupa care cu zambetul pe buze invarte de zor la cablul ala ca sa intre in priza. Deci e clar, NU nu functioneste. Ok, palmita NU pofteste. Si uite asa o iau pe pereti cu el.
M-am apucat si am pus capace la toate prizele cu cabluri. Asta e treaba lui barbatu-meu, da' ce sa-i faci, eu n-am serviciu... Oyoyoy
Ieri cand ii faceam baie, un moment de neatentie din partea mea, si fiu-meu spala de zor in apa in care se scalda peria de WC. Ma sting incet, asa ca o lumanare.
Vine ta-so aseara, eu cu o falca-n cer si cu alta-n pamant, ca cica el asa ma vede in ultimul timp (deh stress cu pupilu) si-l pun la treaba. Si anume sa-mi faca rama de lemn la oglinda din baie ca eu apoi sa o dau cu bait si lac si sa fie ca un set cu dulapul de l-am refinisat in toamna. Nimic nu i-a iesit. Le-a facut ca draq. Asa ca falca-n cer trecuse de limitele ei.
Ma ameninta ca-mi aduce unul din parinti aici, ba ca ai mei, ba ca ai lui. Doamne, fa sa nu fie asa ca nu mai am chef de nimeni! Nu vreau sa-mi creasca nimeni copilul ca sa nu am motiv de reprosuri ref. la educatia lui.
Ah, acum Luca vrea sa manance numai singur. Jumate din mancare pe jos, iar restul poate in stomac, daca nu se pune ce are pe fata, pe par, in urechi.
In timpul zilei ii dau mar, sticksuri pe care le mananca si apoi scuipa pe jos. Nu stiu cum sa-l scap de prostul asta obicei. Cu scuipatul. Stau dupa el ca vulturul. Bag rapid aspiratorul patruped, dar ce sa te faci cand ii fura mancarea copilului din mana.
De jucarii deja e plictisit, de ieri am inceput sa-i arat din carti si sa vad cat il va tine interesul asta. Ca mai mult de 5 min. nu serveste.
Iar ca sa mi se incheie frumos ziua de ieri, cand sa-l pun la culcare, in camera lui ochelarii mei cu ramele contorsionate. Imi venea, era randul meu, sa ma dau cu capul de pereti. De abia ii facusem in Ro, ma costasera vreo 4 mil. pentru ce? Sa-i port cateva luni ca sa-i arunc apoi la gunoi???
Si uite asa sunt cu moralul la pamant.
Ma mai usurai si eu pe aici. Noroc ca doarme mai mult in dim. asta ca azi-noapte s-a trezit ca facuse kk si si-a cerut lapticul.
Ven, ma bucur ca Markus nu mai are nimic. Deci sa inteleg ca a fost o reactie a vaccinului?
Mara, pe unde mai esti? Ce mai face Tudor?
Elena, cum mai e la Florida?
Gata, va las.
Pupicei grasunei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput