Mamici de iulie-august 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
Giana spune:
Nu este nici o problema daca nasc mai devreme.Ca tot aici,cu voi raman.Dar mai tarziu nu ma mai incadrez.Imi iau doar o masura de precautie,dar oricum nu scapati de mine.Nici daca nasc in sept.![]()
Vreau sa va intreb daca este printre voi cineva care ia Vit. E forte si Materna.In prospect spune ca daca se ia Vit.E separat se tine cont si de cea din Materna cu Seleniu.Nu este recomandat a se lua pe perioade lungi o cantitate mare.Are reactii adverse asupra bb-lui pentru ca nu se elimina din organism.Eu iau de o luna si dr nu a specificat daca sa ma si opresc din tratamentul cu Vit E
Giana
Katink spune:
Claudia,
bine ai venit pe listuta noastra, sarcina usoara in continuare!
Laura,
sa iti traiasca puii, sa creasca mari si sanatosi si sa se inteleaga bine acolo la tine in burtica.
E bine ca si Isa e din Piatra Neamt si amandoua sunteti cu gemeni...
Isa,
drum bun si aveti grija de voi, te asteptam cu vesti bune din Piatra Neamt.
Anis,
bravo tie ca sofezi, succes in continuare si sa stii ca e bebita cea care te loveste acolo in burtica
, asa loveste mai incetisor, nu sa te dezechilibrezi ![]()
Si noi suntem bine, mancam din ce in ce mai mult, azi-noapte la 12 m-a apucat foamea
, si normal ca am mancat
.
Burta s-a mai marit, dar din pacate m-au apucat aseara niste dureri de mijloc, apoi mai mult in partea dreapta ma durea. Parca asa in zona rinichiului drept...
Am incercat toate pozitiile posibile, si tot nu m-a lasat, pana la urma am adormit asa cu durerea, dar de dimineata nu mai aveam nimica.
Week-end placut in continuare,
Katink
cu
dulcineea mea 20+
anis spune:
Katink si pe mine m-a omorat zilele astea mijlocul...am inteles ca e ok..asa trebuie sa fie de la marirea uterului gravid.Si uneori am dureri pe stanga sau pe dreapta.Mie imi e frica noaptea ..sa nu cumva sa dorm pe spate..ala nebunie de a mea..parca nu aveam destule![]()
Mai sunt printre voi care sofeaza cu burtica? Ca sa ma linistesc..ca eu pana acum am refuzat...
Irina...la mine bebelina..misca cam din 2 in 2 zile..nu chiar in fiecare zi.ACum o simt ca o licarire..asa ca si cum s-ar zbate un muschi cateva secunde.Ea e nu?Da ai dreptate ..avem cam acceasi varsta de sarcina..
AniS
si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
AM UITAT sa va zic,AZI AM FOST LA ECHO.
Mi s-a reconfirmat ca bebe e fetita..cred ca am o obsesie deja..sa intreb mereu
, e bine , e in grafic..are 368 de g..si mami si tati sunt foarte fericiti ca au vazut-o...
De fiecare data cand o vad..DOAMNE am un sentiment asa divin...nu stiu..nu pot explica ce simt in cuvinte.Si cand ma gandesc cat ne-am dorit acest copil si luptat pentru el..si numai cu ajutorul lui Dumnzeu am reusit..uneori am senzatia ca visez...
http://us.f3.yahoofs.com/msgr/anis_girl26/.tmp/eu1.jpg?mszZNPCBpnQ25C4H
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Anis,ce mamica frumusica...!Si ce burtica...A crescut,nu gluma!
Eu zic ca e normal sa sofezi,numai sa o lasi mai moale in ultimile luni.Cred ca o sa te incomodeze si burtica cand va fii mult mai mare.Pana atunci da-i bataie dar mergi cat se poate de regulamentar.Nu depasi viteza!
Giana
irinabungau spune:
Anis, ce dulcica esti si ce burtica rotunda ai, foarte frumusica, imi place!!! Chiar intrasem pe albumul tau si nu am gasit nici o fotografie, eram chiar curioasa sa te vad.
De sofat am sofat tot timpul, mai putin in saptamana cat am fost nevoita sa stau in pat... si cu asa dor m-am intors la volan...
Cat despre bebe, asa-l simt si eu, are activitate in special seara cand sunt mai linistita...
Katink In seara asta m-a luat si pe mine cu dureri pe dreapta, am luat un NoSpa ca sa ma calmez. Ne marim, nu gluma...
Am intrat de curiozitate pe pagina mamicilor de martie - aprilie sa vad care este atmosfera acolo... Doamne, cate emotii!!! Si cate problemele au proaspetele mamici cu alaptatul ...
Giana, eu am luat vit. E forte numai cat am, facut tratamentul acela cu gravibinon, iar ca vitamine iau numai acid folic extra, in combinatie cu B6 si B12 - l-am gasit in State, foarte bun!!! Orium, atunci cand voi incepe sa trec pe materna voi renunta la acidul folic , pentru ca Materna le are pe toate. Tu i-ai spus lui Dantes ca iei si Materna cand ti-a dat tratamentul?? Intreaba-l pe 22. Fa-ti listutza, sa nu uiti... ca asa se intampla, din cauza emotiilor
... se intelege...![]()
Anis din nou ma intorc la tine. Si eu ma trezesc cu fata in sus de multe ori, tin sa mentionez ca de multe ori ma trezesc in pozitia asta dar numai dupa ce am ramas insarcinata... Inainte nu dormeam cu fatza in sus, dar acum sincera sa fiu o gasesc destul de relaxanta, in special in perioada in care am stat f. mult in pat si-mi amorteau pulpele de atata stat cand pe stanga, cand pe dreapta...
Inca o data, de ce nu este bine sa dormi cu fatza in sus? Stiam ca pozitia asta nu mai este comoda de cand ne marim prea mult...
Pup,
Irina si bebe 19 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
anis spune:
Mie clar Irina..aveam aceleasi simptome.Da asa e pozitia cu burta in sus..e periculoasa mai incolo..dar mie mi-a intrat in cap deja..asa ca...incerc sa ma feresc sa stau asa.Dar vorba ta, uneori dupa ca te tot intorci stanga, dreapta..pozia cu fata in sus o gasesc f relaxanta.
Si tu tot din 2 in 2 zile il simtit pe bebe?SI asa ca o licarire si parca uneori si loveste?Cum ai placenta? Ca a mea e anterioara si se zice ca din cauza asta o simt pe bebelina mai greu..
In poza eram cu burtica mancata..
...oricum multumesc fetele ..eu zic ca toate suntem frumusele...sa le vad si pe ale voastre burtici din dotare...HAI!!
Giana si tu sofezi??Alta obsesie ![]()
Da..am pus niste poze in album..dar inca asteapta aprobarea administratorului de cateva zile...si daca am vazut asa am pus un link..
AniS
anis spune:
Am gasit un mic articol legat de miscarile lui bebe..e in engleza...daca nu intelege careva traducem cu toatele ![]()
WHEN DOES THE FETUS BEGIN TO MOVE?
There is no doubt that the fetus can be seen moving during the eighth week menstrual age. Just because the fetus does not move during a scan, it does not mean that anything is wrong.
In general, the mother feels the fetus move by the eighteenth week. This perception of fetal movement is technically called "quickening." If the placenta is located anteriorly (on the front wall of the uterus), movement may not be felt until later. This is probably because the placenta acts as a cushion between the moving fetus and the mother.
AniS
Giana spune:
Irina,i-am spus lui Dantes ca iau Materna si Tardyferol Fol si mi-a zis sa mai iau doar Vit E forte nu si acidul folic.A zis ca Tardyferolul Fol e mai bun.Dar o sa-l intreb exact marti cand ma duc.Stie el ce face.Am incredere.
Anis eu nu sofez.Am rau de masina.Mai ales in perioada asta.Nu am avut greturi de la nimic,dar cand ma urc in masina simt ca ma sufoc,parca asi avea un nod in gat.
Giana
anis spune:
GIana..dupa cerclaj..am ramas si eu cu un rau de masina..dar daca conduc eu ,e ok..si de aici si hotararea de a conduce eu.
Si eu i-au materna si vit e..si i-au de prin sapt a 4-a vit e...iar materna de abia dupa 14 sapt.E ok.
AniS