Mamici de iulie-august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Apropos, ce-o face Bella cu sandibelii cei mici??? Cred ca astazi urmau sa vina in Ro, asa-i?? Sper sa intre curand pe DC sa ne spuna cum este acasa, care-i sunt impresiile.

Pup,

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Fetelor stiu asta cu miscarea, stiu ca trebuie sa fiu cuminte atat timp cat imi spue doctorul. Monica si mie de prin luna a treia la inceput mi s-a interzis efortul, atunci cand am avut sangerarea.
Irina ai si tu dreptate, noua ni se pare ca ne simtitm acum mai bine si poate facem exces de zel. Cu plimbarea e ok, o fac de mai bine de o luna si asta e chiar ok. Insa alt efort nu am incerat si nici nu ma risc. Nu am vrut decat sa misc putin oasele, oriucm nu ma apuc de cine stie ce, mai ales fara acordul doctoritei mele. A facut si eu cateva exercitii de Pilates super usoare niste intinderi de genununchi si de maini si maaaaaaaaaama ce trozneau de la lipsa de miscare!!!!!
Eu sunt din Bacau, Irina, si e o vreme nasoala de tot la noi. Inteleg ca in Bucuresti e ceva mai bine ca la noi azi dar tot nu e frumos. ca mi-e sotul plecat si stau aici in casa canu pot iesi pe vremea asta e prea urat.
O sa primesti prima steluta rosie la 100 de mesaje.

Pupici pe burtici!!

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput

Ioana, aaaa, mai am putin si o sa am si eu o stelutza... ce frumoooos!!!
Ehhh, este rau fara sot... o zi... d-apai sa stai fara sot pana nasti ??? Eu sunt in situatia asta, dar ma consolez cu bebelul meu, tati ne suna aproape zilnic sa ne spuna ca ii este dor de noi...

Irina si bebe 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irina Ah te inteleg, e tare rau sa stai singurica, chiar daca esti cu bebe. Eu stau doar weekendul asta acum, am avut si mai multe zile. Insa cand e si mai departe pe termen lung e cumplit. Dar lasa ca faceti asta amandoi pt bebe al vostru sa fie bine si cred ca se merita si sacrificiul asta.
Da uite curand o sa primesti steluta rosie!

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna fetele mele,
V-am tot citi zilele astea dar n-am avut timp sa va raspund cu bagajele astea si tot calabalicul,dar acum suntem pe ultima suta de metri,am trimis greul acasa cu o firma specializata(200kg) si mai avem doar strictul necesar ptr. avion
De plecat,plecam marti la 2.20 ora UK si ajungem acasa la 5.20 ora Romaniei.
La Piatra Neamt o sa ajungem prin week-end-ul viitor,ca mai haladuim prin Bucuresti
Abia astept sa ajung acasa,nu mai am rabdare,mi-e cumplit de dor!
LAURA25:Bine ai venit,ti-am scris un mesaj pe PM si abia astept sa-mi raspunzi.
MULTA SANATATE CELOR CU PROBLEME,va pup si sunt sigura ca totul va trece cu bine.
FELICITARI CELOR CARE AU MAI AFLAT INTRE TIMP,CE ASCUND IN BURTICI
PUPICI TUTUROR cu drag,si mai vorbim luni
Bella si Sandibelii(23 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna, buna!

Desi DPN este prima saptamana din septembrie, mai exact 7 septembrie (si m-am inscris la “mamici de septembrie-octombrie”), doctorita mea pleaca atunci in concediu… Asa ca am vorbit cu dansa si o sa-mi provoace nasterea la sfarsitul lui august. Ce data din august, nu stiu inca dar vom stabili impreuna. Asa ca, va rog, treceti-ma si pe mine pe listuta.

Astazi am fost la eco si are 10 cm, 165 de grame si intru in 16 saptamani (UM 4 decembrie). Ce mi s-a parut haios e ca isi sugea degetul mare! Din pacate, nu a putut sa-mi spuna sexul bebelului!!!! Eu sunt pe tratament cu Alilestrenol din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata, pentru ca la prima sarcina am avut dezlipire de placenta, sangerari si doctorita a vrut sa previna problemele. Deocamdata ma simt fff bine, e adevarat ca la a doua sarcina esti mai putin panicoasa si de aceea nici nu bag in seama micile dureri, balonarile, greturile…etc.

Saptamana viitoare fac si triplul test si apoi echo 3D… am emotii si-mi doresc ca totul sa fie bine!

Va pupic pe toate! Sanatate multa multa si bebei frumosi, sanatosi si cuminti!

Claudia, Matei (1 an si 3 luni) si bb din burtica 16 saptamani

Mergi la inceput

Claudia, bine ai venit printre mamicile de iulie-august, iti doresc sa ai o sarcina usoara si multa sanatate.

Bella, cunosc nerabdarea dinaintea venirii acasa, parca timpul trece mult mai greu atunci... Iti doresc drum bun si sa ai mare grija de tine si de sandibeli. Asteptam cu nerabdare sa intri din nou pe DC sa ne spui cum ai ajuns si cum te simti.

Irina si bebe 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Claudia,iti urez si eu bun venit la mamicile de iulie-august,sa ai un sanatos si frumos si sa iti aduca numai bucurii!

Stiti,ma gandeam si eu sa merg si la fetele de septembrie-octombrie.Nu de alta,dar DPN este 25 august.Daca avem surprize?Se mai intampla sa nasti mai tarziu.

Vad ca in wec. e mai liniste.Si eu am dormit de pe la 13.30 pana la 17.Cam mult,nu?Nu stiu ce a fost cu mine,ca nu dorm dupa-amiaza aproape niciodata.Cred ca vremea asta oribila a fost de vina.Cand ma gandesc ce cald a fost zilele trecute...Oare se incalzeste vremea curand?

Va pup pe toate si va doresc odihna placuta!

Giana17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

claujro Bine ai venit !!! Si mult noroc la triplul test saptamana viitoare!!
Issa, ce bine ca ne mai dai de veste!Ai vazut inca o gravidutza cu la purtator.Drum bun si sa ne dai de veste cand ajungi in Ro!

Giana ,vezi ca se intampla sa nasti si un pic mai devreme, cu 1-2 saptamani..

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai sa va spun un pic de mine.De vreo 3 zile am prins curaj si am reinceput sa sofez...vad ca ma simt bine si dr a zis ca e ok..pot sa fac asta....si chiar imi era dor...asa ma pot deplasa si eu mai bine..ma duc unde vreau..mai ales ca sunt in cautari de hainutze.Sper sa fie ok,dar daca zice dr ca e ..ar trebuii sa nu mai scap si eu de paranoia mea !

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput