Mamici de iulie-august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Felicitari Laura pentru gemeni si bine ai venit in listuta!!!
Felicitari si tie,Peca pentru baietel!Sa te bucuri de el,sa fie sanatos si voios!

Pe mine sa ma iertati ca nu v-am mai scris dar mi-a fost o lene....
De citit am citit tot.

In rest sunt bine.Mai am si eu intepaturi ba intr-o parte ba in alta dar e bine.Acum cateva seri am simtit si eu pentru prima data ce sunt contractiile de care vorbiti voi.Am mai simtit pana atunci dar doar foarte,foarte mici asemanatoare cu crampele menstruale si care burau doar cateva secunde.Dar de data asta a fost mult mai dureros si veneau ca niste valuri.Dar am luat un No-Spa si mi-au trecut rapid.

De acum o saptamana,de cand l-am simtit pe bb pentru prima data mai zdravan,il simt zilnic.Si este asa de placut...

La doctor nu am mai fost dar avem programare pe 22.Oare pot afla ce este sigur?

Giana17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis inca mai ai dubii??? Este bebelina ta dulce care te mai altoieste din cand in cand cu cate un sutuletz... Eu de ieri nu l-am mai simtit pe bebe, cred ca ii place sa doarma mai mult, nu stiu ce-i cu el... Dar acum 2 zile a jucat tontoroiul pe vezica mea... este o senzatie neplacuta, va spun, dar eu m-am bucurat ca l-am simtit chiar si pe vezica mea...

Laura sa-ti traiasca puiutii si sa fie sanatosi!! Nu cred ca "perechea" se datoreaza progesteronului, este sigur mostenire de familie...

Giana, nu bag mana in foc, dar nu vei afla sigur ce este bebe al tau... Il cunosc bine pe Dantes, numai pe la 22 de sapt. cand iti va face morfologica de trim II iti va spune daca vede ce este...

pup burticile

Irina si bebe 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

vad ca listutza baietilor creste intr-una
Peca felicitari pentru baietel, la fel si tie Laura, felicitari pentru pereche.Va doresc sa fie sanatosi si sa stea in burtica pana la termen, apoi sa creasca mari si frumosi sa va bucurati de ei.

Si eu mai am probleme cu cate o durere, de cele mai multe ori este pentru ca am vezica plina sau sunt balonata.
Mai nou respir cam greu, burtica creste si apasa pe stomac, stomacul apasa si el mai departe si uite asa nu prea pot sa respir.Dar ne descurcam :)

Week-end placut va doresc
Adriana si Aidan 24sapt+5zile
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/album?.dir=b327&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Neatza burticutzelor,

Cam slaba miscarea in saptamana asta, ne cam chinuim sa trecem la un nou capitol... nu-mi vine sa cred ca ne-a tinut aproape o saptamana capitolul asta.

Eu m-am trezit astazi cu o usoara durere de cap, dar sper sa scap curand.

Va pup si un week end cat mai frumos va doresc,

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata fetele

Ce frumos Irina ai descris si tu cin...cum se simte bebelushul..exact asta simt...e extraordinar!

Laura25,aveam casuta full...dar s-a rezolvat si te-am trecut pe listutza.Si bine ai venit!Si felicitari pentru pereche!

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Buna ziua dragelor!!!
Va multumesc pentru gandurile bune....stau cumintica in pat si sper sa fie totul ok...mai iau no-spa pentru mult discutatele contractii

Multa sanatate tuturor, si multa grija, mai ales celor care au problemutze si nu se simt prea bine!

va pup!!!
anca 21s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bebestrumfitza...multa santate si stai cumintica..important e sa fie bine.Pupici!!

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna tuturor, slaba miscarea pe weekend dormiti nu??
Bebestrumfitza multa sanatate tie si bebelului!!!
Laura bun venit printre noi si sa-ti traiasca bebeii, sa fiti sanatosi cu totii!!!

E careva printre voi care a avut interzis orice urma de efort la inceput, si acum va simtiti mult mai bine?? Ca eu sunt in aceasta situatie si azi am incercat cateva exercitii usoare de tot de Pilates pt gravide, usor de tot fara sa exagerez cu nimic si vad ca mi-e bine. Tare as vrea sa fac macara asa acolo 1 de 2 x/sapt. Si bebe a facut niste tumbe cu mine....!!!! Eu zic ca i-a placut!!!

Weekend placut tuturor! Eu tre sa stau in casa ca la mine e o vreme sa te-mpusti nu alta ba ninge ba ploua...bate vantul e ca naiba, si ieri era cald si primavara...

Pupici

Ioana
sapt.23

Mergi la inceput

Anis, cum este, o simti pe bebelina zilnic?? Noi avem aceeasi varsta (a bebelului) si ar trebui sa fie aproximativ la fel...

Anca, sper sa vii ca vesti bune in curand, multa sanatate!!

Ioana, eu am avut problme la inceput si acum vreo 2 saptamani cand am zis eu ca ma simt mai bine am zis sa maresc putin pasul la plimbare, sa urc cele 4 etaje mai cu voiosie si... dupa 3 zile cand am fost la control am primit vesti proaste, cum ca mi se lasase placenta, drept pentru care am stat numai in casa si am bagat injectii... asa ca ai grija, intreaba-ti doctorul daca ai voie. Mie mi s-a spus clar ca nu am voie nici un fel de efort...
Si la noi este urat, s-a racit rau afara si sta sa ninga, asa de frig este... De unde esti, Ioana??

Apropos, vleau si eu stelutze ca ale voastle, de cand o sa plimesc si eu stelutze??? Nu ma mai joc!!!
Ce frumoase sunt stelutzele tale, Anis!!!

Pupici multi,

Irina si bebe 19 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ce fac burticile? fetle care aveti probleme repausul este cel mai important si starea voastra de spirit asa ca fiti cuminti ca bebei sa fie si ei.
Ioana eu am avut inca de la inceput orice efort cat de mic interzis.

Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput