Mamici de iulie-august 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumesc mult Anis pentru informatie.M-am mai linistit acum cand vad ca si tu iei si una si alta.Ma cam speriasem putin mai ales ca si d-na doctor de familie s-a cam mirat cand a auzit ca ginecologul nu a specificat perioada pe care iau Vit E avand in vedere ca luam deja Materna.Dar sunt sigura ca stie el ce face.E un medic nu bun,FOARTE BUN.

Cat despre sofat,vine primavara,va fii asa de cald si frumos...si am inteles ca trebuie sa facem multa miscare(daca nu avem alte probleme) pentru o nastere usoara.Nu stiu eu cat este de adevarat,dar ma conformez.La ce frica am de nasterea naturala...Cred ca daca va fi naturala voi opta si eu pentru epidurala.Dar la mine e mai problematic.Daca bb creste mai mult facem cezariana pentru ca am 1.55m aproape si bazinul foarte mic.Nu va avea loc mititelul.Dr a zis ca mie or sa-mi iasa ochii din orbite iar bb o sa iasa "stors".
Dar mai vedem pe parcurs.

Giana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45576

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, si bebe al meu misca rarutz, dar nu imi fac probleme, cred ca dupa vreo 2-3 saptamani il vom simti zilnic, chiar de mai multe ori /zi, ce bine!! Placenta mea era laterala, acum s-a mai ridicat, ce sa zic, mi-a ridicat moralul bine doctorasul meu care este un scump!!
Cat despre dormitul cu fata in sus mai tarziu... nu cred ca vom mai putea, la ce presiune va exercita bebe asupra plamanilor... atunci daca o sa putem dormi pe o parte va fi super... Cica ultima luna este... nashpa dpv al somnului...
Eu conduc fara nici un fel de probleme, doar in perioada zapezilor am lasat masina in parcare... Cat despre raul de masina, este culmea: am rau de masina daca stau in dreapta, atunci cand conduc n-am nimic.

Giana, pai cred ca asta este solutia cea mai buna, si eu voi opta pentru oarece anestezie la nastere - daca va fi normala - dar nu vreau sa fie foarte puternica pentru ca vreau totusi sa detin controlul contractiilor. Daca ma amesteziaza complet... nici nu voi sti daca scremutul meu va fi de fapt venit doar din gat si nu voi impinge...

Pup fetele

Irina si bebe 19 sapt

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput