Mamici de septembrie - octombrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Multumesc fetelor pentru urari.
Si voua sa va creasca copii mari si sanatosi.
Nu ne-am gindit la nume de baiat... pt ca noi ne doream o fetita.
Chiar ne-a intrebat dr. de nume si i-am spus Sofia... raspunsul lui a fost" poate Soficu ca este baiat"
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Draga Flavia nici eu nu am facut analizele astea prima data cand am ramas insarcinata, dar pentru ca la 6 saptamani am pierdut-o dr. m-a sfatuit sa-mi fac toxo, listeria, CMV, mycoplasma, ureaplasma. Am inteles ca pot duce la avort spontan in primele 3 luni de sarcina. Toate analizele mi-au iesit ok mai putin CMV la care Igg era pozitiv si Igm negativ, indica faptul ca ai trecut prin boala. Atunci cand ai boala Igm-ul este pozitiv, apoi se negativeaza si devine pozitiv Igg. Dr. mi-a spus sa stau linistita acum ca nu mai am de ce sa-mi fac probleme, plus ca poate am avut virusul cand eram insarcinata si asta ar fi cauza avortului. Tu faci cum crezi tu ca e mai bine pentru tine, dar eu daca nu as fi avut probleme sincera sa fiu nu faceam atatea analize. Sora mea care are 2 copii: unul de 5 ani si respectiv 1.5 ani nu a facut niciodata analize suplimentare si nici echo performante si are 2 copii sanatosi si frumosi!
Pup, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna, gravidute!!
Ieri mi-am facut si eu toxoplasma si CMV, dar rezultatele vin abia peste 2 saptamani, asa ca mai am de asteptat.
Racaru- ai patit la fel ca mine , eu de mult aveam sentimentul ca o sa am fetita, sotul meu la fel isi dorea, alesesem si noi nume de fetite si cand colo la echo ne spune doamna doctor ca bebitu nostru are puta, asa ca si eu sunt tot viitoare mamica de baietel, dar mai astept inca 2 saptamani pana la urmatoarea echo, ca sa-mi confirme, ca nu se vedea prea clar, ca bebitu meu e mititel.
Mary ( 10 saptamani+4 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Dea, trebuie sa recunosc ca la prima vizita la dr. gin. prima intrebare cred ca a fost daca am mai ramas insarcinata vreodata si daca am pierdut vreo sarcina. A urmat varsta, antecedente etc. Am mai ramas o data, dar am interrupt sarcina la 9 sapt, nu am pierdut nici o sarcina, sunt relativ tinerica (26 saptamana viitoare) si nu am antecedente in familie, adica cine stie ce boli. Probabil din aceasta cauza nu mi-a dat sa fac anumite analize, in afara de toxo. Iar cand am intrebat-o de listeria, ea mi-a tinut o polologhie, printer care a mai strecurat o data intrebarea “ai pierdut vreo sarcina?” Dar adevarul este ca este putin frustrant sa vad cate analize fac unele, iar eu stau asa linistita, pentru ca nu mi-a spus nimeni sa le fac.
Oricum, esti o draguta ca mi-ai mai ridicat moralul.

Flavia 12+

Mergi la inceput

Flavia in primul rand La multi ani pentru saptamana viitoare, sarbatorim nu? MAcar virtual pana una-alta. MAi am si alte prietene care au copii, sau sunt insarcinate sau isi doresc si pentru ca nu au avut antecedente in familie sau ele dr. nu le-au dat sa-si faca analizele. Am chiar o prietena care trebuie sa nasca in mai si inafara de analizele uzuale si echo normale nu a facut nimic. Parerea mea, la fel cum mi-a spus si dr., in era asta a calculatoarelor si net-ului informatia circula si noi avide sa stim cat mai mult in loc sa ne lamurim devenim mai panicoase. Eu una nu cred ca avem de ce sa ne facem probleme si sa gandim pozitiv si sigur bebeleul va fi bine!
Dea

Mergi la inceput

Ce chestie, Dea, acelaºi lucru mi l-a spus si dr. mea, apreciind totusi ca suntem foarte informate, dar ca din pacate acest lucru este de multe ori in defavoarea noatra, pentru ca ne panicam din orice lucru pe care il auzim sau citim.
Multumesc de urari!!! Bineinteles ca vom sarbatori!

Flavia 12+

Mergi la inceput

Pe cat esti nascuta Flavia? Eu sunt mai batraioara fac 29 in octombrie, dar dupa ce voi naste bebeul. Cand voi deveni mama tot 28 o sa am!
Pup, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Buna fetelor,
Si eu la prima sarcina eram cu ochii in calculator toata ziua, gasisem tabele cu dimensiunile bebelusului pe saptamani si cand ma duceam la control stiam dinainte cat trebuie sa fie diametrul biparietal , femurul, etc. iar daca difereau cat de putin intram in panica. Puneam o mie de intrebari cu gandul numai la lucrurile rele care s-ar putea intampla. Desi dr. mi-a dat de facut doar analizele uzuale eu mi-am facut in plus, dar nu am facut altceva decat sa ma stresez. Acum sunt mult mai cuminte si am incredere deplina in dr.(acelasi) Incerc sa am numai ganduri pozitive. Cele negative sigur ii fac rau lui bebe.
Mirela 9+

Mergi la inceput

26.03.1979

Flavia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

anirim, multumim mult pentru detaliile referitoare la analize!

Eu n-as putea trai cu constiinta curata stiind ca puteam sa-mi descopar o boala si sa o tratez in sarcina si sa-l salvez pe bb, dar n-am facut-o.

Ioana

Mergi la inceput