Mamici de septembrie - octombrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

MIHAELA SPECHT nu am primit mailul.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele! Pe mine m-a luat raceala asa ca marti si miercuri am stat acasa si am zacut. Am fost destul de speriata sa nu fac febra dar cu ajutorul lui Dumnezeu nu am facut mai mult de 37.6. Dr a spus ca atata timp cat nu am peste 38 e ok. Am baut ceaiuri cu lamaie si suc de greph la greu de m-am acrit de tot. Azi am venit la birou si ma simt mai bine doar ca tusesc si mi-e frica sa nu pateasca asta micu ceva. Dr mi-a spus ca pot sa iau si sirop de patlagina si ceai de nalba la greu. Sper sa fie bine. Din cauza ca mi-a fost rau nu am ajuns la control si am vorbit cu dr doar la tel. Asa ca m-a reprogramat joi pe 24 si sper sa fie totul bine pana atunci.
Pup fetele si aveti mare grija de voi!
Dea

Mergi la inceput

m ihaela specht...te rog frumos sa ma ierti dar am primit mesajul tau, eu nu am vazut bine

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata la -ute si bb-i!

Dea, sper sa te vindeci repede

nicole, ma bucur ca e totul in regula

Si eu le felicit pe fetele care l-au simtit pe bb miscind. Nu stiu daca v-am zis, dar la mamicile de iulie/august citeva si-au cumparat stetoscop si asculta cum inoata bb. Eu de-abia ma abtin, va dati seama ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!! Voi aveti soare si caldura. In Brasov de vreo 2-3 zile soarele ne onoreaza cu prezenta in fiecare zi in Brasov.

Lucia cat stai in Brasov?

De vreo doua yile, mai précis seri am niste intepaturi destul de puternice, dar de scurta durata in yona buricului. Este normal?

Flavia 12+

Mergi la inceput

Ceau la voi....
Eu sunt la servici, dar deja mi se inchid ochii, dar o zi nu e la fel ca cealalta. E normal?
Dar de luni mi-au disparut si sper sa nu mai apara. nu stiu cat o tine asta. Interesant e ca seara pe la noua, am ora fixa ma trece la toaleta....asa ca vantul, si asta in fiecare zi. Deci nu sunt constipata, rau ar fi sa fiu, nu?
Cafea nu mai pot bea deloc, nici macar sa o simt.....de fumat, nu fumez....aste nu le pot simti! chiar asa?
Burtica mi se tot mareste, poate fac doi! din partea mamei au fost gemeni asa ca....

auziti cum e perioada aceea care daca treci peste ea, riscul pentru avort spontan e redus? Este asa ceva?
Sangerari nu am avut, in schim am avut niste scurgeri putine de tot a maronii,a sa ca niste firicele, probabil de la ligamnete. nea Dr. mi-a zis ca poate coincide cu ciclul meu...asa este....e normal, nu? Voi ati avut asa ceva? dureri - rar de tot: intepaturi si furnicaturi, mancarimi...asa ceva.

cum e la voi?

bebici sanatosi si

Mergi la inceput

Flavia, si la noi la Buc e soare si cald, ce mai, primavara!

Hildegard, prima "borna" e la 14 saptamini, atunci se incheie perioada cu cele mai mari riscuri. Iar daca mama ta e din gemeni, ai sanse foarte mari sa ai si tu in burtica.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Salutare tuturor graviduzelor ,

Salutare tuturor graviduzelor ,
Eu nu am mai scris cam de multisor, dar asta nu inseamna ca nu am citit tot ce-ati scris, asa ca m-am bucurat si m-am ingrijorat odata cu voi.
Imi pare rau ca eu nu vin cu vesti prea bune , dar azi am primit rezultatele la citomegalovirus si mi-a iesit Igg-ul pozitiv, doamna doctor nu prea a avut o voce vesela la telefon si m-am cam speriat. Nu prea stiu exact ce inseamna acest rezultat dar…macar un sfat astept acum….

Anirim 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Fetelor,
Sunt foarte fericita sa va spun ca sunt mamica de baietel.
Astazi l-am vazut.. are 7.22 cm si 66 gr la 13 saptamini incheiate.
Toate masuratorile sunt OK, i-am auzit si inimioara si l-am vazut cum misca minutele si piciorusele.
DPN este 22 sept.
Inca ma lupt cu greturile care sper sa-mi treaca curind.
Va doresc o zi superba,

Mergi la inceput

anirim, esti o norocoasa cu CMV IgG pozitiv! Asta inseamna ca ai luat virusul mai demult, deci nici o sansa sa-l iei acum pentru prima oara. CMV face ravagii daca mama contacteaza virusul pentru prima oara cind e insarcinata, ori tu ai scapat de asta.

Valeria, felicitari pentru baietel! Iti trec pe lista, sa se mai echilibreze scorul.

Ioana

Mergi la inceput