Mamici de septembrie - octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
Tonnia spune:
Ce fac frumoasele?
Eu azi am fost la o eco desi urmatoarea ar fi trebuit sa fie la 14 sapt., mi s-a pus pata rau ca prea nu mai aveam nici un simptom si am fost: 9 sapt, are 2,50 cm, si e fetita! Am glumit, nu se vede inca!
A iesit bine si m-am mai linistit putin, pentru macar o saptamana!
Va pup pe toate!
Mirela_B spune:
Buna fetelor! Bine v-am gasit!Citesc de mult forumul vostru dar stau mai prost cu timpul (fetita mea de 2 ani nu prea doarme, acum ma inghesuie pe scaun sau face prostii daca nu sunt atenta), asa ca voi scrie mai rar. Ioana te rog sa ma treci si pe mine pe listuta. UM 07.01.05 DPN 14.10.05. Multumesc.
Mirela 9+
Ioana75 spune:
Mirela, bine ai venit si sarcina usoara! 
PS: Sinteti 5
cu UM pe 7 ian, sint curioasa cite o sa nasteti in aceeasi zi ![]()
Ioana
Mirela_B spune:
Multumesc Ioana,
La fel ca prima sarcina si aceasta e usoara pana acum. In afara de faptul ca mananc ca apucata in rest totul e bine.
DPN-urile sunt foarte probabile inca nu am auzit pe cineva care sa nasca exact in ziua respectiva
lucia_cs spune:
Hildegard
Sa stii ca si pe mine ma lasasera greturile si sensibilitatea la mancare prin saptamana a 8-a, dar din pacate nu a durat decat foarte putin si au revenit. Sper ca pe tine sa te tina mai mult, de fapt, sa nici nu mai apara.
Mirela_B
Bine ai venit! Felicitari pentru al doilea bebel.
Flavia
Imi cer scuze, am inteles eu gresit.![]()
Fetelor
ma apuca niste emotii... Pe 10 Aprilie ar trebui sa fim in Romania la Brasov
, pe 4 Aprilie o sa am un control care sa-mi zica daca pot sau nu sa calatoresc (in total vreo 17 ore, cu tot cu Bucuresti-Brasov). Ma tem ca sangerarile avute sa nu ma impiedice, luni doctorita mi-a zis ca daca maine la ecograf placenta e bine situata si daca pana la plecare nu o sa mai am sangerari, imi da drumul sa plec. Am deja lista facuta cu tot cea vreau sa-mi gateasca mama si mama soacra.![]()
Va pup pe toate!
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (11 sapt). 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
oana0204 spune:
Buna fetelor.
Am o vesteeeeee...
l-am simtit pe bebe miscand. Sunt sigura ca nu a fost vreun vantulet plimbator prin intestine. Sa va povestesc cum a fost:
Ieri toata ziua am fost ingrijorata, dimineata am plans mult si cu suspine, apoi m-a linistit sotul ca totul o sa fie bine. Am sunat pe doctorita, ne asteapta acum dupa-amiaza iar, am dormit f mult si seara m-am apucat sa caut niste acte care ne trebuie neaparat pentru a rezolva cu rezidenta mea aici. Am cautat peste tot, am facut extensii , aplecari tot uitandu-ma dupa ele prin biblioteca si nunumai. La un moment dat am gasit un album foto al sotului si m-am oprit pentru a ma uita prin el. Stateam jos, pe covor si il tineam fix sub burtica..ma uitam la poze si implicit vedeam si burtica. Spre sfarsitul albumului, am simtit ca si cum ceva s-ar fi rasucit in burtica de 2 ori si burtica s-a si miscat in acel timp.. am ramas tablou, cel mai devreme il asteptam pe bebe sa miste saptamana viitoare...nu-mi venea sa cred. Burta era linistita, matzele nu se certau intre ele, si sunt sigura ca nici un vant ratacit nu a fost
. A fost mai infata decat ruta obisnuita a vanturilor in burtica mea, pe sub piele, cam imediat sub stratul de grasime. M-am apucat sa fac un pic ordine, intre timp am gasit si actele si m-am asezat la calculatorul sotului sa trimit mesaje (laptopul meu nu mai merge, i-am stricat alimentarea si i s-a terminat si bateria intre timp) si in timp ce eram la calculator am simstit in acelasi loc, ca o ciocanitura-o data, scurt-cioc. Am fost iar in culmea fericirii, iar peste 30 minute cand m-am asezat in pat, ma gandeam ca o sa-i spunem azi doctoritei ca am simtit pe bebe, si o sa-i arat si zona.. si faceam cu degetul aratator niste cerculete in zona respectiva si iara... cioc... De atunci ii zic ciocanel bebelusului meu
.Imi pare rau ca nu mai merge laptpopul meu, iar calc sotului nu incarca DC. Acum sunt la cumnata si fratele meu, ca am grija de pisicul lor cat timp sunt plecati in tara (sigur nu are toxoplasmoza ca si-a facut cumnata analiza si au iesit amandoua valorile negative) O sa mai scriu cand vin aici sus la ea(stam in acelasi bloc)

PS: sangerarea s-a oprit, iar cu umezeala aceea de pe chilot o sa ma lamureasca doctorita.
Oana D - 14+ saptamani
Foto
nanadana spune:
Buna serara fetelor cu burtici![]()
![]()
Mirela bine ai venit si iti doresc o sarcina cit mai usoara si un bebe sanatos tun
.
Lucia eu iti doresc din tot sufletul sa iti iasa totul bine sa poti sa faci micuta vacanta 
si fi optimista.
Ioana cit despre noi care sintem 5 in grupul vesel de UM 7.05cred ca eu o sa cad prima pt ca am fost astazi la eco si sa confirmat sarcina este 11 sap+2 
dar poate![]()
sa fie pt ca am observat ca ciclul nu a tinut ca de obicei de6 zile ci 2zile si foarte putin dar eu nu prea am facut atentie pt ca tocmai o pierdusem pe mama mea draga care se prapadise pe 17 decembrie care a fost si este o lovitura puternica pt mine de acccea venirea acestui puiut este o minune pt mine.
Deci sintem mai mari avem 11 sap+2 si totul este ok miine o sa pun poze cu puiutul,tot miine o sa fac tona de analize care sper din tot sufletul ca o sa iasa bune cam atit despre noi , sintem foarte fericiti
.
Eu va pup si va doresc o noapte buna la toate

nanadana
lucia_cs spune:
Oana
Ma bucur foarte mult ca bebe e bine si ca sangerarea s-a oprit, si mai ales pentru faptul ca bebe ti-a miscat.
nanadana
Cred ca e o veste foarte buna sa auzi ca bebe e mai mare decat crezi tu. 
Imi pare rau pentru durerea prin care a trebuit sa treci, cred ca bebe a venit exact in momentul cand ai avut cea mai mare nevoie.
Fetelor
Chiar astazi am avut impresia ca bebe a miscat, dar cred ca a fost doar o iluzie, nu stiu daca e posibil sa simti miscaturile la 11 saptamani si 5 zile.
Am simtit ca si cand un mic curent a fost in burtica mea pentru o secunda, m-am intins, am asteptat sa se intample din nou, dar nu s-a repetat. Cred ca totusi a fost altceva ce eu am sperat sa fie bebe.
Ce credeti, ce stiti, ar fi putu sa fie bebe?
O zi buna va doresc voua burticutelor care imediat va treziti si somn usor burticutelor care dorm acum sau urmeaza. 
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (11 sapt). 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
nicole74 spune:
Buna dimineata, mamicilor!
Noi suntem bine, am fost ieri la doctor si e ok. Mi-a dat liber si la
, dar asa mai batraneste.
Si era acolo o tipa care astepta tripleti (prin IAS). SUPER, 3 dintr-o lovitura! Numai ca e un pic mai dificila sarcina si trebuie monitorizata mai atent.
Felicitari celor ce l-au simtit pe bebe. De abia astept sa simt si eu, ca sa nu mai fac eco din 2 in 2 saptamani. Atunci am sa fiu sigura ca e acolo in burtica.
Pupici
Nicole 15 saptamani