Mamici de septembrie - octombrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute frumoase. Sper sa aveti o zi la fel de insorita la fel cum este a mea (si la propriu si la figurat)!

Lucia_cs, nu am zis ca la 12 sapt. intru in trimestrul 3, ci ca astazi implinesc 12 saptamani si ca nu mai am mult pana la intrarea in cel de-al treilea trimestru. Stiu ca abia in sapt. 14 se considera ca intram in trim.3.

Flavia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neatza fetelor!

Vreau de citeva zile sa ma laud si eu ca reusesc sa beau 2 litri de apa pe zi. Eu nu eram bautoare de apa, cred ca nu depaseam 1 l nici in zilele "bune". Acum insa imi umplu la servici sticla de 2 l dimineata, si pina plec o dau gata.

lucia_cs, mersic pentru aprecierea picioarelor.

nanadana, graviduta fericita care si-a vazut minunea. Iti doresc sa-ti iasa toate analizele bune.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salut...Fetelor.
vreau sa va intreb....cum o duceti, si cum va simtiti.
Eu acuma cica nu mia am greata....ca sapt. trecut...doua zile am vomitata continuu.....dar a trecut.
Acum parca e altfel. am 9 sapt. si cateva zile.....cum e normal in aceasat perioada?
voi cum sunteti sau cum ati fost?

Va pup....
Vero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Neatza, fetele!Hildegard, eu am intrat in sapt.11 si pana acum nu am desi stari am avut o groaza. Mie mi-a fost mereu somn si greata dar nu semanau zilele intre ele; de acum facem progrese cu starile de rau. Unor fete nu le-a fost rau niciodata asa ca depinde dela burtica la burtica.

Mergi la inceput

DE LA, scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata am intrat si eu sa va sa treceti o zi buna.
Fetelor am gasit un lucru f bun pt constipatie eu una halesc cite un
kiwi la 2 zile si vreau sa spun ca sint tare fericita.
Ioana merci pt felicitari si pt incurajari si eu sper din tot sufletul sa iasa bine toate analizele care voi le ati facut de mult eu am asteptat dar nu stiu ce,dar aici este bine ca te duci si tile face toate odata
Va doresc la toate sa fiti foarte fff optimiste va

nanadana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Buna fetelor, sa aveti o zi buna!

Am intrat sa va spun ca tocmai am fost la dr. si sunt in posesia altei fotografii . Sunt tare fericita. Azi am implinit 11 saptamani si bb are 4.48 cm si i se vede fata din profil cu nas, ochi barbie... in plus zici ca are par.. desi nu cred ... oricum .. seamana cu Nica din "Amintiri din copilarie". Abia astept eco morfologica la 14 saptamani. In rest sunt bine.. chiar bine .. pentru ca pot sa mananc orice fara probleme .. si ma simt superb. Cu listeria se pare ca am scapat .. am luat oricum si tratamentul cu eritormicina iar a doua analiza a iesit cu titrul 1/160 ceea ce pt dr. a fost multumitor.
Tare mult imi doresc sa imi pun si eu pozele aici pe site, dar nu am scanner.
va pup si va doresc numai bine la toate.

Mergi la inceput

Felicitari Diafera; trebuie sa fii tare fericita. Si eu astept sa merg miercuri la control sa vad cat a crescut gaza noastra. Pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Pentru fetele care nu stiu ca un mesaj se poate edita (nu va suparati pe mine ca va zic):

Daca faceti o greseala intr-un mesaj postat si simtiti nevoia sa o corectati, sau daca mai vreti sa adaugati un detaliu intr-un mesaj, aveti la dispozitie un buton "Editeaza raspuns". El se afla pe primul rind din mesajul vostru, alaturi "butonashul" pentru trimiterea de mesaj privat (PM). Daca pointati cu mouse-ul deasupra fiecarui buton, si asteptati citeva secunde fara sa miscati mouse-ul, veti vedea ca apare un mesaj cu denumirea functionalitatii. Butonul pentru editare este reprezentat ca o foaie de hirtie si un creion. Click pe el si puteti schimba ce doriti in mesajul postat. Doar autorul mesajului si moderatorii pot edita un mesaj.

Ioana

Mergi la inceput

Merci Ioana. Nu stiam asta si ar fi culmea sa ma supar.

Mergi la inceput