Mamici de septembrie - octombrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Raluca, iti spun si eu ce mi-a spus mie doctorul meu; racisem si eu un pic, imi curgea nasul si preventiv l-am intrebat ce pot lua; si mi-a raspuns ca bixtonim ca picaturi de nas si paracetamol(doar in caz de temperatura) 1/2 pastila la 8 ore. Acum nu stiu ce sa-ti spun, toate fetele au scris ca nu prea e voie; eu zic ca daca rezisti fara, nu le lua, incearca cu sare grunjoasa cum ti-a zis Valen, ceaiuri, lamaie! si sanatate! Ca idee, nici eu n-am luat, nici bixtonim nici paracetamol, m-am tratat cu babestile!
Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mihaela (din germania), multumesc pentru date, te-am trecut sus pe listuta. Lasa ca trec ele greturile, nu-ti fa griji!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna burticutelor .

mihaela_e eu shtiu ca nu se recomanda incaltamintea pe tocuri, motivul carea este aparitia varicozei. Dar, parerea mea, atit timp cit te simti tubine - poarta. Cred ca picioarele tale singure o sa-ti arate ca nu mai vor tocuri.

Sanatate si o seara placuta. Pupici pe burtici

10+

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna mamicilor am sosit acasa de la medic si vreau sa va spun ca sint ce mai fericita mamica din lume mi_am vazut puiutul care dadea din miinute din picioruse inimioara ii batea de zori iam vazut si degetele de la picioruse ce mai incolo sint il iubesc asa de mult am iesit din cabinet plingind de fericire si dc foarte draguta si buna mi_a explicat totul si dupa eco vaginala care mi_a facuta ea se pare ca sintem mai mare cu cel putin 3 saptamini dar i_am spus ca nare cum dar asta o sa vad miine pt ca ma duc sa fac ecografia si toate analizele dar multe mai sint in total 8;eu va pup pe toate

nanadana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Ioana,
In sfarsit ti-am vazut fetita, este adevarat faptul ca imaginatia mea nu e atat de buna si nu i-am vazut pasarica, totusi picioarele ei sunt de toata frumusetea.

Flavia
Si eu cand stranut simt un junghi intr-o parte, de obicei dureaza cateva secunde sau chiar mai putin de o secunda, e ca si cum s-ar prinde un mic carcel acolo. Explicatia data de doctor este veche - ligamentele. Eu mai simt asta si cand imi suflu nasul cu putere.

Despre gimnastica. Sa stii ca eu am auzit ca nu prea e recomandat din cauza faptului ca poti avea sangerari si e neplacut de tot. Ai zis ca la 12 saptamani intri in al 2-lea trimestru, eu sunt de parere ca numai la 14 intri cu adevarat, calculand de la data conceptiei.

RalucaN si kid2003
Imi pare rau de tot ca suferiti, stiu ca acuma cand suntem insarcinate trairile sunt si mai puternice. Un de la mine si bebe meu.

Eliuta
Cand am avut dureri de cap mi-a facut sotul meu un masaj la cap si mi-a cazut foarte bine, atat de bine ca am adormit.

Mihaela e
Ai spus ca ai alergat, din cate stiu eu alergatul nu este permis pe timpul sarcinii, te zdruncini prea tare si asta iti poate crea neplaceri. Uitandu-ma pe net am vazut ca cele mai reconadate exercitii sunt intinderile, am auzit ca si bicicleta e recomadata, preferabil cea din sala de sport.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (11 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

mihaela specht, idalie si claudia_itza Suntem foarte bucuroase ca va alaturati grupului nostru. Asteptam sa va cunoastem mai bine.

_

Mergi la inceput

Oana
Ma bucur mult ca ai reusit sa-ti vezi bebelul pe ecograf.

Imi pare rau sa aflu ca ti s-au repetat problemele, eu zic sa te pui la repaus total in pat macar vreo 2-3 zile, mai ales daca ai colul putin deschis si iritat.

De lichid..., ce sa-ti spun? Eu, la prima sangerare puternica (vreo 2 absorbante pline) am avut si lichid muuuult de tot, scurgerea a fost mai mult portocalie, si eu m-am speriat sa nu fie lichidul amniotic, dar la ecograf inima lui bebe ii batea intr-o goana nebuna, deci totul este in regula. Ideea mea e ca nu trebuie sa te ingrijorezi la cateva picaturi de lichid, cand eu am simtit ca am facut pe mine.
Daca totusi nu te linistesti, stii ca aici te primesc oricand la urgente pentru a te linisti.

Sa bei multe lichide, este foarte important, sa-ti pui intr-o sticla de 2l apa si pana seara sa te ingrijesti sa-l bei pe tot. Datorita unor calcule gresite, am baut pana acum vreo 2 saptamani vreo 4l de apa pe zi, preocuparea mea era sa nu fi baut prea multa, dar se zice ca nu exista asa ceva cand esti insarcinata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Bun venit noilor burtici, Idalie si Claudia, sa aveti o sarcina usoara si -usi frumosi si sanatosi.

Fetelor, va salut pe ziua de azi. Ne inmultim, nu?

Monica, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetelor, si eu am fost racita.
Cred ca am fost prima mamica de pe aici care a racit

Dr. ginecolog si dr. de familie mi-au spus ca pot folosi ptr nas serul fiziologic si paracetamol ptr febra.
In plus, dr ginecolog mi-a dat voie si la bixtonim si ampicilina.

Recunosc ca am luat si ampicilina vreo 3 zile din 6 in 6 ore si bixtonim am folosit cateva zile.
Asta numai din cauza ca ma simteam f. rau.

Sper din tot sufletul ca bebe nu a fost afectat de aceasta raceala.

Cristina , mamica lui Victor (07.01.2000) si a lui bebe (12sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Buna-dimineata, burtici! Ieri n-am mai apucat sa va multumesc pt. sfaturi ca m-am dus direct acasa in pat. L-am sunat pe medic si mi-a zis sa beau cateva guri de cafea si parca a fost mai bine. Da' azi ma duc la farmacie sa vad de crema mentolata ca parca n-as lua medicamente.
Sanatate multa si sa va bucurati de primavara asta frumoasa!
13sapt+

Mergi la inceput