Mamici de septembrie - octombrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor o rugaminte....
La eko (sotia lui face eko) mi-a zis ca ca as naste pe 11 oct....medicul, sotul ei, a zis ca pe 22 oct.
Tinand cont ca eu UM l-am avut pe 17 ian....
la eko pe 23 febr. am avut 6 sapt si 3 zile.....
sarcina e mai mare cumva?

voi ce ziceti?
cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Hildegard, si mie mi-a zis Iosup la eco de 12 saptamini ca e cu 6 zile mai mare. Dar am vorbit cu doctorita mea, si uite ce mi-a zis: cu cit se inainteaza in sarcina, pot apare "defazaje" intre virsta sarcinii si ce se vede la eco de pina la 3 saptamini in ultimul trimestru. Cel mai exact se stabileste virsta sarcinii la primul control/eco facut. Oricum, e normal sa nastem intre 38 si 42 de saptamini, deci din start medicina lasa o marja de o luna. Eu zic sa nu te impacientezi, sa creasca bb mare si sa fie sanatos!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Diafera, ai fost la Tutunaru sa il vezi pe bebe? Felicitari! Abia astept sa il vad si eu pe al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

ufff in sfarsit!!!toata ziua m-am chinuit azi sa scriu un mesaj dar numai nu am reusit cred ca si la mine face figuri netul.
Hildegard incearca adresa asta:
RECLAMA ,poate o sa te ajute sa afli exact in ce saptamana esti.
ioana am vazut lista de mamici si ma bucur sa ma aflu si eu printre voi.
lidiamatei si romana noi ar trebui sa nastem deodata .
pupici mihaela

Mergi la inceput

MIHAELA SPECHT

CE ADRESA SA INCERC CA NU MA INTELES?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, da-i mail lui Hildegard cu adresa respectiva, pentru ca pe acest site e considerata ca fiind reclama, si e automat inlocuita de scripturi (si in mesajele de pe forum si in mesajele private).

Ioana

Mergi la inceput

IOANA 75

ESTI O DRAGUTA...ACUM AM PRICEPUT!
SPER SA PRIMESC MAILUL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Un bun venit noilor mamici si sarcini usoare si bb-ei frumosi si sanatosi!

Azi sunt bucuroasa... a nascut o prietena buna si totul a decurs normal!

Eu sunt bine si debordez de energie. Merg spre implinirea a 15 sapt. si tare ma bucur ca au trecut pana acum cu bine.

Vad ca voi ati scris, nu gluma... e bine!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna burtici!
Sa stiti ca am descoperit de ce ma doare capul. Mi-a venit ideea sa-mi iau tensiunea si...asta era. Am tensiunea foarte mica 90\50 fata de 120 cat aveam eu normal. Acum mi-am facut si eu o cafea si sa vedem daca are vreun efect, ca nu mai rezist cu durerea asta.
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Voi ce stiti despre cele 126 de zile de concediu pre si postnatal pe care trebuie sa le luam? Sunt toate obligatorii sau numai 42 postnatal? Si o alta nelamurire este daca este vorba de 126 de zile lucratoare sau calenderistice. Pana acum stiam ca ar fi lucratoare, dar pe forumul cu probeme legilative am citit ca ar fi calenderistice.

Flavia 12+

Mergi la inceput