Mamici de septembrie - octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana75 spune:
Hildegard, eu am numarat pe calendarul de la calculatorul meu si mi-a iesit ca tu inchei 9 saptamini duminica seara
(eu numar babeshte, saptamina cu saptamina, click dupa click).
La noi a fost programat in sensul ca am
din ziua a 3-a pina in ziua 20, sa nu cumva sa pierdem momentul propice. Eu habar n-am cind am avut ovulatia.
PS:
de mai-iunie se intilnesc in seara asta pentru a 2-a oara. Poate peste o luna ne vedem si noi, sa ne batem in burtzi
. (eu daca n-as sti ca e doar un bb, as crede ca am gemeni sau tripleti, asa o burta mare am
)
Ioana
Hildegard spune:
mai eu nu mai pot de pofta pe langos cu branza si marar. Ce ziceti?
azi ma duc si imi iau....
Vero 9+
mysweetest spune:
Si la mine a crescut ca in povesti in luna martie si sotul meu se intreaba cat e bb si cat grasime.
Daca port insa haine mai largi e mai greu observabil dar cand ma dezbrac seara nu-mi vine sa cred ce suprafata de burta am.
Citeam ca una din
care are 20 sapt zicea ca a luat doar 2-3 kg si ma gandeam la cate kg voi ajunge eu atunci..., noroc ca am avut doar 54 kg inainte de sarcina.
P.S:
Mie mi-a fost de mare ajutor site-ul http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/ pentru a determina varsta sarcinii.
Flavia_Hurducas spune:
Apropos de pofte, sunt foarte fericita ca au aparut ridichile, spanacul si ceapa verde, mai ales ca ridichile si spanacul sunt printre preferatele mele. Si sa stiti ca spanacul este foarte sanatos, mai ales in timpul sarcinii! 

Flavia 12+
mysweetest spune:
Mie mi-e pofta tare de fructe: caise, piersici, capsuni si salata de rosii de gradina bine coapte cu ceapa
dar trebuie sa mai astept.
Deocamdata imi satisfac pofta cu spanac.
romana_74 spune:
Azi implinesc 15 saptamani de sarcina, deci intru in sapt. 16.

Am luat pana acum 3 kg.! La prima sarcina deja aveam cam 6 in plus. Deci nu seamana sarcinile intre ele nici macar la aceeasi femeie! Sper ca nasterea...DA!
ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)
karmenutza spune:
Hildegard, in legatura cu intepaturile si petele maronii...ai fost la medic? Ai facut vreo eco? Ce a zis? Nu vreu sa te sperii, petele maronii nu sunt de la ligamente. Nu are cum. S-ar putea sa fie de la altceva. Parerea mea este sa mergi la
.
Flavia_Hurducas spune:
De fructele si de salatele de vara nici nu mai pomenesc. Am incercat sa imi fac toate poftele si mi-am cumparat struguri, nectarine, dar nu au nici un gust. Norc ca de la pepene m-am abtinut, ca sigur ar fi fost la fel
Flavia 12+

.
14