Mamici de septembrie - octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
Hildegard spune:
neata - lor
Eu nu prea am dormit azi noapte...asta pentru ca am dormit ceva dupa ieri dupa masa. am avut un vis......dezastruos. zicea nea Dr. ca totul e ok...dar trebuie sa am interneze. Eu: de ce sa ma internati la matern daca totul e ok.....pai sa-ti fac intrerupere de sarcina!
Uffff ce vis.....urat. 
ma inteapa in drepta un pic.....dar sper sa fie ok. in rest o picatura maronie pe chilotei....atat.asta cred ca e de la ligamente sau eu stiu....
sa stiti ca am cateodata atacuri de panica .....asa ma gandesc la rau....Doamne ajuta!
vero 9+
Ioana75 spune:
Eu calculez saptaminile de la UM. Cum UM a fost intr-o luni, pe 29.11, inseamna ca in fiecare duminica seara mai bifez o saptamina din cele ~40. Apoi numar pe calendar saptaminile, si iese clar ca duminica asta bifez saptamina 16
. Rareori se stie exact cind a avut loc conceperea (chiar daca se stie data
). In plus, masuratorile de la 2 aparate de eco diferite pot fi diferite cu 1-2 saptamini in trimestrul 2. De aceea se numara saptaminile de la UM, iar in acest context nasterea are loc in mod normal intre saptaminile 38-42.
mysweetest, UM l-ai avut intr-o joi (25.11), deci tu ieri ai terminat saptamina 16. Felicitari!
Ioana
Carmina2005 spune:
Buna, fetelor, ma primiti si pe mine in lista voatra?
UM 08.01.2005, DPN 15.10.2005
Pupici, sanatate si succes la toate mamicile !!
Carmina
nicole74 spune:
quote:
Originally posted by mysweetest
Nicole stii ce nu inteleg , cum esti tu in 16 saptamani, in lista am vazut ca tu ai avut UM pe 19.12.2004.
Eu am avut UM pe 25.11.2004 si sunt in saptamana 16 si am azi 15 sapt si 5 zile iar duminica fac 16 saptamani implinite. Gresesc eu undeva?
Eu am avut embriotransferul pe 19.12.2004, nu UM. Am facut fertilizare in vitro.
Nicole 16 saptamani
mysweetest spune:
Ioana multumesc dar inca nu a terminat saptamana a 16 a fiindca am avut ovulatia mai tarziu (am ciclu de 31 zile) iar eu stiu si momentul conceptiei adica ziua de 12.12.2004 fiindca asa l-am programat
.
Apoi toata noaptea pana pe 13.12.2005 m-am tot gandit si am tot visat ca nu eram insarcinata, am avut numai cosmaruri si bineinteles ca nu am mai avut rabdare si mi-am facut testul de sarcina la 2 zile dar a iesit negativ ca era prea devreme.
Si am stat asa cu incertitudinea asta vreo 2 saptamani, nu ma dureau nici sanii nimic si nu eram sigura
.
In schimb dupa 2 saptamani au inceput sa ma doara sanii si s-a pozitivat si testul
.
Hildegard spune:
IOANA 75
la mine UM a fost pe 17.01......deci in fiecare duminica seara se implineste o sapt, nu?
acum a duminica seara o sa am 10 sapt, nu?
mihaela_specht spune:
buna dimineata burtici.
Flaviaunde in Germania sta sora ta?Ah Luciaar fi bine sa fac numai 2 ore pana in Romania dar din pacate sunt 15 ore(mergem cu masina)dar ne oprim la o prietena in AuSTRIA,si nu va fi asa de obositor.eu stiam chiar invers calatoria cu avionul ar fi mai periculoasa sau??
luni avem si noi programare la doc.crede-ti ca se va vedea si la mine ce e (stiam ca numai dupa 4 luni se vede)ce am in burtica ,fetita sau baietel?tare m-as bucura sa aflu si eu(ma uit deja dupa hainite).
pupici
miha si
14
mysweetest spune:
Si uite asa stiu eu ziua conceptiei, e chiar ziua turului 2 al alegerilor prezidentiale dar dupa ce am votat
.
La voi a fost programat sau nu?
Nicole acum am priceput.
mary ilie spune:
Pai asa am si eu 12 saptamani si 5 zile de amenoree, dar bebitu trebuie sa aiba 10 saptamani si 5 zile( plus sau minus 2-3 zile, in functie de ovulatie si de cand a avut loc fecundarea)