Mamici de septembrie - octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
oana0204 spune:
Buna fetelor, este un sentiment minunat sa-l simti pe bebe ca misca si creste in interiorul tau, sunt atat de fericita ca l-am simtit. Nu a fost ceva singular, de atunci, acum 2 zile il simt mereu. Va doresc si voa sa vi se intample acest miracol cat mai curand 
Lucia, iti tin pumnii ca bebe sa fie bine si sa poti face calatoria din aprilie. Iti va prinde foarte bine sa-i vezi pe cei dragi. Domnul sa te ajute sa nu fie ceva foarte grav, in legatura cu chisturile de sange, poate se resorb sau elimina singurele 
Nicole, o sa-l simti si tu pe bebe curand, curaj..poate iti face o surpriza si iti arata ce e un bebe brecoce, ca si al meu.
..al meu parca e karatist, ca taica-sau (sotul a facut cativa ani carate).
Naty, succes sa te faci bine, sa nimicesti raceala cat mai repede
. Ceaiuri si citrice.
Ioana, te "invidiez" ca la tine a venit primavara..la mine numai bine ca nins azi, cat sa ma deprime iara si sa mi se para si mai indepartata minunata primavara..noroc ca nu s-a prins nimic.
Flavia, si eu am avut intepaturi in zona buricului.nu stiu daca sunt normale, dar uite ca nu esti singura..
Valeria, felicitari pentru baietel. Si noi s-ar putea sa fim tot baietel si astfel sa inclinam balanta si spre baietei, dar tanti doctorita nu e sigura, bebe nu statea frumos la poza, era agitat. Data viitoare poate va fi mai ingaduitor si ne va arata ce are intre picioare
.
Romana, suntem cu bebei de varste apropiate, ai sa-l simti si tu curand 
Multa sanatate fetelor, si sa auzim numai vesti bune una de la cealalta.
Oana D - 14+ saptamani
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Bebe&mid=11489&cid=14939" target="_blank">
Foto bebelusul meu
mysweetest spune:
'Neatza
-ute ,
revin si eu dupa 2 zile in care nu a mers netul aici la serviciu .
Ieri mi s-a facut pofta de rosii cand am trecut prin piata si m-am tot uitat la ele 
si pana la urma am cumparat desi banuiam ca sunt mai cu gust de verde. Pot sa zic ca mi- s-au parut atat de bune si as fi mancat vreo 2 kg
.
Zilele astea am avut si eu senzatiaca il simt pe bb dar nu sunt inca sigura, sunt niste atingeri ff fine si nu stiu daca e sigur el asa ca mai astept.
Eu voi fi 2 saptamani in concediu si pe data de 30 martie sunt programata la ginecolog si voi afla si eu sexul
..de abia astept .
Va doresc la toate un weekend placut si sa ne vedem cu bine
.
+15 sapt
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata
!
Mirela_B, am vazut ca esti din Brasov. Tare sunt fericita ca a mai aparut o brasoveanca pe formum, in afara de Lucia, care mai este numai cu sufletul. La ce dr. mergi?
Lucia, inca nu mi-am cumparat unt de cacao, sincera sa fiu nici macar nu am cautat inca. dar astazi si maine dau iama prin magazine si luni o sa iti spun ce am rezolvat. Dar ideea este buna, daca nu te incurca in bagaje. Cu ocazia asta poate ne si intalnim.
Flavia 12+
Mirela_B spune:
Buna dimineata
scriu repede ca se trezeste printesa. Adriana spitalul e in orasul San Donato care e practic lipit de Milano, si se cheama San Donato Milanese. Doctotul care s-ar fi ocupat de ei daca erau probleme se numaste Giamberti iar pe echografista nu mai stie cum o chema dar e din Cehia si fiind foarte buna au luptat mult sa o aduca in Italia. Mai aveau pe lista o clinica f.buna din Munchen. Din Romania le-au spus ca fetita avea transpozitie de vase mari care se rezolva printr-o operatie care acolo in Italie era uzuala dar care se facea obligatoriu in primele zile de viata ale puiului.
Mi-a povestit din nou tatal fetitelor cum se naste in tari civilizate, ce personal medical dedicat, cu cata dragoste se ocupa de copil, de mama, ce dotari...
Deja ma apuca groaza la gandul ca voi naste din nou in BV. Medicii au fost super, dar asistentele si infirmierele sunt de groaza. Saptamana in maternitate a fost cumplita.
Flavia si eu ma bucur ca mai e cineva din bv. Eu merg la dr. Gogonea, el s-a ocupat de prima sarcina si am fost f.f.multumita. Tu la ce medic esti? Voi mai merge la doppler la dr.Gliga si la morfologica mi-a spus ca ma va trimite daca vreau dar nu stiu inca la cine
Mirela 10 azi
valen spune:
Neatza fetelor!Kid2003 eu am ovulat mai tarziu si sarcina mea are acum aprox. 10 sapt. si 5 zile. Eu am facut ultima echografie pe 9 martie iar bb avea 23mm. Si eu am fost incantata sa-l vad; Urmatorul control va fi miercurea viitoare. Sunt nerabdatoare sa vad cat a crescut, mai ales ca burtica a inceput sa se vada; s-a umflat asa de jos si e tare.
nicole74 spune:
Buna dimineata, gravidutelor!
Ioana ce ai facut la doctor ca nu ne-ai spus?
Nicole 16 saptamani
Ioana75 spune:
Buna dimineata
!
mysweetest, concediu placut si spor la poftit!
oana0204, ce fericita esti ca simti miscarile lu' bb asa des
. Eu termin si io saptamina 16 peste vreo 2 zile, dar n-am detectat nimic. Adevarul e ca nici nu sint "pe faza", adica mie ar trebui sa-mi traga picioare zbravene sa simt ca e bb.
anya, (ani) multi inainte! Si poate mai prind vreo fata sub 50 de ani ca se plinge ca-i batrina
.
Fetelor, l-am visat pe bb aseara
. Era prima oara cind il vedeam dupa nastere, si nu stiam cum sa-l hranesc, ce sa-i fac, etc (deh, mi se pare ca tre' sa fac un master si pe tema asta
).
Ioana
mary ilie spune:
Buna dimineata la toata lumea!!!
IOANA cum termini tu 16 saptamani??? Cum ai calculat?
La mine UM este la 20 de zile dupa tine, si bebitu meu are 10 saptamani si 5 zile.
Tonnia spune:
Neata!
Felicitari pentru baietei!!! Si ce sa mai zic de cele care ati simtit ceva miscari! Wow!
, 9+
mysweetest spune:
Nicole stii ce nu inteleg , cum esti tu in 16 saptamani, in lista am vazut ca tu ai avut UM pe 19.12.2004.
Eu am avut UM pe 25.11.2004 si sunt in saptamana 16 si am azi 15 sapt si 5 zile iar duminica fac 16 saptamani implinite. Gresesc eu undeva?