Mamici de septembrie - octombrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
Flavia_Hurducas spune:
Apropos de saptamani implinite, eu am astazi 12 saptamani si 2 zile. Cum ar trebui sa spun: ca sunt in saptmana 12 sau 13?
Flavia 12+
Ioana75 spune:
Fetelor, capitolul 17 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45470" target="_blank">aici.
Flavia, nu-ti mai amintesti cite discutii au fost pe tema asta
? S-au umplut pagini intregi
. Io retin ca am stabilit de comun acord ca sa folosim 12+, de unde se intelege ca sint 12 saptamini implinite si o bucata din a 13-a saptamina
.
Ioana
RalucaN spune:
Fetelor, terminati cu insiruirile astea de fructe si legume, ca ma apuca poftele.... Si mi-e o foame....
Flavia, si mie imi place spanacul de mor. As manca numai spanac, spre disperarea sotului meu care ar vrea numai friptane. Am inceput sa gatesc la dublu, pt. ca eu nu prea mai suport carnea, nici macar cea de pui. Pur si simplu imi provoaca greata. Singura carne pe care o pot manca este cea de peste, dar si aceea cu multa lamaie.
Auziti fetelor, ma gandeam zilele trecute la cele care au simtit bebeii. Probabil ca sunteti la a doua sarcina, nu? Pt ca de obicei la a doua se simt miscarile mai devreme. La prima sarcina abia pe la 18-20 saptamani. Oare la mine se pune ca fiind a doua, avand in vedere ca prima s-a terminat la 18 saptamani? Adica eu o sa-l simt mai repede oare? Ca mor de nerabdare.
mysweetest spune:
Flavia_Hurducas
Eu cred ca ar fi corect sa zici ca esti in saptamana a 13 a.
+15 sapt
gabiarama spune:
Buna,Ioana!Si eu sunt o viitoare
mamica de sept.-oct.UM-22de.2004.Va fi cel de-al doilea copil.Sper sa fie fata,deoarece am deja un baietel de 1 an si 3 luni.
Gabiarama, Iasi
Carmina2005 spune:
Multumesc fetelor care mi-au spus bun venit
si pupici la toate viitoarele mamici !!!
Carmina
10+
martta spune:
Fetelor, am primit rezultatele pt toxoplasmoza si rubeola. Pt ambele,rezultatul e pozitiv.
Mi-e greu sa va descriu situatia prin care trec. Sunt sigura ca intelegeti.
Marta
codruta_grg spune:
Buna mai fetelor si bine v-am gasit!! Cum ma postez si eu la viitoare mamici in septembrie? UM: 23.11.2004 DPN: 03.09.2005...
Eu sunt la dr. Daniel Muresan de la Gine 1 in Cluj-Napoca....
Va pupacesc, Codruta