Mamici de mai-iunie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

Buna tuturor mamici cu burtici,

sunteti in verva nu gluma

am fost si eu la dr ieri si este FETITA!!!! de data asta s-a exprimat cu toata gura nu ca data trecuta, asa ca imi permit si eu un carucior roz pe lista; numele este inca o problema dificila
in rest totul este bine ma indoapa in continuare cu Materna si cu fier.
saptamana 26+ si 11 kg, mi-e deja groaza cate mai pun de-acu incolo

cu reuniunea va dau un raspuns clar maine,

numai bine tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

lazy,
merci pentru info. o sa merg la anticorpi la inceputul lunii aprilie.
in ceea ce priveste venitul pentru concediul de maternitate, si eu stiu la fel: 85% din suma veniturilor pe ultimele 6 luni.

pupici
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Luluku, de ce i-a murit bebele prietenei tale in burtica ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetelor, eu am impresia ca mi s-a cam lasat burta... Credeam ca am eu pitici pe creieri (mai multi decat de obicei), dar ieri un coleg (medic) mi-a spus acelasi lucru. Eu stiam ca asta se intimpla cu vreo 2 saptamini inainte de nastere... Stiu ca bb e mai greu si 'atarna', dar...
Voua vi s-a intimplat asta?

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Burticutze confirm si eu venirea la intalnirea de vineri. Eu sunt foarte ragusita si tusesc din cand in cand, sper sa imi treaca pana vineri ca sa pot si eu vorbi. Nu am nimic altceva decat o raguseala cretina care nu-mi da pace.
Noapte buna!!
Margott, 28 sapt, DPN 5 iun, David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anra spune:

Hallo burticutzelor,
scuze ca ma bag si eu asa ..poate aiurea... dar lamuriti-ma si pe mine, asa pe scurt, la faza cu scutecele din finet!!! la ce sunt utile daca folosim "pampersi"???!!! Sunt in saptamana 30 si ma pregatesc si eu cu cele necesare pt intampinarea lui bebemic.
<mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele!

Mai, ce bine ca a venit primavara! Asta imi creaza o stare de buna dispozitie si chef de viata de nu-mi vine sa cred! M-as duce acum in parc si as casca gura la lume, la copii, la copaci, la cer...

De-abia astept sa va vad maine, sa va vad burticutele, sa va fac poze, sa vorbim si sa ridem si sa cunoastem si alte fete. Daca era mai spre vara mergeam la o terasa, dar si asa e bine :)

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Mariamunteanu, bebele cumnatei mele a murit ptr ca doctorul care avea grija de ea nu i-a facut RH-ul, si din nefericire avea RH negativ...si a mai fost un incident ciudat cu vre-o trei zile inainte sa nasca a eliminat un dop gelatinos, s-a dus la doctor si cretinul nu a consultat-o i-a zis sa se duca acasa ca nu e nimic... si daca nu avea suficiente probleme, bietul bb a ramas fara suficient lichid aminiotic.... a fost o tragedie

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!
Sperantza felicitari inca o data pentru fetita!
Anky, de ce sa te apuce groaza? O sa fie bine ai sa vezi.

Gabitza, starea asta am avut-o ieri. Insa am inceput sa nu mai pot sta bine pe scaun, ma doare spatele si parca si contractiile incep sa fie dureroase:(
Azi si maine vreme caldaaaaaaaaaaaaaaaa, avem bafta. De sambata cica o sa ploua.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

anra, scutecele de finet nu le folosim pe post de pampersi ca pe vremea bunicilor. Sunt patrate in general, 1/1m (plus, minus depinde de imaginatie) si pot fi folosite la schimbatul bebelusului, la infasatul bebelusului, in general atunci cand il iei dupa tine prin casa sau in vizita e de preferat sa-l asezi pe propriul lui scutec si nu pe cearceafurile voastre sau ale altora. E bun si atunci cand regurgiteaza bebitza ca sa murdareasca doar scutecul si nu totul de jur imprejur. Si lista ar putea continua.

Mickyyy (28 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput