Mamici de mai-iunie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Am si eu aceleasi contractii ca si gabitza, dar nu ma sperii, ca cica astea nu sunt de speriat ci cele care se lanseaza si cu niste dureri de spate foarte ascutite, si contractiile adevarate sunt atunci cand parca se misca burta cu totul, nu ca da copilul...le zic si eu din auzite ca am cumnata care a nascut de curand ( saracutza ei i-a murit BB-le in burtica , cu 3 zile inainte sa nasca)si mi-a zis cum a fost la ea

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Vineri 18.03.2005, ora 18.00, locatie Pizza Hut Dorobanti a doua reuniune de burtici!

S-au inscris pe lista pana acum: gabitzam, simonaeus, Mickyyy, andutzy, Luluku, Androix, andreea.a, fran, babygirl, Margott, Cloreta, micorint, mikka, nefertari si lucas.

Au confirmat ca vin: gabitzam, andreea.a, Cloreta, mickyyy, babygirl, simonaeus, andutzy, androix, micorint, luluku, mikka si nefertari.

Eu nu stiu daca o sa vin cu sau fara Malina, oricum daca o iau dupa mine o sa o tin in brate, deci n-are nevoie de loc special la masa

Mickyyy (28 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ce ma oftic ca nu pot veni si eu cu voi ! Sa faceti poze ca sa va vad.

Maria sapt.31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

Fetelor,rogu-va,lamuriti-ma si pe mine!!!!!!!!!!!!!!!INDEMNIZATIA PENTRU CONCEDIUL DE MATERNITATE este 85% din ce?[din media veniturilor din ultimile 6 luni SAU din salariul contrActual].Nu de altceva, dar ,eu stau acasa de la 8 sapt,initial in concediul medical[90 zile-75%] ,iar acum sunt in concediul de risc maternal care se platesste cu 75% din media veniturilor pe ultimele 10 luni,si, in concluzie, ma ingalbenesc cand vad ca primesc din ce in ce mai putini bani.
AM incercat,oarecum, sa gasesc informatii pe site-urile de specialitate,dar exprimarile alea intortocheate ma baga mai rau in ceata. Asa ca HELP!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Lazy, din pacate, din cate stiu eu, este din media salariului brut pe ultimele 6 luni, deci vei lua mai putini bani.
Calculul se face astfel: se aduna salariul brut din ultimele 6 luni, se imparte la nr. de zile lucratoare din acele luni si rezulta un salariu pe zi.
Apoi in fiecare luna de concediu de maternitate se inmulteste acest salariu cu nr. de zile lucratoare din luna respectiva si la rezultat se aplica cei 85%.

Sper ca am inteles bine si nu spun prostii.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Burtici eu plec!
Va pupacesc, o seara faina sa aveti, ne vedem maine.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Lazy, am uitat sa-ti spun ca este si o parte buna si anume aceea ca nu se retin impozite la cei 85%.

Si eu ma pregatesc sa plec.

Fetitele dulci din Bucuresti care nu au confirmat prezenta la intalnire sunt rugate sa incerce sa vina , ca sa ne cunoastem si noi mai bine.
Nu acceptam decat absente motivate

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,am fost de dimineata la doctor la control iar baietelul meu sta tot in pozitie orizontala,si eu care credeam ca s-a intors.Daca nu se intoarce tot la cezariana ajung iar daca se intoarce poate voi incerca totusi natural cu epidurala.Nu stiu ce sa fac sint tare derutata,imi este pur si simplu groaza.
Ce bine de voi ca va intilniti din nou,sa faceti poze,PLEASE.
NewMami,sa nu te obosesti prea tare cu mutatul,bine ca mai rezisti caci eu sint tare obosita tot timpul.

Mergi la inceput

Anky, dar in ce saptamana esti?

Mergi la inceput

dupa DPN- ul tau vad ca mai aproape 6 saptamani..asa ca mai e timp sa se aseze cum trebuie...doar nu vrei ca toti copii sa se aseze pe pozitii ca dupa ceas, la saptamana X fix......ce, tie ti-ar placea sa stai vre-o 2 luni cu capul in jos? nu serios, doctoritza mea mi-e zis ca nu este o saptamana anume cand trebuie sa se aseze cu capul in jos... nu dispera, inca

Mergi la inceput