Mamici de mai-iunie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Fetelor , mai e vreun doritor de gen masculin sa vina la intalnire ??? Se pare ca tati al nostru pofteste la pizza !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata, burtici

Fetelor, spuneti-mi, va rog, cum reusiti sa dormiti, ca pentru mine a devenit un cosmar. In orice pozitie as sta, dupa un timp incep sa ma doara toate, burta, spatele si fiecare muschi pe care stau, iar cand ma intorc de pe o parte pe alta - nici nu mai spun ce chin este. Am ajuns sa ma ridic intai in picioare si dupa asta ma asez iar in pat, doar ca sa ma intorc.

De Crissu ce mai stiti? Spunea ca o sa lipseasca 2-3 zile, dar parca a trecut mai mult.

Lili si bb Sergiu 32+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Vineri 18.03.2005, ora 18.00, locatie Pizza Hut Dorobanti a doua reuniune de burtici!

S-au inscris pe lista pana acum: gabitzam, simonaeus, Mickyyy, andutzy, Luluku, Androix, andreea.a, fran, babygirl, Margott, Cloreta, micorint, mikka, nefertari si lucas.

Au confirmat ca vin: gabitzam, andreea.a, Cloreta, mickyyy, babygirl, simonaeus, andutzy, androix, micorint, luluku, mikka, Margott si nefertari.

Mai trebuie sa confirme fran si lucas. Speranta ne anunta astazi daca poate sau nu sa vina.

Chiar, stie cineva ceva de crissu? Ca n-am mai vazut-o de ceva vreme pe-aici, si stiu ca a venit data trecuta!

Mickyyy (28 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

nefertari, si al meu barbat era cat de cat doritor, numai ca el termina la 6 jumate programul si mai face cel putin juma de ora pana acolo, asa ca in cel mai bun caz va trece doar spre final sa ma recupereze.
Insa poti sa-l iei dupa tine fara probleme, sau am rog, singura problema ar fi ca el sa reziste psihic langa o gasca de 15 femei gravide si guralive

Mickyyy (28 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Pai tocmai de cele 15 vreau sa-l feresc !!!! Adica sa le rezervam o masa separata . Noi oricum ajungem pe la 18.30 .

Ada_74 - aceleasi simptome sunt prezente si la mine .Deja am inceput sa le ignor. Ma trezesc si privesc la televizor pana ma ia somnul .Bine ca nu e foarte cald afara !
Ia ganditi-va , la toate problemele noastre sa se fi adaugat o temperatura de 32 grade , fara pic de vant ! Cam asa era in iulie cand am nascut eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

neata fetelor,

noi acum am terminat sedinta de plaja la pat! este asa de frumos afara si soarele isi revarsa superb razele pe pat incat nu m-am putut abtine sa nu facem plaja. cred ca i-a placut deoarece a fost foarte cuminte. nici eu nu prea pot sa dorm pe o parte dar o mai pacalesc cand doarme si mai pun si o perna sub burtica.

monu si bb 27 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

HAi, mey, doar nu o intindem la 7... Mie mi-a fost dor sa stau la palavre cu voi si m-as intinde pana mai tarziu macar asa frun 8 Depinde si de voi daca aveti cu ce pleca de acolo si daca va este usor cu mijloacele de trasport. Eu ma ofer pentru cel putin inca alte 3 burtoase sa le scot cu Jaguaru meu oriunde le este mai la indemana

Andreea 31 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Salutare burtici

Mikka, eu zic sa nu te panichezi.
Burtica creste de la zi la zi, bebele isi schimba pozitia destul de des, din cate stiu eu la fete oricum e mai joasa...
In plus mai depinde si de cum te imbraci, iar colegul tau se poate insela, chiar daca e medic.
Ai sa vezi la intalnire cum sunt si burticile noastre.
Sa stii ca burtica mea e tot joasa, sau cel putin asa mi se pare mie, iar dr-ul nu mi-a zis aseara ca ar fi ceva in neregula.

Nefertari eu am mai scris ca al meu sot nu e amator de intalnire, dar poate sunt altii mai deschisi.

Nici Alina Balan nu a mai scris nimic de mult timp.
Ce mai stiti de ea?

Cu dormitul si eu am oarecare probleme.
Ma trezesc destul de des fiindca ma dor oasele, ma intorc greu de pe o parte pe alta, dar din fericire adorm repede.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Poate e indiscreta intrebarea mea dar sunt curioasa - cu dragostea cum mai stati ?
La noi inca se mai intampla .Mie incepe sa-mi fie teama , mai ales din cauza contractiilor, in rest nu simt ca ar fi vreo problema .

Sa va zic si de paranoia mea - am impresia ca burta s-a ridicat - luceste pielea pe ea , iar sanii au cam dat inapoi si parca s-au mai decolorat sfarcurile.

Cred ca am gasit remediu pentru constipatie - o cutie de porumb ca masa de seara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

nefertari, mai bine o mamaligutza fierbinte cu branza, oricum porumbul contine forte mult amidon,care ajuta la asimilarea grasimilor...asa ca ai grija cu consumul excesiv de porumb...
eu am incercat cu kiwi si a mers de minune...2 kiwi pe zi, problema e ca nu mai suport sa vad kiwi acum...si incerc cu portocale.....adica vitamina C ajuta la depasirea acestui moment

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput