Mamici de mai-iunie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
Ada_74 spune:
Nefertari, ce e aia si cum se face, ca eu am uitat deja ![]()
. Eu am sarcina mai jos, si printre masurile de precautie indicate de dr. se numara si asta. Nu pot sa spun ca sufar prea tare, oricum mie nu prea imi mai ardea. Sotiorul meu este cel care sufera; acum cateva seri m-a intrebat "si cat timp dupa ce nasti trebuie sa mai asteptam?"
.
Spuneai ca iti luceste burta? Vreau si eu !!! Inainte de a ramane
, aveam un puf blond pe burta, dar acum, nu stiu din ce motiv, s-a facut brunet. Tot incerc sa il smulg cu penseta, dar bebele meu reactioneaza de parca ar fi parul lui - imi da cate una pt. fiecare fir epilat.
Lili si bb Sergiu 32+ sapt.
Luluku spune:
si pe la noi mai e ceva
..dar cel mai adesea se intampla ca mie sa mi se c-am intareasca burtica...asa ca..mai rarutz ca e mai dragutz, adica de 2 ori/ saptamana
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Cloreta spune:
Io cat mai raaaaaaaaaaaar cu putinta. O perioada nu am avut voie si pe urma nu prea am avut chef :))))) Ce sa fac?> Sunt asa burticoasa si e incomod oricum :)))))))) Ada si eu am patit la fel cu parul si l-am epilat, pac, pac! Ca nu ma suportam asa ursulet:) Si eu ma epilez inca la cosmetica, mai rar ce e drept. A aprut par unde nu trebuie dar cel de pe picioare creste muuuuuuult mai greu, asta ar fi singurul beneficiu al sarcinii in privinta asta.
Cosmeticiana mea zice ca vrea sa me epileze cat mai mult jos, ultima data s-a intins destul de mult dar sa vad ca o sa suport pana la nastere. Adevarul e ca as prefera sa nu dau cu lama pentru ca ma irit si la spital nu prea am chef sa am porbleme.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
gabitzam spune:
N-am mai prestat
de... de cind??...aaa... de mult...am si uitat 
Nu pot sa spun ca sufar prea tare, oricum nu mai aveam chef, dar tati are momente de deprimare pe chestia asta. Si oricum si lui ii este frica sa nu-i faca ceva lui bebe cu ocazia asta. Pentru ca s-a lasat cu contractii si burtica betonata in ultimele ocazii cind am facut-o.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
nefertari spune:
hehehe - sa va arat la intalnire ce puf galben am pe obraji - parca as avea favoriti !
Acu' nu va mai legati de parul in plus . Multe din "semnele" pe care le avem se vor pierde la catva timp dupa nastere - dungi colorate,pete , buric in afara , par pe unde nu aveam , maini si picioare umflate , dureri de oase si muschi ,candidoza , organe umflate(stiti voi la ce ma refer )
Ca "zestre" vom ramane cu vergeturi si varice -daca au fost capatate .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
fran spune:
Buna !
N-am mai intrat pe forum de 2 zile- acum vad ca s-a schimbat locatia...
Eu am o programare la dr. - si o sa ajung ceva mai tarziu, dar sper sa va mai prind acolo- macar o parte din voi...
Am vazut oferta de la carrefour- se pare ca sunt ceva reduceri la articolele de bebelusi...
In ce priveste caruciorul- eu m-am orientat spre unul pe care l-am vazut in Cora- Hauck- Tango6 (in jur de 5mil). Imi place ca are manerul reversibil si se pare ca asta conteaza destul de mult- cica lui BB nu-i place sa-i intre soarele in ochi-si deci e important sa-l poti intoarce...Cele care au landou separat mi se par cam mari- nu stiu nici daca ar incapea in lift- am incercat sa pilotez unul prin magazin si nu prea mi-a reusit
Ca mi-ar fi placut si Trio de la Chicco...
Citisem pe undeva pe forum ca o mamica a schimbat 6 (!!!) modele pana sa nimereasca unul OK ![]()
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
tora97 spune:
quote:
Originally posted by nefertari
Poate e indiscreta intrebarea mea dar sunt curioasa - cu dragostea cum mai stati ?
La noi inca se mai intampla .Mie incepe sa-mi fie teama , mai ales din cauza contractiilor, in rest nu simt ca ar fi vreo problema .
hehehe..
la noi este invers: El este cel temator. Ba mi a propus ca ar fi cazul sa o rarim, insa eu nu si nu... apai daca si la asta renunt.. mai ales ca ne am mai putea rasfata maxim o luna. Macar in ultima luna sa o las pe domnisoara in pace!ca noutate insa mi am pus stavila la mincare... apai m am ingrasat 10 kg, ceea ce mi se pare tare naspa! Asa ca am inceput de pe acum cu pregatirile de revenire la masuri mai omenesti
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
tora97 spune:
si uitam: apropos de pofte... ieri mi am cumparat 2 caise.. stiti cit am dat pe ele? 140.000 lei. Ovidiu n a vrut nici sa guste la pretzul asta!!!![]()
tora97 spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
[purple][font=Comic Sans MS][b]Vineri 18.03.2005, ora 18.00, locatie Pizza Hut Dorobanti a doua reuniune de burtici!
da' de ce tocmai Pizza Hut, ca desi au saloane de nefumatori tot se simte fumul ca la balamuc!!!!
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by tora97
[ieri mi am cumparat 2 caise.. stiti cit am dat pe ele? 140.000 lei
Cit???

Atunci e cazu sa fac bine sa ocolesc piata, daca au aparut trufandale la preturi din astea astronomice...Mi-e teama ca nici eu n-as rezista...
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05