Mamici de mai-iunie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by tora97
da' de ce tocmai Pizza Hut, ca desi au saloane de nefumatori tot se simte fumul ca la balamuc!!!!

Initial am vrut la "La mama", dar ieri ne-au spus ca nu mai au locuri. Si asa, in timp scurt, era greu de gasit un loc unde sa incapa 15 , sa fie si central, sa poate ajunge toata lumea usor.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mai fetelor ce restaurant italienesc e langa La mama de langa Eva? Mi-a zis o prietena ca au papa bunutz acolo si e spatios. Nici eu nu ma omor dupa Pizza Hut dar daca asa s-a hotarat merg!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Prefer bananele. Singurele fructe care m-ar face sa salivez si sa-mi dau toti banii din cont ar fi piersicile ! Sau un pepene galben care sa miroasa demential .

Na ca era sa uit ! Daca stiti pe cineva care vrea un pat de lemn second hand cu dulap de haine aferent - dati de veste . Am niste poze de la o tipa . Patul e 1.000.000 , dulapul 1.500.000. Le vinde si separat .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cloreta, singurul italienesc pe care il stiu eu prin zona aceea, oarecum aproape de Eva, este Cafe Ole, dar este un restaurant destul de scump. Poate o mai fi si altul, dar nu-mi dau seama acum. Si oricum nu mai era timp pentru reorganizare.

Data viitoare ne gindim pentru ceva italienesc, chinezesc, whatever... Hai ca acum incep sa-mi fac pofte singura.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hai ca n-am mai scris de mult. Sunt ocupata rau de cand m-am hotarat sa nu mai vin de la 4 aprilie decat 4 ore la birou. Initiez un coleg nou in tainele job-ului meu, asa ca am de lucru. Noroc ca e baiat destept si prinde repede. Normal, doar eu l-am recrutat....

Am lasat fierul de ieri si mi-a fost mai putin rau, dar tot rau. Vreau sa ma duc sa imi fac niste analize saptamana viitoare, ca sa nu mai iau asa orbeste diverse suplimente (fie ele si al recomandarea medicului). M-as duce si la Filantropia (multumesc Androix si celorlalte de sugestii) sa imi fac o eco, ca mie mi se pare bebele asta urias comparativ cu fiica-mea, care s-a nascut cu o greutate f buna: 3.5 Kg. Pai asta pare acum ca ea in luna a 9-a, asa ca nu stiu ce sa zic. Sa incerc sa ma duc ca nici nu e asa departe, eu lucrand in Baneasa. Dar habar nu am ce program au. Androix, vreo idee?

In rest toate cum le stiti. Mi-e f greu sa adorm, dar odata adormita, dorm bine, cu toate pauzele de pipi.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza nu stiam. Lasa ca m-am uitat pe site-ul Pizza Hut si abia astept sa pap o salata si profiterol:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna fetele,
eu am intrat sporadic pe forum , de vineri de cind am citit topicul acela "un nume....", nu prea am mai avut chef de nimic.
in legatura cu intilnirea de miine, in principiu sper sa pot ajunge, sa nu va suparati pe mine, dar de o sapt si ceva am niste picioare de elefant, si as vrea sa stau "putin in sus" cu ele, si la propriu si la figurat. ma gindeam poate nu vin miine la servici deloc si vin doar la intilnirea cu voi. simbata ma duc si la o nunta de argint.

cu ce mai eram datoare:
1. 28+sapt.- 10 kg.
2. chestiile astea cu de ce scutec de finet si altele, eu sunt departe de lumea dezlantuita. habar nu am. dar m-am gindit sa fac o lista de cumparaturi speciala de bebe si poate o postez ca mamicile cu mai multa experienta sa imi spuna. eu nu am cumparat nimic, si habar nu am cu ce sa incep. asa ca trebuie lucrat organizat: facem lista. lista pentru spital, o am, am facut un colaj din ce am gasit pe forum.
3. insomnii prezente la greu
4. arsuri, nu prea, pentru ca eu beau 1-2 kg de lapte pe zi (zic eu din cauza asta, da poate gresesc)
5. bebe este in toate pozitiile si oricum mai jos de buric. si buricul nu este inafara.
6. si eu fac analiza aia de anticorpi. eu 01 RH poz, tatal AII RH neg.De altfel, atunci cind am facut analizele pentru nunta (adica acu 15 ani) ne-a spus doctora sa fim atenti daca o sa avem un bebe.
daca am sarit ceva...scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

[quote]Originally posted by Cloreta

Buna dimineata!
Sperantza felicitari inca o data pentru fetita!
Anky, de ce sa te apuce groaza? O sa fie bine ai sa vezi.

Gabitza, starea asta am avut-o ieri. Insa am inceput sa nu mai pot sta bine pe scaun, ma doare spatele si parca si contractiile incep sa fie dureroase:(
Azi si maine vreme caldaaaaaaaaaaaaaaaa, avem bafta. De sambata cica o sa ploua.

Cloreta,imi este groaza de nastere avind in vedere experienta prin care am trecut la prima nastere.Asa ca ambele variante mi se par nasoale,si natural si cezariana.

Anca 32sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Hai sa nu mai vorbim de mancare, ca m-a apucat o pofta de ceva bun...
Dar dr-ul tocmai m-a certat aseara cand i-am spus ca mananc ciocolata si prajituri.
Asa ca la intalnire noi nu papam profiterol.

In rest am iesit bine la control.
Colul e OK, bebe misca bine. Mi-a dat sa fac proba pt. streptococul B si o secretie , dar cam peste 2 sapt (in sapt. 34).
Despre vaccinul anti tetanos mi-a spus ca pot sa-l fac gratis de la medicul de fam, dar ca nu e nici un pericol, ca doar nu nasc in grajd (dr-ul meu e haios de obicei).
Oricum mi-a recomandat sa-l cer si sa-l fac.

Cu caruciorul sunt si eu nehotarata.
Unele imi plac ca dotari , dar nu-mi place materialul.
Altele sunt frumoase, dar parca prea mari.
Altele care le au pe toate sunt f. scumpe.
O prietena mi-a spus sa fiu atenta si sa fie cat mai bine captusite lateral si la baza manerelor, fiindca bebe se poate lovi de fiarele/plasticurile alea.

Ce vorbareata sunt.
Se vede ca n-am chef de munca.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Scumpa, nu stiam ca ai avut o experienta neplacuta la primul bb:( Tu erai asa vesela si optimista.....
Cum te mai simti?

Mergi la inceput