Mamici de mai-iunie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
mikka spune:
Pt carucior, eu am primit recomandari sa fie cu rotile mari si cu suspensii, ca sa poata urca usor pe trotuar. Si cele gen landou nu merg decat cateva luni, pt ca apoi bebe vrea sa vada si el imprejurimile si nu mai sta culcat. Si ca trebuie sa aiba minerul opozabil si spatarul rabatabil. No, unul care sa aba toate astea costa in jur de 10 mil, ceea ce mi se pare muuuuuult. Dar decat sa iau 2 separate... nu mai stiu ce sa fac. Poate primesc vreunul
.
DPN 15 mai
carolinah spune:
Am updatat pt ultima oara listuta cu kg pe luna asta. Luna viitoare pe 14 va amintesc din nou. Va rog sa-mi atrageti atentia daca am gresit/omis ceva.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Androix spune:
Offf, fetelor am muncit azi de mi-au mers fulgii. Avand in vedere ca de luni, marti cel mai tarziu vreau sa ma las in concediu am inceput sa aranjez treburile pe aici. Si sunt cam deranjate ca deh, io ziceam ca mai am vreme destula...![]()
Carolinah, nu stiu sa-ti zic de programul de la spital. Eu una doar din auzite stiu de ecograful acela. Dar Patricia Ardeleanu pe care o gasesti la bebelusi de ianuarie februarie 2005 a nascut acolo si parca pe ea am auzit-o ca a mers acolo la ecografie. Da-i un PM si intreab-o. Asa de principiu cred ca dimineata e program. Io stiu pana in 12. Dar nu bag mana in foc.
Andreea
31 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
anky spune:
Cloreta,da, in general sint o fire vesela si optimista dar cind ma gindesc la nastere imi cam piere veselia.Abia astept sa se termine odata caci alti copii nu mai vrem.Sper sa mai rezist citeva saptamini desi e greu daca mai ai un copil mic linga tine,degeaba vrea sotul meu sa ii citeasca povesti si sa o adoarma seara ca tot eu "mama" trebuie sa ii citesc povesti si sa o adoarma.
Deh..abia astept sa vina mama la inceputul lunii viitoare sa ne ajute si ea.
Anky 32sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
simonaeus spune:
Tel. Spital Filantropia: 2128935 / 2128934.
Sa ne spui si noua cum a fost la eco.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
crissu spune:
Burtici bunaaaaaaaaaa,
Mi-a fost tare dor de voi. Scuzati-ma ca nu am mai scris de mult, si nu v-am mai dat nici un semn de viata dar sincer am avut numai probleme (ceva probleme de sanate ale sotului care s-au transferat si la mine oarecum) si nu am vrut sa va intristez si pe voi.
Acum e ceva mai bine sa speram.
Am vazut ca va intalniti maine, incerc si eu sa ajung dar nu promit nimic ca mi-e teama ca nu ma pot tine de promisiune. Dau de veste maine in orice caz.
Ma bucur ca voi sunteti bine si va cresc burticile mari. De citit v-am citit, parol.
Criss si
27 saptamani
mariamunteanu spune:
Am vesti de la echo despre voinicii mei: 1.390 g si, respectiv, 1.485 g. Sunt foarte bucuroasa ca au crescut asa bine, mai ales ca in ultimul timp nu mai am pofta de mancare si trag chiulul de la masa.
Va pup,
Maria sapt.31
gabitzam spune:
Bravo Maria 
Incerc sa-mi imaginez cum e sa fie cu doi in burtica, acum ca mie si cu unul singur e destul de greutz!
Nu ne-ai zis daca te-ai gindit deja pentru un nume la fiecare.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Danelutza spune:
Felicitari Maria pentru bebelushi, ma gindesc ce trebuie sa fie cind joaca ei fotbal in burtica la mama, eu cu pustoaica mea si deja cred ca e o intreaga echipa.
Apropo fetelor, voi cum va descurcatzi cu marsupiul ca la mine vad ca revarsa burtica, dar de 9 zile am reusit sa-mi tzin greutatea sub control. Miine ma duc sa fac analiza pentru diabet, asa ca va rog sa-mi tzinetzi pumnii.
Aaa, sa nu uit, sa va distratzi bine la intilnirea de miine.
Va pupicesc dulce pe burtici.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
anky spune:
Maria,ma bucur pentru tine si iti doresc multa putere sa duci sarcina cu bine pina la capat.Eu abia ma mai misc cu unul in burtica,noroc cu centura pentru sustinerea burtii caci fara ea spatele meu e ca si rupt in doua.
Anca 32sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100