Mamici de mai-iunie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Luluku, de 2 ori/sapt!!! WAAAW! Cred ca toata luna trecuta am facut de 2 ori. Al meu e intelegator, si pt ca a ramas la fel de cald si tandru, nu suntem nici unul frustrat din cauza ca se intampla atat de rar. Adevarul e ca in lunile 3-5 ....eeeerrr..mai bine nu va zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

norocoaselor! noi din momentul in care l-am proiectat pe bb, adica septembrie anul trecut, nu ne-am mai jucat. avem interdictie de la dr ca sa nu o suparam pe bb-lina. si se pare ca pana la vara tot intr-unpost o sa o tinem.

maria, ma bucur tare mult ca sunteti bine. dar flacaii tai sunt mari nu gluma. felicitari si sarcina usoara.

monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fetelor, va multumesc, ma simt ca o cand ma laudati atata.
Ma simt bine, contractiile m-au lasat si apar numai seara, colul e inchis si are 41 mm. Totul bine si frumos, dar lombosciatica ma omoara, am mers azi vreo 100 m pe jos si-mi curgeau lacrimile de durerea din spate si piciorul drept. Ar trebui sa merg la acupunctura dar nu-mi vine sa mai dau inca 30 euro pe taxi dus-intors la spital. Mi-a dat dr. si niste pastile impotriva durerii, dar nu vreau sa iau nimic.

Monu, poti sa plangi pe umarul meu ca si eu sunt in aceeasi situatie.

Anky, cum e centura asta ? Mi-as lua si eu dar ma tem ca-i cam tarziu si dau 60 euro degeaba.

Danelutza, se joaca non-stop, nici nu stiu cand mai dorm. Ii simt pe fiecare in parte pt. ca sunt asezati cu capul in jos si cu picioarele in sus. Cel din stanga se scoala la 6 dimineata si se foieste asa de tare, incat ne trezeste si pe mine si pe fratele lui. Le place in mod deosebit laptele si ananas proaspat.

Gabitzam, avem o lista de 5 nume si le sucim in fiecare zi dar tot nu ne-am hotarat.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Dragele meleeee!
Fur, cu mare jena, 20 minute la netul unui vecin.
Ma bucur sa va scriu.

Acum doua zile am scapat de dureri si contractii oribile, acum suntem bine. O SA AM UN BAIAT-i-am vazut outele si putulica la ecograf mari si clare, fara dubii.

O sa nasc mai devreme - in 25 aprilie, pentru ca baietelul meu e foarte , foarte mare.

Va pup si mai vorbim. Nu m-am ingrasat nici un gram de o luna- deci 12 kg in continuare.

Andreea si Thomas -PE BUNE- in luna a 8-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mariamunteanu,centura se numeste Baby Belt si imi sustine burtica astfel incit nu ma doare spatele,nu stiu ce m-as face fara ea.Daca nu o port ma doare rau spatele asa e mai bine.
Uita-te pe siteul anita punct com si te vei lamuri acolo.
Andreea,sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere cit mai usoara.Sper ca peste vreo trei saptamini sa aflu si eu aproximativ data cind voi naste.

Numai bine

Anca 32sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Mariamunteanu, felicitari pentru cei doi voinicei.Ma bucur nespus de mult ca sunt bine, ca se dezvolta normal, iar diferenta de greutate dintre ei nu este mare ceea ce insemna ca au inceput sa-si imparta frateste resursele.
Imi pare rau ca te chinuie asa de tare lombosciatica si efectiv nu stiu ce te-ar putea ajuta, caci cu greutatea suplimentara pe care o duci zi de zi n-ai ce face deocamdata decat sa o cari cu tine.
Asa cum spune si Anky, am auzit ca centurile de sustinere a burtii sunt bune si ajuta mult de tot. Poate n-ar fi rau sa incerci una.

Si noi am fost astazi la nenea doctor, ne-au sosit analizele de diabet si spune ca sunt destul de bune. Totusi el vrea sa le repet din nou in saptamana 33 ca sa fie sigur ca totul e Ok, ptr. ca burtica mea masoara in lungime ceva mai mult decat ar fi normal. De altfel tot in saptamana 33 ma va mai trimite la inca un ecograf si sunt f. fericita ca-l voi vedea pe bebica inca odata inainte de a se naste. De altfel atunci aflu si cum stau cu lichidul amniotic, in ce pozitie e bebe si multe altele.
Mi-a spus sa am grija sa nu mai fac atata efort si sa incerc sa ma odihnesc cat mai mult ca trebuie sa inteleg odata ca sunt gravida in 29 de saptamani. Asta o stiam , dar nici nu s-a oferit sa participe la mutat, ca l-am inivitat. Oricum mi-a spus ca nu cumva sa ridic, ca e foarte periculos. I-am promis ca dupa mutat o sa o las mai incet.
De acum voi merge la control tot a doua saptamana, iar in ultima luna am inteles ca voi avea de mers saptamanal.
In legatura cu hemoroidul care nu mai vrea sa dispara, asa cum spuneau si fetele de aici, din pacate nu am sanse sa ma scap de el decat dupa nastere.

Voi mai vizitati din cand in cand mamicile de martie-aprilie? Eu le citesc de cate ori am timp, dar sincer ultimele lor discutii, a unor mamicute care au nascut deja m-au facut sa ma treaca toti fiorii. Incepe tot mai tare sa-mi fie frica de momentul final, si nu vreau sa trec prin cele 12-14 ore de chin infernal. O sa discut cu doctorul meu ca daca nu vrea cel mic sa iasa sa nu ma lase sa ma chinui atatea ore ca nu stiu ce-i fac. Sper sa deschid subiectul asta peste doua saptamani, dar vreau sa fie si tati cu mine, ca si el va fi acolo cu mine si vrea din tot sufletul ca nenea doctor sa inteleaga ca mai bine cezariana decat acel chin infernal.

In 12 aprilie voi incepe cursurile prenatale, care se intind pe o durata de 5 saptamani (2 ore pe saptamana). Sper sa ma ajute si pe mine si pe tati, macar sa ne dam seama la ce ar trebui sa ne asteptam in acele momente, sa vizitam maternitatea, sa ne inscriem la maternitate, sa ne rezervam camera, etc. Nici nu mi-am dat seama cate sunt de facut in ultima luna.

Ma bucur mult ptr. voi ca va puteti intalni din nou si va doresc petrecere frumoasa si o seara cat mai placuta. Asteptam vesti despre intalnire si cat mai multe poze.

http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelanghl spune:

BUNA FETELOR! SUNT MIHAELA , DACA NU AR EXIXTA LISTA PROBABIL CA M-ATI FI UITAT DEOARECE EU NU PREA SCRIU NU PT CA NU VREAU DAR IN COMPARATIE CU VOI NU PREA AM CU CE SA MA LAUD , LA DOCTOR NU MERG DES DECAT ATUNCI CAND ESTE NEVOIE , PROBLEME NU AM , SUNT SANATOASA , MANANC APROAPE ORICE, MA DOARE PUTIN MIJLOCUL SI MI SE USUCA GURA NOAPTEA DOAR ATAT. NU M-AM INGRASAT DELOC NICI MACAR 1 KG. MA MENTIN , AM 25 DE SAPTAMANI , BURTA CRESTE VIZIBIL DE BINE IN ULTIMUL TIMP, LA DOCTOR MERG LUNI PT O ECO SI ATUNCI POT SA VA SPUN MAI MULTE , DE CUMPARAT NU AM CUMPARAT NIMIC PT BEBE SI NICI NU INTENTIONEZ PANA CAND NASC, AM TOT TIMPUL . CAM ATAT AM DE SPUS DEOCAMDATA , VA PUP! MIHAELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor, am si eu un fix, sa nu imi incurge la spital copilu'. asa ca am o intrebare - in ce moment se pune bratara lui bb? imediat dupa ce se naste sau dupa ce este scos din sala de nasteri la neonato?
si inca ceva - stiti cumva ce program este la institutul de hemato? trebuie sa merg pentru dozare anticorpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by at andreea
O SA AM UN BAIAT-i-am vazut outele si putulica la ecograf mari si clare, fara dubii.
...
Andreea si Thomas -PE BUNE- in luna a 8-a

Andreea, ma bucur ca ai mai reusit sa intri aici sa ne mai dai de veste despre tine. Chiar ma gindeam intr-o zi ca n-ai mai scris de mult, nici pe yahoo n-ai mai aparut.
S-ar parea ca tu o sa fi deschizator de lista la mamici cu bebelusi de mai-iunie

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Mihaela, toate fetele de pe forum au cu ce sa se laude, cu un bebe (sau 2) in burtica! Bine ca sunteti sanatosi, la mai mare!

Aseara s-a produs un dezastru... am primit un catalog din Belgia, Premaman, cu produse de bebei... Maaare greseala! Ce-am vazut acolo... de toate alea, de la lingurite la mobilier si carucioare si 'tati sheli', vreo 200 de pagini... Nu vreti sa-l vedeti, credeti-ma! Am ramas inca socata, eu, care ziceam ca si la noi se gasesc lucruri dragutze. Da' daca ma uit la preturi, ajung la concluzia ca este o mare industrie destinata celor care vor sa cheltuiasca tot ce au, cu orice pret... Ce sa va zic, carucioare cu frina pe disc, ca la masini, la 600E. Deci incep sa-mi revin

DPN 15 mai

Mergi la inceput