Mamici de mai-iunie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Stai linistita Monu, bebeutzu primeste brata in sala de nasteri. Si eu am avut stresul asta la Mara, si mai ales eu nu le-am inteles pe asistente cum stiau sa faca bijectie intre mamika si bebeutz. Veneau asistentele cu cate doua sarmalute pe cate o mana. Si ii dadeau corect de fiecare data.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Stie cineva cate paturi au saloanele la Municipal ?

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata.

Am intrat doar sa va confirm ca diseara vom fi 3 la intalnire, mami, bebe mik din burtic si Malina ! Ne primiti?!

Mickyyy (28 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

nefertari, la municipal sunt salile de travaliu, unde sunt 6 paturi in camera, acolo stai de cand te internezi si inca 2-3 ore dupa ce nasti, iar apoi te muta in corpul A sau B unde's salile pentru lauze. Acolo sunt camere cu 2 pana la 6 paturi. In corpul A (nu stiu de fapt care-i A si care-i B) sunt salile mai faine, cu desene pentru copii pe pereti, cu baie (inclusiv dus) in camera si 2 paturi. Cred, ca eu am stat in celelalte saloane (deh, daca n-am avut pile) dar a fost super si acolo. Am stat initial intr-un salon cu 3 paturi iar apoi in unul cu 6 dar eram doar 3 tipe acolo. In corpul B ai doar chiuveta si buda-n camera, fara dus! In ambele corpuri bebelusul sta cu mama in salon, ti-l aduc la 2-3 ore dupa nastere si acolo ramane pana pleci. Cam astea-mi vin acum in minte.

Mickyyy (28 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!
Merge netu' ingrozitor!!!! Maria felicitari, ce baietei mari ai!
Sper sa nu imi faca figuri toata ziua porcaria asta ca ma ia nebunia.
Aseara m-a luat o durere de cap.........dar numai pe partea stanga cu nas cu tot, am zis ca imi crapa capul si mi-era si greata. Mi-a trecut repede, nu stiu cand de fapt, ca am adormit.
Pe la patru dimineata m-am trezit transpirata toata si m-am dus la toaleta. Cand m-am bagat inapoi in pat m-a luat iar durerea aia!!! Cred ca am stat vreo 40 de minute treaza. Sper sa nu fie nimic totusi.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

'Neata fetele.

Eu sunt tare suparata. Am mancat aseara salata de icre cu masline (mai sarat de atat cred ca nu puteam gasi) si de dimineata am avut surpriza sa nu ma recunosc in oglinda: m-am umflat ca o gogoasa, iar mainile si picioarele - niste gogosi mai mici. Acum astept sa ma desumflu, si intre timp sunt consemnata la domiciliu, pentru ca nu ma pot incalta cu nimic (doar cu papucii de casa, si cu astia nu pot iesi in lume).

Mai vin cu doua intrebari pentru mamici.
Lucrusoarele lui bb pot sa le spal cu detergent obisnuit, sau sa folosesc unul special?
Pentru prima perioada cam ce ar trebui sa cumpar de imbracat pt. bb si cam in ce cantitati? Vorbesc de tinuta de casa (body, salopete, caciulite), nu de costumasele de plimbare.
Va rog sa nu va suparati, poate sunt intrebari stupide, dar pentru mine au devenit intrebari existentiale .

Va pup
Lili si bb Sergiu 32+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Haideti sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45464" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (39)

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Monu, nici o grija, nu se incurca bb-ii! Imediat dupa nastere, bb si mama primesc cate o bratara!

Andreea, ma bucur ca esti bine si ne mai scrii!

Maria, vezi ca nu ai de ce sa iti faci griji? bb-ii sunt bine si maricei. Or sa mai stea cateva saptamani la caldurica!

Eu am tot citit pe la mamicile de martie-aprilie. Nu va speriati! Fiecare experimenteaza nasterea pe "propria piele" , dar nu este asa de ingrozitor. De fapt, trece totul f. repede.

Va pup,
Cornelia (32 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Haideti sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45464" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (39)

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput