"MIREASA CU DOUA MAME"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asa este si al meu , te inteleg perfect.nu e bogat, dar ii place sa se dea mare, vrea sa le rezolve pe toate si habar n-are de nimic. hai sa-ti spun o faza:am vrut sa facem nunta anul asta, am gasit liber doar duminica, nunta de zi frumos. cand a auzit s-a facut verde, ca el vrea sambata. noi vroiam in august deoarece avem prieteni in Italia care atunci au concedii.Socru-mio a mers la hotel, nu ne-a zis nimic si ne-a programat pe sf.lui sept. intr-o sambata.cand am trimis-o pe mama sa ne programeze pt. la anul (caci asa am cazut de acord amandoi)au ramas uimite doamnele de acolo deoarece era nemes+purdea in 27 aug. si pe alta pagina Purdea in 24 sept.a fost cam naspa faza,putea sa ne anunte, ne-am facut de ras acolo ca nu stie dreapta ce face stanga. Nu i-am zis nimic, dar daca mai comenteaza sau face ceva fara stirea noastra o va auzi.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Doamne...Giova, ma ingrozesc de peripetiile tale. Trebuie sa fi fost foarte nasoala faza. Eu sunt hotarata sa stam numai cu nasii la masa, dar nu stiu cum sa procedez cu copiii. Au si nasii copii si in general vor fi mai multe familii cu copii. Sa fac o masa separata pentru copii sau sa-i pun pe fiecare langa parinti???
In legatura cu cele doua mese (stanga dreapta) cu parinti, eu cum sa procedez cu cele trei familii? Una din mese trebuie sa fie in spatele alteia ca nu pot sa o pun chiar pe ring in fata noastra. Chiar nu stiu cum sa procedez.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am trecut cu vederea, dar peste altele nu mai trec.
cu copiii,cred ca ar trebui sa-i lasi cu parintii, nu cred ca vor sta singuri. sau daca ai un separeu la restaurant ar fi frumos sa iei o baby- sitter si se ocupa ea de ei. asa am vazut la o nunta in Italia si a fost super ca nu i-a incurcat pe adulti si nu erau tot printre picioarele lor.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cu toate ca in familiile noastre nu sunt astfel de probleme noi o sa stam doar cu nasii la masa iar pe invitatii nu vom trece numele parintilor. Asta pt ca am gasit un text frumos in care deja 6 nume: ale noastre, ale nasilor si ale parintilor ar fi prea mult.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Si eu am inceput sa ma gindesc cum o sa-i impart
rude, prieteni si colegi!!!!
Oricum un lucru e cert noi vom sta la masa doar cu nasii, pe parinti, socrii si mamai - avind in vedere ca doar ele mai traiesc, din ambele familii. La restaurant sunt mese de 8 persoane, iar ei oricum se cunosc, asa ca de grija lor am scapat.
Cu restul am mari probleme sper sa gasesc cea mai buna solutie in cele din urma!!!

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna fetele!
Gio, sa-ti traiasca socrul! Repet, se apre ca Ardealu' are obiceiuri diferite, vezi?
Ca bine ziceti cu cele 2 mese, stanga-dreapta, cu rudele!!Si zau de nu-mi incap toate rudele apropiate la o masa ...hai 2. Si la el, la fel! cred ca va fi nunta cu cele mai putine rude!!!
Iar de restul, nici nu-mi fac probleme. Exact cum ai spus, roxy: prieteni la prieteni, colegi la colegi....asa, se simt toti in largul lor si nici nu-i amestec fortat, nu?

http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Am si eu o mica problema, si anume: E urat daca pe invitatii scriu numele real al parintilor?...avand in vedere ca ei sunt divortati, si bineinteles ca mama a revenit la numele ei de fata? Adica de pus trebuie sa-i pun ca ar fi urat sa nu fie scrisi. Ah...ma cam roade, adica sa nu ma intelegeti gresit..nu am nici o problema cu divortul lor....doar numele astea ma incurca . Poate aveti vreo solutie....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ioana, ai putea sa cauti un text de genul "Noi, Ioana Popescu si X Ionescu, ne casatorim. Alaturi ne vor fi parintii - Tanta si Vasile ( si in dreptul mirelui, Safta si Titel.....si nasii X si Y Georgescu....cununia relig..petrecerea..etc...textul clasic.
Nu stiu daca am gasit cea mai buna exprimare, insa ideea de baza era ca numele de familie sa apara doar la voi 2, parintii fiind doar cu prenumele.
Formularistica o gasesti tu, sunt convinsa!

http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna idee, e de luat in calcul. Mersi mult Krelia, o sa va zic ce am stabilit ca trebuie sa ne pregatim textul sa mergem sa comandam invitatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna andreea! dupa mine e inteleapta decizia sa stati numai cu nasii la masa ...in cealalta problema sunt si eu in aceeasi situatie adik nici parintii nostri nu se cunosc chiar n-o sa ma credeti parintii nostri sunt vecini (stau in aceeasi scara)asta e...noroc ca ne-am cunoscut noi doi...si ne gandim amandoi sa nu le facem cunostinta decat in ziua nuntii si atat asa ne-am gandit noi tu faci cum vrei
astept sfaturi si eu in legatura cu aceasta problemutza
pupici

Mergi la inceput