"MIREASA CU DOUA MAME"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Mai fetelor.Ma bag shi eu in discutzia voastra.Prietena mea a avut o situatzie asemanatoare.Parintzii sotzului erau despartzitzi.Din acest motiv ei nu au trecut numele parintzilor pe invitatzie.Shi nimeni nu a comentat nimik.
In ceea ce priveshte aranjarea la mese.Verishoara mea, care a avut aceeashi situazie a stat la masa mare doar cu nashii, iar parintzii au stat fiecare cu invitatzii lor.Ca sa nu existe discutzii intre parintzii lor, care nu se prea suportau,i-a ashezat pe unii intr-un margine a localului shi pe ceilaltzi diametral opus.Totul a ieshit super.Pentru lumea din exterior, care nu shtia situatzia, nu s-a simtzit nici un pic de animozitate.A parut o nunta foarte moderna in care tinerii miri au vrut sa stea alaturi doar de nashii lor.
va pupic dulce

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pai fetelor, eu nici nu ma gandeam sa stea si parintii cu noi la masa. Inchipuieti ai mei+ viitorii socrii (divortati) si sotia socrului. Penibila situatie. am vazut ca nu prea i-a convenit soacrei mele ca nu sta la masa mirilor, dar nu am zis nimic.Daca vad ca va comenta ceva ii voi spune cum sta situatia.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cu o situatie un pik asemanatoare. Parintii nostri divortati si recasatoriti. Cu fostii tati, am intrerupt legaturile ..asta e, trecem peste. Problemele "e" altele. Adunand cele doua familii, rezulta 4 nume de familie (ale parintilor, al meu si al lui). Pe invitatie, se pot trece numele parintilor si doar prenumele nostru, facand abstractie ca mirii poarta nume diferite, sau e musai sa te scrii cu numele intreg? Va dati seama varza cu carne ce-o sa fie la mine in invitatie, daca trebuie sa faca asa ceva?? Si alta problema, as vrea ca la masa noastra sa fim doar noi cu nasii. Sper sa reusesc sa-i conving pe parinti, caci altfel, va fi "tacerea mieilor partea III-a" la masa aia...dar cum, in asa fel incat sa nu se gandeasca ca vreau sa-i resping, sa nu vada lumea ca ei sunt socrii....

http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Krelia, m-ai facut sa rad cu tacerea mieilor partea a III-a, care va fi la tine la masa. Solutia ar fi ca pe invitatii sa va treceti voi doi cu numele mic si parintii vostri tot cu numele mic, intelegi tu, Ionica si Frusina, cu parintii x si y. Eu una asa voi face cu invitatiile mele consider ca sotii cu numarul 2 nu au ce cauta pe invitatiile noastre. Asa scapi de grija numelor de familie care sunt prea multe. Cat despre asezarea la masa, nu ai decat sa le spui ca ultimul racnet in domeniul nuntilor e ca la masa mirilor sa stea numai nasii. Si adevarul e ca la multe nunti am vazut asa. Mai, fetelor, dar ce ne-am nimerit cu familiile noastre cu incurcaturi!

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

AngeliquedeS, sa stii ca asa ar fi! Nici nu vreau sa ma gandesc, socra-miu pufaind din greu tigari si tata incercand sa-i explice aspectele integrarii europene si respirand din ce in ce mai greu din cauza fumului...pe langa ultimul racnet (am auzit si eu, si am si vazut), cred ca si asta va constitui un motiv destul de puternic! (bine ca-mi pica fisa acum, dupa ce am vb cu voi!). Iar cu invitatiile, ar fi o idee sa scriem doar prenumele, inclusiv al nasilor, dar totusi ma gandesc ca noi 2 vom "reprezenta" oarecum cele 2 familii...macar sa se stie a cui a fost nunta si cine a nasit, nu?
Pana la anul, mai e timp. Bine ca mi-am luat o piatra de pe inima, zau! Chiar, ce potrivire si cu incurcaturile astea!

http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu am stiut ca la masa mirilor trebuie sa stea si parintii, pana am vazut-o pe soacra-mea ca se incrunta si intreaba ca noi nu stam la masa cu voi? La toate nuntile la care am fost la masa mirilor erau numai ei cu nasii. Ar fi culmea sa mai pun si parintii cu nevasta socrului. Ea nu are ce cauta!! E de ajuns ca mi-a chemat la nunta si pe fratii ei si pe 2 prietene cu familia. noi habar n-avem cine sunt, dar poti sa-i spui nu? ca pe urma il toaca la cap pe socrul si se va isca scandal. noi ne intelegem bine cu ea, dar oricum, locul ei nu e la masa mirilor.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Super faza, Gio!!!! Parca-mi si imaginez o soacra incruntata si !!!
Probabil, chestia asta tine tot de zona, stii tu, ca si povestea cu 2 perechi de nasi. Oricum, eu nu ma las, sunt tare pe pozitie!! Plus ca, noi, mirii vom fi ocupati mai tot timpul petrecerii, n-o sa avem noi timp de stat la masa, de povestit cu parintii..asa ca, ei sa stea cu rudele apropiate, este?
Cu absenta nevestei nr. 2, de la masa cu pricina, sunt si eu de acord, clar!

http://community.webshots.com/user/krelia7806

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Mai fetelor, eu eram pasnica pana sa citesc ce ati scris voi aici, adica ma resemnasem cu faptul ca parintii vor sta cu noi la masa, dar acum....mi-ati dat idei...cu ultimul racnet....Oricum, parintii nostrii se cunosc dar....nu prea au treaba unul cu altul... Adica niciodata nu vor avea loc reuniuni de socrii. Oricum eu am gandit in felul urmator: noi nu prea vom sta la masa cu ei si ca sa nu se simta nebagati in seama, voi pune in stanga si in dreapta prezidiului 2 mese rotunde: la una vor sta fratii si rudelele alor mei iar la cealalta rudele parintilor lui, ca sa poata"migra".Atata mi-ar trebui, sa ii spun socrului ca nu va sta cu noi la masa! E un caracter foarte puternic si cred ca nu m-ar ierta niciodata pt asta! Bine...nici acum nu ma iarta pt anumite chestii:ca ma ajuta fiul lui in bucatarie, ca face ce zic eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bine gandit Floricika.Si eu m-am gandit cu 2 mese in fata noastra, dar pe urma m-am razgandit. eu as vrea ca in fata noastra sa fie prietenii, nu neamurile, matusile batrane de pe nu stiu unde (pe care nici nu le cunoastem bine).
Krelianu stiam ca trebuie sa stea si parintii cu noi la masa.nu am mai vazut la nici o nunta de pe la noi (Ardeal) asa ceva. de aceea m-a mirat intrebarea soacra-mii. dar pe urma nu a mai avut nimic de comentat, ea nu se baga, ai mei la fel. De furca avem cu socru, care are ideile lui si nu ii prea convine cand ii dam peste nas. Dar cum noi platim tot, nu-l lasam sa comenteze prea mult.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Mda, si cu socrul meu este aceeasi problema. Pentru ca platim noi toata nunta, o facem cum vrem si nu prea ii convine ca nu se poate baga....ca e genul grandoman si la nunta nu o sa poata el sa se laude la prietenii lui cu ce a facut el, cat a umblat, cat a cheltuit....Poate e mai greu de inteles, dar credeti-ma ca asa gandeste!

Mergi la inceput