Mamici de martie-aprilie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna la toate burticutzele si mamicutzele!

Tocmai ce am fost la dr impinsa de durerile nasoale de mijloc-pur si simplu simtzeam ca mi se taie in doua-si de contractiile neregulate.Plus ca ieri s a eliminat dopul in vreo 3-4 reprize.Am facut din nou tocografie(yes,mamacita,le stii tu mai bine oricum)si mi au iesit destule contractii dar nu regulate(asta stiam si io oricum).Insa la controlat,dnul dr a constatat ca al meu col e inca inchis.De ce???Io stiam cand elimini dopul se deschide colul,nu?In fine,mi a recomandat sa stau cuminte in cada cu apa caldutza si sa ma relaxez.Maine am programare din nou la dr,asa ca sa vedem...
In alta ordine de idei...sunt plina de draci ca fuse soacra mea insotitor la dr-sotzul fiind la serviciu-si bineinteles sa si de ea cu parerea mai repede sau sa vorbeasca in locul mue.Desi o avertizasem de acasa sa ma lase sa vorbesc eu.In fine...nu va zic ca vroia sa stea cu mine cand sa ma controleze nenea Fritz.I am zis insa : valea...

Atat pt moment.Va pup si va doresc dup- amiaza insorita!A iesit si aici in sfarsit soarele!Si nu va zic,ieri am cules ghiocei din gradina!!!va trimit si voua virtual cate unul!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

imi cer scuze,am facut o greseala de tastat!!!era vb despre"LOCUL MEU".scuze din nou

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

CONCLUZIE: "La multi ani pentru toate soacrele din lume!"
Fetelor, nu uitati ca vom ajunge si noi soacre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Roxana sa stii ca ieri m-am gandit la tine!Am avut din nou o serie de contractii dureroase si nedureroase pe care le-am potolit cu No-spa si supozitor;tu iei tratamentul si cand nu ti se intareste burtica?Am si eu aceleasi emotii ca si tine pt.ca suntem doar in sapt.34+;macar sa stea pana la 38 sapt.!
Mamacita vad ca ai destui "binevoitori"in jurul tau!Astazi am patit si eu cam acelasi lucru dar cu datul indicatiilor si al constatarilor;intru la firma si o clienta ma vede si imi spune:"Se vede ca mai ai putin ca ti s-au unflat deja buzele!"Am vazut rosu in fata ochilor si am tulit-o in birou;bineinteles ca nu m-am umflat dar m-am uitat in oglinda ca poate,poate!
Danna J toata familia ti-i raspandita in lume?As vrea sa ne intalnim o data la Oradea!

Teodora si bb.34+

Mergi la inceput

Haideti sa propunem Parlamentului un proiect de lege care sa interzica dreptul la opinie al soacrelor...Cine e pentru ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ce fac gravidutele mele preferate?
mai fetelor ati fost niste scumpe aseara, chiar am dormit bine dupa mesajele voastre, pana la 9 dimineata, si acum parca as dormi putin dar n-am chef sa stau la noapte cu ochii-n tavan, vad ca s-a scris si azi nu gluma,

azi am bocit putin, de se speriase si sotul , stateam in pat si ma tot gandeam la bebelin si ma luase o frica, dar mi-a trecut, pana la urma ma descurc eu cumva, adik trebuie ,nu? sper sa-mi treaca starile astea, care pana azi nu le-am avut, dar azi am realizat ca mai e foarte putin si vine bebelinul si parca nu sunt pregatita , de parca e cineva...

ocrainic ti-am vazut pozele,esti o frumoasa,zau , imi place tare mult tunsoarea ta, iti sta super , mai ales asa un pic ciufulita parca ai fi de 16 ani, bravo

clio nici eu nu stiu care sunt contractiile chiar daca mi-au explicat fetele aici pe forum de 10 ori, nu-mi dau seama daca se impinge bebelinul sau se intareste burtica, eu ma bucur ca nu ma doare,

nu mai stiu cine ma intreba daca mi s-a lasat burtica mai jos, nici asta nu stiu , dar nu cred , ca altfel respiram si eu mai usor, eu am avut-o de la inceput mai jos, toata lumea imi spunea asta si am intrebat-o pe dr si mi-a spus ca nu e jos ca e unde trebuie, si ca nu toate femeile au burtica la fel

ellinia m-au uns la suflet vorbele tale, Doamne abia astept sa-mi tin si eu bebelinul in brate, sa fiu eu sigura ca e bine , Oana nisi eu nu mai am rabdare, eu mai am 6 saptamani parca ar fi 6 ani, abia astept , sa-l vad sa-l pupacesc

oanamc chiar la asta ma gandeam ca o sa ajung si eu soacra, sper sa nu fiu ...ca o soacra...

va pup acum si ma duc la treaba am un munte de rufe de calcat sper sa le termin pana nasc

Adriana si bebelinul 33+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

oanamc,dar stiu ca n-ai deloc pofte comune sau ieftine!Cat despre dreptul la opinie,eu n-am nimic impotriva exprimarii opiniei si nici macar a sfaturilor,dar NUMAI ATUNCI CAND SUNT CERUTE si CAND SUNT BAZATE!Nu am inteles niciodata de ce femei care s-au vaitat toata viata cum au fost tratate de soacre ajung ca ele sau chiar mai rau!Chiar se pierde orice capacitate de autocontrol odata cu varsta,chiar nu se poate comunica intre generatii fara a se isca scandaluri?Eu cred ca trebuie sa existe o cale...Dar pana sa ajungem soacre(ce-ar fi sa fim tot pe forum si atunci?),sa ne vedem intai mamici si sa le punem botnita "binevoitorilor"care ne umbresc fericirea.Rolul lor ar trebui sa fie doar cel de sprijin.
Si nu va speriati,nu suntem umflate pe nicaieri,suntem MAME,umflati sunt altii de invidie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ia sa vedem ce-am realizat cu pozele(nu uitati ca trebuie sa va logati pe yahoo).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=ebf4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

oana,

eu propun sa se interzica direct soacrele!!!
hai mai ca totusi uneori sunt bine intentionate.cel putzin a mea cred ca asa e.cu toate ca tot ma scoate cateodata din sarite

sa stiti ca ma simt mai bine dupa ce m am relaxat juma de ora in caditza.nu mai am contractii,dar mijlocul tot ma doare.e mai bine,orisicat!

mei,ati primit ghioceii mei?

Mergi la inceput

Mamacita, esti o graviduta minunata.Pozicile sunt foarte reusite, iar tu radiezi. De ce oare nu ma mir ?!?!?!
Nu ne trimiti si un val ????

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 36+)

Mergi la inceput