Mamici de martie-aprilie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Sa-i dea Dumnezeu sanatate soacrei mele!!!!(n-am crezut ca voi zice lucrul asta cu atata sinceritate si usurinta)Ea toata ziua ma lauda cat sunt de frumoasa si ma pupa si nu mai stie ce sa imi faca sau sa imi dea cand ma duc in vizita...In schimb eu am probleme cu bunica, care are 74 de ani si nu simte ca a trecut timpul si suntem in secolul XXI.Mi-a zis intr-o zi ca spala ea scutece numai sa nu ii pun copilului pampers sa iasa cracanat!!!

Sunt multi "oameni intelepti" care se cred indreptatiti sa dea sfaturi si se ofenseaza daca nu le urmezi!(pe langa bunica mai am cateva persoane atotstiutoare)

Adriana, esti bestiala, numai burtica e de tine!Sa-ti traiasca!
Fetelor, cred ca toate radiem de fericire!!!!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 36)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

hello hello!
cred ca am o veste buna!azi dimineatza am pierdut (din)dopul gelatinos.exact acum nu stiu cat pt ca nu mi dau seama dupa cantitate.in orice caz nu a fost mult si a fost ca albusul de ou,fara sange sau altceva.nu mai zic ca aseara simteam jos cum ma impinge cu caputzul.dar energic,nu asa orisicum!si ce sa zica ca tati al nostru moare d ebucurie si toata ziua azi numai asa a tinut o:"vine bebe,vine bebe!"
deci...e pe vine bebicu nostru,cred...nu?contractii rele asa nu am.doar ma cam intzeapa mijlocelul.
va dau noutatzi cand e cazul

pupici la toate burticile!

p.s.eu am o obsesiecum e domne cu clisma?se face numai la cezariana???sunt tare stresata...am zis ca zilele astea o sa mananc numai activia

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc faza zilei: tocmai am venit de la epilat.In salon era o tipa care facea practica la cosmetica si bineinteles ca nu mai facuse niciodata epilat inghinal total.Dupa ce am amenintat-o bine pe cosmeticiana mea sa nu ma lase pe mana ucenicei, totusi o cheama sa vada cum se face...Momentul e destul de nasol si cand arati normal, dar mai ales acum, gravida, cu burta la gura si cu "podoaba" cine stie cum "modificata", ca nu mi-am mai vazut-o de doua luni...Tipa statea cu gura cascata la mine intre picioare...in timp ce cosmeticiana presta epilatul...Nu vreti sa stiti cum i-a cazut fata cand am intrebat-o daca se vede capul si daca vrea sa ma moseasca...Asta a fost reactia ei de final:
Tare rea m-am facut!

Mergi la inceput

Zuzunaki, iti tinem pumnii, fii curajoasa ca mai un picut si iti tii bebele in brate!(in cazul in care nu se mai razgandeste putin)De clisma nu trebuie sa te sperii, am inteles ca e obligatorie, dar uneori depinde de spital si de medic.E o nimica toata!
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor a venit in sfarsit primavara ....sunt asa fericita, afara e superb, o sa ies putin in fata blocului la aer,

oana esti mortala, am ras cu o pofta....imi inchipui ce fata a facut biata fata..hi hi hi

mamacita si eu am o prietena care s-a oferit sa-mi dea tot felul de chstiipt bebe dar eu am refuzat-o din start , i-am multumit si i-am spus ca e primul meu bebe si ca vreau sa-i cumpar ce e mai frumos si vreau sa fie toate noi, nu cred ca s-a suparat

va pup si ma duc sa pap, am poftit la cartofi copti cu unt si cascaval, si sunt gata, ma duc sa-i savurez

zuzunaki nastere usoara, si sanatate multa tie si la bebe, si te asteptam cu poze cu bebe

chiar mai fetelor n-a pus nici o mamica poze cu bebelinii? eu cred ca o sa pun cate 100 pe zi, sper sa am timp
Adriana si bebelinul 33+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

multumesc oanamc si adriana!de incurajari si urari!

oana,si soacra mea e cam ca a ta:toata ziua vine si mi pupa burtica(ma incurajeaza c o sa dau eu jos incet incet,desi sunt balenutza in toata regula) si l mangaie pe ala micu.da pe mine tot ma streseaza

pupici

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

hiroral,placerea e de partea mea,ptr.ca va simt pe toate prietene si as vrea sa avem cat mai putine probleme cu putinta.
Imi place sa dau sfaturi atunci cand mi se cer,la fel cum imi place sa primesc sfaturi competenteatunci cand le cer.Problema este ca din ce in ce mai putine persoane recunosc cand nu stiu sau nu sunt sigure pe ceva,iar sfaturile bagate pe gat cu forta ma scot din sarite si ma fac sa fiu de-a dreptul agresiva.De exemplu,nu stiu ce sfat sa-i dau lui babygirl,pentru ca la mine nimic n-a mers:hemoroidul e acolo si ma doare de cate ori sunt constipata,apoi trece.
oanamc,de mult n-am mai ras atat,cu lacrimi;pacat ca locuim la extremele tarii,chiar mi-ar fi placut sa ne intalnim.Cine stie,poate ajungem mai pe aproape...
adriana,tu ai scapat ieftin,eu dupa ce am spus(cam de 15 ori)ca e placerea noastra sa-i cumparam lui bb cate in luna si-n stele,am cedat psihic,drept care m-am trezit cu ei cu portbagajul jeep-ului incarcat.Am multumit si voi folosi strict ce este nou si util(carut,babyphone etc.).Ce te faci cu soacra-mea,care a scos un milion de saci de la naftalina cu lucrurile folosite si ingalbenite de vreme si purtat ale celuilalt nepot(care are sapte ani)si ale barbatului meu!!!Si s-a suparat f.tare ca vrem sa cumparam lucruri si nu folosim atatea cate are ea,plus ca "ce-i aia,sa imbraci copilul,in loc de infasat,o sa iasa cracanat" ;uita de-a binelea cu cine sta de vorba,iar eu ma abtin din rasputeri sa nu iasa scandal,ptr.ca de obicei cel mai destept cedeaza,dar azi imi venea s-o bat!
zuzunaki,chiar nu mai stiam nimic de tine;ce veste minunata,de-abia astept restul povestii si pozeeee!Multa sanatate,curaj si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita eu zic sa le iei pe toate( lucrurile ) si sa le duci la o casa de copii sau poate stii pe cineva care are nevoie de ele, e pacat sa le arunci, sau poate le duci la o biserica si le lasi acolo si gasesc ei cui sa le dea,
cate despre infasat....si pe mine ma doare capul...am avut o discutie pe tema asta cu mama , care nu vrea sa priceapa ca eu nu o sa-mi leg bebelinul de maini si de picioare pt ca asa vrea ea, ca sa nu iasa cracanat , eu zic ca daca e sa fie cracanat si daca-l pun in gips tot cracanat ramane, plus ca o sa fie cald la sfarsitul lui aprilie,30 de grade, cum sa-l tin infasat pe caldurile alea????

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Salutare fetelor!
De cind sint in concediu rar mai ajung pe la internet si abia apuc sa va citesc. Parca nu-mi vine sa cred ca au inceput sa se nasca si bebelusii din grupa noastra.Mult succes celor care se pregatesc, Anca Micaela sper sa fie totul bine!
Eu termin azi sapt. 34, si parca a inceput sa mi se faca frica si mie sa nu apara bebe asa pe nepusa masa! Pentru ca nu prea sint pregatita. Nici bagajul de spital nu l-am facut (cu exceptia unei camasi de noapte ), cit despre bebe... nu i-am luat mai nimic.
Sint "programata" sa incep toata distractia de simbata asta. Vineri mai am un examen care ma chinuie, ma tine in casa si nu ma lasa sa dorm - desi am un somn in mine! Iar neuronii mei nu stiu unde sint dusi, cred ca in vacanta!
Abia astept sa scap de "alte obligatii" si sa ma bucur si eu de vremea frumoasa de afara, de placerea cumparaturilor, de somn... sa-l astept in liniste pe bebe.
Va tin pumnii la toate si va pup.
Ioana
34 s
PS - M-au durut citeva zile oasele bazinului, aproape insuportabil, nu mi-era greu sa stau in sezut dar abia puteam merge dupa ce ma ridicam. Acum mi-au mai trecut durerile, dar sotul s-a exprimat "ti-a cam coborit burtica" ... I-am zis sa nu ma sperie. Credeti ca are vreo relevanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Buna! Hop si eu ca m-am saturat sa stau numai in varful patului si mai sunt si nevorbita. M-am pricopsit si eu cu minunea de pirozis de care credeam ca am scapat definitiv in luna 5-a.
Se simte ca e inceput de saptamana din detasarea cu care va spuneti ofurile.
Si daca asta e tema zilei si ne face tare bine sa spunem ce avem pe sufletel, descarc si eu sacul de nemultumiri: de problema cu lucrusoarele vechi n-am scapat nici eu, numai ca am avut norocul sa dau peste o prietena relativ intelegatoare. Inca de la inceputul sarcinii(pe vremea cand nu stiam de gemeni)mi-a dat patutul de care nu eram foarte incantata dar n-am putut sa refuz si care acum nu-mi mai este de folos. N-as putea tine una dintre fete intr-un patut vechi si pe cealalta intr-un patut nou. In rest mi-a spus ca daca mai doresc ceva din ce mai are - carucior, premergator, hainute sa-i spun ca altfel ea nu indrazneste sa mi le dea din proprie initiativa.
La mine mare creatoare de crize de nervi este discutia asupra sexului copiilor(2 membri dragi ai familiei ma tot toaca marunt ca nu sunt 2 fete, ca daca sunt 2 baieti sau macar un baiat...bla, bla). Si uneori ma deranjeza atat de tare acest subiect ca dupa ce ma linistesc nu-mi vine sa cred ca eu sunt aceea care s-a enervat atat de rau.
Cat despre diferentele de mentalitate intre generatii, pampersul a fost acceptat fara probleme insa sunt privita putin cam ca o mama terorista pentru faptul ca nu sunt de acord cu biberoanele si suzeta(ca o sa-si suga degetelele fara suzeta. Ei si?!)
Gata, m-am linistit si eu dupa ce am umplut o pagina.

Mergi la inceput