Mamici de martie-aprilie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Buna dimineata fetelor!Ma bucur cand toata lumea este optimista!Este un soare superb afara si asteptam sa se mai incalzeasca;Va doresc o zi minunata si aveti grija de voi!

Teodora si bb.34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Iarta-ma Betilina! Cu siguranta te-am pierdut de pe lista cand nu a mers DC-ul si au disparut 3 zile de mesaje. Exact atunci am preluat din nou listuta, fiindca Coral a disparut de pe forum din nou. Inca asteptam vesti de la ea. Te-am trecut acum. si tie si Mariucai tale!

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by rrox3

darael ne bucuram ca ai "ratacit" si la noi pe forum, dar lista este actualizata de mine in permanenta si o poti vedea in pagina 1.

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+

De mult ma uit cu drag la voi fete frumoase si stiu ca tu esti „scribul sef” din zona (oare de unde am „furat” lista ?), dar nu am rezistat ispitei sa nu clicaresc si eu cate ceva.....

Sa fiti iubite toate, si voi, si ingerasii vostri !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

'Neata, burticute!
Hai, ca m-am trezit ca o puturoasa la ora asta si voi va forumiti de cateva ore bune!
E o zi superba azi la Timisoara; va scriu doua randuri si merg la plimbare.
Mamacita, eu nu prea am inteles treaba cu taxiurile din Timisoara. E plin de taxiuri...problema e cu drumurile care sunt vai de ele. Valul poti sa mi-l trimiti intr-un borcan sa-i simt mirosul...
Roxana, eu sunt programata cu nasterea pe 11 aprilie. Cand ai timp, schimba-mi te rog DPN-ul.
Va doresc o zi minunata cu mult soare in sufletele!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

oanamc,tu zici ca esti puturoasa?Dar eu,care am facut ochi acum jumatate de ora?
Stiti ce ma intrebam,in conditiile in care coral dispare de pe forum din cand in cand(sper ca de data asta nu mai esti gripata si ca ai vesti bune sa ne dai,coral)si rrox3 va naste,cine se va mai ocupa asa meticulos de listuta noastra?Caci pana la sfarsitul lui aprilie vom mai tot naste...
mamanati,ma bucur ca ai hotarat sa nasti aproape de cei dragi,ca sa ai ajutorul necesar;in rest,nu conteaza,putea sa fie si Bangladesh,daca ai familia aproape...Sigur aici ma aveai pe mine si eventual vreun membru al familiei care te-ar fi insotit,dar cam atat;e f.imp.sa fii intr-un mediu cat mai familiar si cald.Ai reusit sa vezi pozele?

Mergi la inceput

De ce ceasul care indica momentul postarii mesajului arata cu o ora mai devreme?S-a schimbat ora si am ramas eu pe dinafara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dintotdeauna a fost asa cu ora. Este ora serverului, care nu este in Romania.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Multumesc,ce rusine mi-e,eu abia acum am observat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna fetelor! vad ca scrieti nu va jucati.
Felicitari tuturor celor care deja sunt cu bebicii acasa si le e bine! Bravo lor ca au trecut cu bine peste nastere. Eu inca nu stiu la ce sa ma astept dar ma rog sa fie bine! Inca nu imi pot imagina cum va arata minunea si ce voi face cu ea, cum o voi schimba, cum o voi spala, ma cam sperie asemenea ganduri dar ....doar nu oi fi eu singura mamica din lume. Si am s-o chem pe mama!:P Urat cu soacrele voastre mai bine de a mea ca e la distanta destul de mare asa ca nu prea ne stresam:))
Contractii incepem si noi sa avem si plus de asta ma ia seara cate o durere de oase jos foarte jos....dar cred ca sunt normale.
In rest e bine. Sper sa reziste bebita in burtica la mami macar pana la 38 sapt si dupa sa plecam la Iasi ca daca ma apuca mai repede la cat e de rau drumul sigur ajung la spital cu dilataie maxima!
Va doresc la toate sarcini cat mai usoare...cat a mai ramas si rabdare ca indata vin bebeii....
Pofte.....mai rarut dar acu "mi-e pofta" de garoafe rosii....
getulici si Emilia Alexandra de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Bunadimineata mamici si burtici, desi merge si mamici cu burtici...
Ninocikap, spune-mi te rog cum faci cu programul de masa. Din ce scrii inteleg ca mananca din 2 in 2 ore inclusiv noaptea. Cam la fel e si cu Sebastian, care bobineaza din 3 in 3 ore - ca o regula, iar cand o ia pe aratura, din ora in ora. Iar noaptea avem asigurata distractia cu 2 mese , de care nu stiu cand o sa scap. A fost sotul meu la un doctor cam zbanghiu, care spunea sa-i dam ultima masa in jur de 11 si urmatoarea pe la 6 dimineata. Cicia el asa a facut cu fiu-sau acu 40 de ani si dupa ce a urlat mititelu vreao doua nopti in camera unde l-au exilat s-a potolit si cica "a inteles" ca noaptea se doarme nu se suge...(ma rog, la varsta lui).
Nu stiu daca om trece la masuri atat de dure pentru vecinii din loc, (ca gasca mea de babatii nu prea sta linistita), insa o sa-l astept pe doctorul bebelusului care trebuie sa presteze vineri o vizita la domitil. Atunci aflam si daca putem sa-l scoatem afara pe puiu de om. La vizita de 2 saptamani, pediatrul a fost mortal. Pentru ca stam intr-o zona aglomerata, ne-a interzis sa-l scoatem afara din bloc, pentru ca pe strada "avem tusitori" si ar fi mai bine pentru pui sa-l scoatem cand se poate lupta cu viata, care este ca o scara de cotet, adica, nota parintilor, scurta si cacata.
Fetelor, am luat-o razna, dar nu trebuie sa va mire nimic. Sa stiti ca nu mi se trage de la depresia post, asa ca nu va ingrijorati pentru voi.O sa aiba puii vostri grija sa scoata din voi cele mai alese si mirobolante simtiri, asa cum nu se poate sa nu remarcati fiorul artistic cu care ma lupt.
Am uitat sa va spun un amanunt picant legat de nastere. A fost atat de greu travaliul incat, de la atata scremut mi-au pleznit toate capilarele de pe fata, gat si umeri. A fost pur si simplu inuman. Cred ca de la ultmiul "IMPINGEEEE" mi se trage. Daca nu reuseam exista riscul sa se intervina cu sculele pentru a-l dezlipi pe bebe din mine. Cand m-au dus pe masa sa nasc - m-au tarat mai mult moasele, una dintre ele a incercat sa ma consoleze cu ceva de genul "uite ce frumoasa este doamna, este chiar mai slabuta decat mine, asa insarcinata", iar cand am coborat de pe platoul de filmare aceiasi moasa a spus ca pentru ea: "ei, acum doamna nu mai este chiar asa de draguta". Cand m-am dus la WC cu sondele dupa mine si o asistenta aferenta ce le tinea in timp ce urinam cumva din picioare, sub privirea sa "calda si materna"(inchipuiti-va ce mutanti traiesc sub acoperisurile spitalelor si veti intelege tot, am apucat sa ma uit in oglinda si m-am speriat pur si simplu. Aveam fata desfigurata, umflata si plina de mii de vase de sange sparte. Doamne, a fost cumplit, bomboana de pe tortul de grau. Eram cea mai odioasa mamica din spital, fara exagerari. Abia cand am plecat acasa - dupa o saptamana, am inceput sa arat si eu a om. Bine ca nu ne vad bebelusii din prima.
Trebuie sa fac o pauza.

Mergi la inceput