Mamici de martie-aprilie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Rrox3,

ca de obicei,esti o scumpa!
Sunt si io mica si nu stiuiar pe germana nu inteleg totul(asta cand se indura fritz sa ma bage mai mult in seama)
10x again!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Raluca felicitari pentru David Andrei!!! Ne bucuram ca sunteti deja acasa si ca va simtiti bine. Multa sanatate, sa creasca mare, sa fie papacios si cumintel!
Lantana7, te primim cu mare placere si sa te simti bine printre noi.
Mamacita, nu reusesc sa vad pozele tale noi pe yahoo si tare as vrea sa le vad si eu. Ai putea sa le pui in album?
Noapte buna la toate,

Nati si bebelina (de ieri 34 saptamini)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

darael ne bucuram ca ai "ratacit" si la noi pe forum, dar lista este actualizata de mine in permanenta si o poti vedea in pagina 1.

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 35+

Mergi la inceput

si pt mamacita!cred ca scriam in acelasi timp si de aceea am omis multumirile.
sincer,ghioceii mei sunt super!stau si ma uit la ei toata ziuaasa ma bucur...

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

mamanati,am fost sigura ca ai vazut pozele dupa cum vorbeai;trebuie sa intri pe linkul dat de mine,sa te loghezi pe yahoo cu id si parola ta si apoi mergi pe images si-ti apar pozele.Daca nu ai ID pe yahoo nu le poti vedea,iar eu am mai incercat faza cu albumul si sunt chiar enervanti cu cei 100k ai lor pe poza;nu se mai vede nimic.
zuzunaki,clar scriam in acelasi timp,ptr.ca pana sa postez eu raspunsul au mai aparut 4-5 mesaje de la voi.se pare ca toata lumea e activa la ora asta.Ce bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Oana din Timisoara, scuze daca n-am fost explicita, dar mesajul referitor la calatoria cu bebe era pentru Oana din Noua Zelanda. Dar e bine ca nu ai de calatorit km cu bebelinul mic. Noi insa abia asteptam sa se nasca fetita sanatoasa si sa mergem cit mai repede in Romania unde o sa ne intilnim cu tati nostru iubit. (sa explic si eu ca tati acum e in SUA, are un contract, ca sa nu creada lumea ca e un nesimtit ca nu vine din Romania in Moldova sa fie cu noi).
Da, mamacita, am hotarit totusi sa nasc aici, si am primit si "aprobarea" lui tati, desi stiu ca nu e prea fericit ca printesa lui se va naste in Chisinau. Dar pina la urma, se naste bebelina in capitala, nu? Pentru mine insa e important sa fie sanatoasa.
Iar daca venise vorba de soacre... eu pe a mea am vazut-o doar de 2-3 ori, ea e din Teleorman. Si cred ca de asta mi se pare ca e o draguta.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari tuturor -lor, mamicilor si bebicilor!
Am revenit si eu dupa aproape 3 saptamani de absenta, timp in care ne-am mutat la Bucuresti si nu am putut folosi netul decat acum.
Felicitari celor care au devenit deja mamici, multa multa sanatate voua si puiutilor!
A propos, Raluca, pe puiutul tau il cheama la fel cum il va chema si pe almeu. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Azi am mers la control si mi-a zis ca am deja colul moale, dar in rest...astept. Data trecuta, adica acum 10 zile, la control l-a masurat pe bebe la ecograf si avea deja 3.136 g.
Azi am fost sa vad si spitalul unde voi naste (Municipal) si m-am bucurat sa contstat ca-i la 10 minute de unde stam noi.

Pana acum am luat fix 15 kg, doar burta o am enorma, restul sunt cam ca si inainte. Deja mie mi s-a lasat burta, la inceput nu mi-am dat seama, dar apoi am realizat ca respir mult mai usor si nu ma mai dor coastele.
In plus acum am contractii destul de dureroase, dar neregulate si de obicei seara. Si a inceput sa ma doara burta ca atunci cand trebuia sa-mi vina ciclul.

Doctorita mi-a zis ca nu crede ca voi naste inainte de 25 martie, dar cine stie.

Va pup pe toate si va urez nastere usoara celor care sunteti aproape de acest eveniment!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

mamanati,

si eu sunt teleormaneanca!!!de unde mai exact e sotzul(soacra)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna mamici si burtici!
Nu pot sta prea mult, ca nu prea ma lasa Mariuca mea. Am mai citit mesajele voastre, dar din pacate nu prea am avut timp de scris, desi fetita mea e tare cuminte si nu plange prea mult. Dar vreau sa felicit noile mamici si sa le doresc multa sanatate si putere sa isi creasca puiutii!
Este asa de frumos ce se intampla dupa ce nasti, ca uneori nici nu simti greul adaptarii la viata de mamica! Dar oricat de greu ar fi merita tot sacrificiul din lume! Uneori ma intreb ce am asteptat atatia ani ca sa am asa o puiuta!
Rrox3 m-ai pierdut de pe listuta de mamici. Am nascut pe 27 februarie o fetita, Irina Maria, de 3 kg.
Acum va pup si am sa revin cat mai repede, si va doresc tuturor sanatate si sa ajungeti sa cunoasteti bucuria de a va tine bb in brate cat mai curand!

Betilina si Mariuca 27 feb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lantana7 spune:

Dragele mele,
Multumesc din suflet pentru primirea voastra calda!Si eu de-abia astept sa ne "citim" mai des!
Darael, mi-a crescut inima cind am vazut ca m-ai trecut pe listutza!Saru'mina!
Raluca sa-ti traiasca sufletzelul, sa fie sanatos si asteptam sa ne povestesti mai multe. Multe urari de bine si pentru mamicile pe care nu le-am "prins" la timp cu felicitarile de rigoare.
De-abia astept si eu sa va povestesc mai multe. O sa incerc sa pun si niste poze cu burtica mea de care sint tare mindra!
Va pup pe toate si sa aveti o zi buna! (ca la mine e 1:26 noaptea si nu se lipeste somnul cu nici un chip!)

Mergi la inceput