Greturi la sarcina cu baietel?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eu am un baietel si nu am avut greturi sau pofte nici macar odata

Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Eu am doi baieti, iar sarcinile au fost complet diferite, asa ca...
Un copil sanatos iti dorim!

Nora, Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si Victor-Alexandru(12 iulie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Multumesc pentru urari si multa sanatate, voua si bebicilor vostri!
Deci parerile sunt impartite. Cred ca, pana la urma, depinde de organismul mamei. Are cineva idee de ce apar greturile, din punct de vedere medical?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu am baietel si nu am avut greturi sau alte simptome cat am fost insarcinata.M-am simtit foarte bine.Ce a fost la mine mai deosebit,am mancat foarte multi gogosari acri.
Greata si celelalte simptome din sarcina sint legate de cresterea activitatii hormonale din prima parte a sarcinii.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Bunica mea a avut 8 copii, dintre care 7 fete!
Iar fiecare sarcina a fost complet diferita si unica. Nu e nici o legatura intre simptome si sexul copilului.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Cu prima sarcina am avut baiat, si greturi cacalau! A doua oara am avut fetita, si tot asa imi venea rau tot timpul, de credeam ca tot baiat e...acuma la a 3a sarcina inca mai am greturi si nu stiu ce sa mai cred, nu imi mai dau cu parerea, ca daca am avut greturi si cu fata si cu baiat poate am gemeni de amandoi!!!

SOLA SCRIPTURA! SOLI DEO GLORIA! SOLO CRISTO! SOLA GRATIA! SOLA FIDE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Greturile apar datorita modificarilor hormonale ce apar in timpul sarcinii....pe unele mamici aceste modificari nu le prea influenteaza negativ, iar altele saracutele duc sarcina foarte greu din cauza asta. eu am baietel, si am avut usoare greturi pina pe la vreo 2 luni juma'. Iti dau un sfat, care la mine a functionat [ m-a invatat o moasa ], de cum te trezesti, imediat bagi in gurita ceva, covrigei, sau biscuiti, sau piine goala...ceea ce poti tu...deci nici nu te ridici din pat, sa le ai linga tine !!!!...ca daca te ridici, si te mai si duci la baie sa te speli pe dinti......sarcina usoara, si sa ne spui ce baietel o sa ai !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am sa va spun ce am citit de de curand referitor la greturi si voma in timpul sarcinii. Nu garantez ca-i adevarat! Se pare ca niste cercetatori au descoperit ca, pe langa influentele hormonale care afecteaza toate femeile, factorul determinant in aparitia starilor de rau (cele prelungite, nu usoare senzatii la inceputul sarcinii) este psihicul! Adica, ceva de genul iti e rau ca vrei sa-ti fie, chiar inconstient! Respectivii facusera studii pe un esantion de mamici care aveau mai mult de un copil. Erau 3 categorii:
1- mame care nu suferisera deloc on timpul sarcinilor - cele mai multe spuneau ca rar se gandeau ca ar putea sa le fie rau, ignorau micile senzatii inerente de greata, nu erau genul care sa suporte cocoloseala celor din jur;
2- mame care erau exact contrariul celor de mai sus, care adorau sa stea toata ziua cineva pe langa ele, sa plece sotul noaptea dupa ciudatenii, li se parea f. normal sa le fie rau, ca nu se gandeau la nimic alceva;
3- mame care au avut prima sarcina de genul 2 si la urmatoarea lucrurile s-au schimbat, fie din cauza copilasului mai mare, fie din alte cauze, cert e ca declarau ca a 2-a oara nici n-au simtit cand au ajuns la 9 luni.

Poate fi un punct de vedere interesant!
Cazul meu: am baietel, n-am avut pofte, greturi, uram ideea sa fiu ajutata, sa-mi tina cineva haina sau sa-mi dea locul in autobuz. Pana am fost la ecograf (unii si dupa) toti imi spuneau ca fac fetita, dupa forma burtii.

Iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebelus sanatos tun!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

In cazul meu, cind eram insarcinata cu Ionut nu am stiut ce-i greata, nu am vomat, in vreme ce la Ilinca am recuperat si pentru prima sarcina.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

eu am avut greturi cu baiatul meu 5 luni! si niste greturi groaznice, ca ma trezeam si ma culcam cu biscuitii speciali in gura! nu ma puteam pune la verticala fara sa iau un biscuit si sa-l mestec! mi s-a spus ca dupa ce misca va fi bine...nici vorba pina-n luna a-5-a trecut m-a tinut! am mai auzit si eu de la prietene cu fetite, ca voi face baiat ca mi-e asa de rau, si baiat am facut! ele nu au avut probleme , is aveau fetite.
sanatate si oricum fiecare sarcina e diferita! si unica!

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput