Greturi la sarcina cu baietel?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

eu stiu ca starile de voma din prima parte a sarcinii sunt cauzate de hormoni si de nu stiu ce substante secretate de organism,care activeaza o zona a creierului ,zona ce e responsabila cu starea de greata si de voma....Si atunci cand ne e rau daca am mancat ceva naspa sau prea mult se secreta niste substante care activeata zona de greata din creier...si deaia ne e rau....asta stiu ca citesem eu la un mom dat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Revin,pentru ca am gasit unde scria ce cauzeaza greturile
Greturi matinale.
Cu siguranta ca acesta este cel mai mediatizat si cunoscut simptom al unei sarcini, nu o data cred ca ai observat ca este folosit pentru a sugera existenta unei sarcini la cine stie ce eroina de telenovele sud-americane. Totusi, contrar a ceea ce poate sugera denumirea, greturile acestea nu apar numai dimineata, ci pot sa isi faca simtita prezenta oricand pe parcursul zilei. De asemenea, nu toate femeile insarcinate prezinta acest neplacut simptom, ci doar in proportie de 50%. Dar ce anume cauzeaza aceasta stare de greata? Undeva la nivelul trunchiului cerebral (segment al sistemului nervos central gazda a numerosi centrii vitali si reflecsi) se afla zona de comanda a vomei si a senzatiei de greata. Aceasta arie este stimulata de catre nivelele crescute de hCG (hormon secretat de catre celulele embrionare care vor forma viitoarea placenta) care se gaseste in sange in primul trimestru de sarcina. De asemenea apare o relaxare reflexa a musculaturii tractului digestiv, avand drept rezultat o digestie lenesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pupesita spune:

BUNA!
Eu tot baietel am, iar pe perioada sarcinii nu am avut greturi decat o singura zi de la niste portocale pe care le-am mancat cu pofta. Atat! In rest ai grija de tine!
PA!

(5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Sarcinile pot fi diferite.Daca la una ai avut un simptom si ai avut fetita ...si la cealalta nu ai acel simptom , nu inseamna ca va fi baiat.
Inteleg ca-ti doresti baietel.Sa ai ceea ce vrei.Sunt toti niste dulci, indiferent daca sunt fetite sau baietei.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Eu am un baietel de un an, sanatos, si n-am avut niciodata greturi,nascut la 3750kg,dar fiecare mamica are simptmele ei, sanatate si nastere usoara
otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu am o fetita de doi ani si nu mi-a fost greata deloc cit am fost gravida.Acum sint insarcinata cu baietel si tot asa nu mi-a fost rau absolut deloc.Asa ca nu depinde de sexul bebelusului.

Anca 32sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

Am auzit ca sarcinile difera foarte mult; chiar daca la prima ti-a fost ok, la urmatoarea s-ar putea sa iti fie rau si invers
peste 1 an ne gandim si noi la urmatorul bb si imi e cam frica sa nu imi fie rau ca la prima pot sa spun ca nici nu s-a simtit ca asi fi insarcinata (a avut si tati partea lui de "vina" )

Claudia si bebe Andrei (1an si 1zi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Eu am un baietel si greturi am avut si eu cam pe tot parcursul sarcinii desi nu am vomat decat de vreo 4-5 ori in total, in schimb imi era mereu gura plina de saliva si inca ceva fff groaznic...nu suportam sa deschid frigiderul!!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

eu am doi baieti-la primul n-am avut nimic iar la al doilea imi venea sa mor de cat de rau imi era.depinde de organism.sa-ti spun o superstitie -pune-ti verigheta pe un fir de par din capul tau ,deasupra burtii.daca se roteste ,e fata,daca se leagana drept e baiat.nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am baiat si am avut greturi pana in saptamana 17. Oricum, nu este o regula.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput