Greturi la sarcina cu baietel?

Greturi la sarcina cu baietel? | Autor: Emi si mami

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am o fetita de 1 an si jumatate si acum sunt din nou insarcinata. La fetita n-am avut nici un simptom de sarcina, cu exceptia unui mic spotting la implantare si a oboselii din primele luni.
Acum nu sunt obosita, parca sunt bagata in priza, spotting n-am avut, dar am gretuuuri...
E posibil sa fie baietel? Nu m-ar deranja deloc sa fie fetita, dar sarcina asta e atat de diferita de prima si imi pun intrebari.
Voi ati avut greturi la sarcina cu baietel?
Va multumim pentru raspunsuri,

Raluca mamica, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu am avut greturi 9 luni de zile cu baiatelul meu , dar cunosc persoane care nu au avut nimik si tot baietei au iesit.

sanatate si sarcina cat mai usoara

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

eu am un baietel si am avut greturi pana in sapt. 16. Dar nu cred in regulile astea babesti. Maica-mea a avut primele 2 sarcini baieti si au fost 2 sarcin itotal diferite. Nu te mai lua dupa toate babismele astea. Bucura-te ca greturile reprezinta un semn ca sarcina decurge normal. Baietel sau fetita are mai putian importanta, sanatos/-oasa sa fie.
Sarcina usoara iti doresc si un bebe de milioane

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

eu am vomat tot din 10 in 10 minute pana la 4 lunisi de la 4-9 luni vomat din cand in candnu puteam sa mananc mai nimic ca de toate imi era greata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Eu am si FATA si BAIAT si nu am avut nici un simptom de sarcina,stiu doar ca la FATA am mancat foarte multe piersici,iar la baiat portocale

Multa sanatate si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Eu am un baietel si n-am avut niciodata greturi...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

si eu am baietel si n-am avut nici o problema cat am fost insarcinata. nu cred ca simptomele sarcinii tin de sexul bbului.
pupici bblusei emi si sarcina usoara!!!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimaxi spune:

Eu am un baietel si pana prin saptamana 15-16, din greu in fiecare dimineata...Nici nu ma trezeam bine si "eram cu capu'n buda"
dupa aceea mi-a trecut, n-am mai auvut nimic doar ca mancam de toate...si asa m-am ingrasat 29 de kg!
Dar nu cred ca sunt concludente"semnele" astea. Vara-mea, de ex. a facut fetita si nu i-a fost rau niciodata!
asteapta ecografia...
sanatate multa la capilasul tau si la punctulet!

Alina si Maximilian
noastre la
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_anamaria/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Nu au legatura gretzurile cu ce va fi copilul, eu am baiat si mi-a fost rau pana l-am nascut, la fel am vazut mame de fetitze, deci tine de organismul fiecarei persoane in parte!
Sanatate si sa scapi repede de gretzuri!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu cred ca greturile,forma burtii,pofte si cate alte nascociri au vreo legatura cu sexul bebeului care trebuie sa vina.Eu cat am fost insarcinata am fost cat se poate de fericita.Nu am avut greturi si nici pofte.Cu toate ca "babele"mi-au spus ca am toate semnele ca as avea fata,am nascut un baiat tare frumos,manca-l-ar mama!Nu m-ar fi deranjat sa am fetita,la un moment dat chiar imi doream asta,dar acum..
Multi pupici si sarcina usoara
Miha si puiul Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am avut o sarcina fericita si usoara, fara greturi si fara pofte, in care toata lumea imi spunea ca fac fata, datorita formei burtii...si ce sa vezi..a iesit o minune de baietel...
succes, indiferent ce-o fi, sanatos sa fie...

aime si vladut(15nov.2004)

Mergi la inceput