Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
buli spune:
Emily, cam da.
insa cam 2 sapt adunate am mincat si alte chestii. neingrasatoare insa
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
computerele sint inutile, ele iti dau numai raspunsuri - Pablo Picasso
layla spune:
IOANA CO
Noi suntem bine. Eu nu prea scriu dar de citit am citit tot ce ati scris.
Adriana pt. examen.Jerry ce mai face?
Adina cum este fara Moti, nu va lipseste nu este prea multa liniste in casa?
Anca mult succes cu dieta, parca tu ziceai ca ai tinut regimul cu orez?
Cu olita si la noi functioneaza (tot meritul bonei).
Eu chiar vreau sa-l obisnuiesc fara Pampers (dar sa se mai incalzeasca putin.
Noapte buna,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
anda141 spune:
Mai ce copii mari, auzi fac deja la olita, renunta la pampers. Noi nici nu avem olita.
Off, in seara asta iar a facut febra. Inca nu i-am dat antibioticul, a avut 38,6 ,i-am pus sosete su otet, l-am frectionat cu oteti si pe gat, piept, i-am dat 2,5 mlde Nurofen si i-a scazut. De fiecare data ii scade, numai ca reapare.Nu stiu ce sa mai zic, in continuare nu are alte simptome.
Daca mai face si in noaptea asta,ii dau antibioticul, ce ziceti?
Mititelul, intre fazele cu febra cu pare sa aiba absolut nimic, a mancat bine,se joaca ca si inainte, numai ca il pune jos febra asta nenorocita.
I-am dat si lamaie cu miere, ceai....Acum doarme.
Sper din tot sufletul sa-i treaca si sa nu se complice treaba, sa nu-i afecteze si respiratia, ca tare greu e cu nasucul infundat. Lasa ca ne trece noua.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Roxana_G spune:
Gabi, nu am reusit deloc sa vad filmuletul si tare m-am necajit. A incercat si sotul meu sa il faca sa mearga, insa se incarca mare parte si apoi da eroare. Cat despre tricicleta, tare as incerca si eu in weekend.
Andra, eu sunt deja obisnuita cu joaca de-a v-ati ascunselea, pentru ca Alex dispare mereu si o gasesti in cele mai nebanuite locuri. Insa nu ma mai sperii, pentru ca atunci cand o strig de 2-3 ori foarte serioasa, apare ea de unde s-a ascuns.
Emilly, cum o tii pe Ilinca departe de alte sertare? Le-ai blocat cu sigurante? La noi sunt incuiate mai toate, mai putin la cuier si o comoda din hol, si evident dulapurile din bucatarie. Le-am legat manerele cu elastice, insa a invatat sa le rupa sau sa le scoata. Asa ca nu mai scap asa usor si cel mai frica imi este de farfurii, nu de alta, insa se poate taia daca se sparg. Insa i-am to zis NU si pare ca a inteles ca le poate scoate doar pe cele de plastic dintr-un teanc separat.
Cat despre peste, ii dadeam o data la 10 zile inainte, dupa alergie nu i-am mai dat deloc. Dar ii dadeam rar pentru ca aici gasesti peste proaspat in putine locuri si in cel congelat nu am incredere (am vazut cu ochii mei in supermarket cum lipeau etichete cu termen de valabilitate peste cele vechi).
Saphir, pupici tie si puiutilor tai. Vad ca deja sunteti posesori de masele, ma refer la Amos, ca micuta Ailish mai are ceva pana atunci. Ma gandesc cu groaza ce ma asteapta si pe mine, ca vad ca si la noi se ingroasa gluma cu maselele astea.
Monica, eu nu m-as arunca sa ii dau direct antibiotice. Noi am folosit tantum verde cate 1 fas pe zi si antitermice (preferabil nurofen care este si antiinflamator). Antibiotic i-am dat numai cand a facut viroza aceea nefericita si numai pentru ca durat mai mult de 10 zile fara imbunatatiri.
Dalia, ce daca e din gunoi? Lasa baiatul sa studieze. Si Alex mai fura din cosul de la baie, insa am grija sa nu arunc nimic acolo. Uite sambata am schimbat-o si am uitat pampersul pe jos. Ea l-a luat si l-a dus la cos, saraca stia ea ca acolo ii e locul. Sunt si ei curiosi si nu inteleg ei cum e cu gunoiul. Eu tot insist cu cah cah, insa ea a inteles ca asta inseamna pampers si nu neaparat murdar.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Ioana Co Sa fii sanaotasa, iubita si sa ai parte numai de bucurii!
Catalina, inteleg ca bona e foarte draguta, insa e normal sa aveti o relatie deschisa si sa ii spui sincer ca nu ai vrea sa mai faca asa (ma refer la na na). Cat despre jucarii, si Alex mai facea asa, insa nu i le mai dam (nici eu si nici bona - culmea, si la noi jucariile la masa au fost introduse de bona, desi i-am interzis in mod expres). Eu am mai pedepsit-o si cu ursuletul cu care doarme pe care il mai arunca nervoasa pe jos si ca atare am culcat-o fara el. Evident dupa ce i l-am dat de 2-3 ori si i-am explicat sa nu il arunce.
Emilly, asa face si Alex, e ciucure dupa mine. Uneori, spre rusinea mea, ma agaseaza. Mai ales seara cand sunt foarte obosita si nu mai vrea sa se joasa sau sa mearga prin casa. Vine si trage de mine si incearca sa se urc epe mine ridicand un picior. Nu se mai joaca singura, decat daca stau si eu pe jos langa ea. De marait nu mai spun, este mereu maraita daca nu stau cu ea. In plus vrea numai in carca, arata unde sa o duc, vrea sa o "jughinesc" (pardonati expresia) mai mereu.
Catalina, tare va invidiez pentru folosirea olitei. Eu intentionez sa o introduc pana la vara, insa deja am un stres si parca am ceva care imi sta pe creieri. Si la mine va depinde de bona. Poate sa o convinga, pe de alta parte ma tem sa nu insiste prea tare (deh, de moda veche) si sa o streseze pana refuza olita. Nici nu stiu cum e mai bine.
Monica, multa sanatate lui Albert!
Fetelor, pentru ca vorbim de obiceiuri urate ale copilasilor nostri, eu nu stiu ce sa mai fac cu gustatul apei din cada. Pur si simplu baga mana in apa si apoi o suge. Si iar si iar si iar. Nu stiu ce sa mai fac. Am crezut ca ii e sete, ii dau apa inainte. Degeaba. Ma tem pentru ca apa din cada este cu sapun, spuma, etc si dupa alergie, nu prea imi place sa puna gura pe nimic dubios. Poate ma ajutati voi cu un sfat. A mai patit cineva asa?
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
CataD spune:
Tot eu...ce vorbareata sunt azi!!!
Ma suna sotul ...ca e acasa....tanti a iesit la plimbare cu laura si s-a blocat usa...nu au mai putut intra si l-a sunat...s-a dus acasa si nu a putut nici el s-o deschida asa ca a chemat meseriasii...care au venit dupa o ora si au taxat 150 $ ca sa deschida o usa!!!!
Nu mai zic ca fica-mea a stat de la 10:30 la 2:30 afara si trebuia sa manance pe la 12....cica s-a dus si i-a cumparat niste banane si biscuiti pe care i-a ras si apoi cand au intrat in casa a ras si ciorbica si s-a culcat!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
anda141 spune:
Roxana, multi copii beau apa din cada. Si Albert avea obicei,dar acum s-a lasat. Acum baga toate prostiile in gura , stie ca nu-i dau voie si vine la mine cu un zambet strengaresc de il cunosc imediat ca are ceva in gura, are un zambet specific. Stie ca nu-l las si vine si-mi arata.
M-am hotarat nu o sa-i dau antibioticul nici in noaptea asta, o sa-i pun un supozitor daca mai face febra, ca si-a baut doza de Nurofen pe ziua de azi. Voi cat le-ati dat? Eu i-am dat 2,5 ml de 3 ori pe zi.Pot sa-i dau mai mult?
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
CataD spune:
Monica, mi se pare cam mult 250ml odata. La noi scrie pe sticulta cat sa le dam, dar la varsta lui fica-mea ii pot da 150 ml din 4 in 4 ore...cel putin asa zice prospectul la Tempra, care e ceva similar cu Nurofenul.
Sanatate multa si o noapte usoara!
Roxana, si Laura mai gusta din apa, dar nu prea mult. Ei ii place in baie, se joaca cat sta in cada si isi mai baga manutele in gura, dar incerc sa-i distrag atentia si sa-i arat o jucarie!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Emilly spune:
Roxana sertarele le-am blocat cu niste piedici speciale.Asa ne-am obisnuit cu ele...zilnic de zeci de ori dam piedica jos si o punem la loc.
Catalina nu aveti un concierge pe scara blocului?mi se pare mult sa scoti din buzunar atitia bani pentru o usa blocata.Sa nu-mi spui ca au si chemat echipa speciala de spart usa?
De miine mi-am propus sa o urmaresc pe fiica-mea cind se screme pentru kk si sa aplic cele spuse de Catalina.Sper sa avem succes.
Am fost la plimbare si batea asa un vint de era sa ne ia pe sus.In rest soare frumos.
nani bun voua si la puiuti
Emilly cu gaza ei
TatianaG spune:
Buna seara!!!
Monica, si Clara e in aceeasi situatie ca si Albert. De duminica tot face febra, de la 37,5 pana la 39, iar azi n-a mai facut. Dr a zis ca e ceva viroza, daca n-are alte simptome, sa stau linistita ca-i trece. Multa sanatate lui Albert!
Roxana, si eu sunt suparata cand gusta apa din vana, dar n-am ce-i face. Cateodata apuca si de burete si-l suge . Degeaba-i spun "nu" ca face ce vrea.
Catalina, din nefericire, si eu am obisnuit-o cu jucarii la masa - la mine nu-i de vina bona - , de fapt i le dau doar cand nu mai are rabdare sa stea la masa si n-a mancat destul. Jucandu-se cu ele, le mai scapa si atunci incepe distractia ca le arunca voit. Cu amenintarile nici eu nu sunt de acord. Mai ales ca ne imita si vor face la fel cu ce vad. Ma supara fazele in care copilasii fac na-na la catei, pisici, iar, mai trist, asta iarna am vazut unul care facea na-na la Mos Craciun din vitrina.
Sa va spun si eu "ultimul" obicei prost a Clarei: se rusineaza in fata persoanelor straine. Daca pana acum era foarte prietenoasa, zambea la toata lumea, de cateva zile, cand ii vorbeste un strain se ascunde dupa mine sau ma cauta cu privirea si vrea s-o iau in brate. Dupa putin timp se imprieteneste, dar asa reactioneaza la primul contact. Sper sa treaca repede peste faza asta.
Va doresc noapte buna!!!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2