Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
CataD spune:
Fetelor, stiu si eu ca nu e nici o reteta universala si ca depinde de la copil la copil. Unele lucruri se pot aplica insa la toti copii.
Adriana, si eu am exact aceeasi problema, nu ma deranjeaza ca arunca numai ca stau la bloc si cred ca o termina pe vecina de sub noi!
Stiu ca exemplu personal conteaza foarte mult in educatie, noi doi suntem foarte calmi, nu ridicam vocea unul la altul si nici la Laura nu vreau sa ridic vocea. Nu am avut probleme cu ea pana acum numai ca eu cred ca devine cam razgaiata sau poate e doar o faza. Plange cand nu faci ca ea, nu mult dar "incearca". Noi in momentele astea o ignoram si ii trece.
Mai mult ma ingrijoreaza faza cu "na, na" ca eu am idei fixe cu asta si anume: nimeni nu-mi ameninta fata cu nimic!!!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Emilly spune:
quote:
Originally posted by CataD
Mai mult ma ingrijoreaza faza cu "na, na" ca eu am idei fixe cu asta si anume: nimeni nu-mi ameninta fata cu nimic!!!
Acum am inteles care e de fapt problema cu 'na-na'
Spune-mi, te rog Catalina, cum i-ai facut programul Laurei de pus la olita?ea are un moment al zilei cind face kk?
Ilinca mea face aproape dupa fiecare masa si nu stiu cum sa incep sa o familiarizez cu olita.Stiu ca e devreme dar vreau sa-mi fac o ideie.
quote:
Nu am avut probleme cu ea pana acum numai ca eu cred ca devine cam razgaiata sau poate e doar o faza. Plange cand nu faci ca ea, nu mult dar "incearca". Noi in momentele astea o ignoram si ii trece.
si Ilinca face identic si la fel, si eu sper sa fie doar o faza ca ne termina de miriita ce a devenit...deci trebuie ignorata un picut?eu chiar habar nu am ce sa-i mai fac sa o desobisnuiesc de miriieli si vesnic in picioarele mele
Citeodata cind ma lasa nervii o duc la ea in camera si inchid usa, miriie un pic dupa care se joaca frumos cu jucariile si nu zice nici pis, dar oare fac bine???of of of...
pupici!
Emilly cu gaza ei
ane2 spune:
Adina,hai ca fac o poza la carut si daca iti place il pot cumpara...oricum mama vine in tara luna viitoare pe 18 cred si asa o rezolvam si cu transportu.......
Anita si Rachella -17.o1.2004
Emilly spune:
fetele, azi e ziua de nastere a Ioanei Co
La multi ani Ioana, sa fii sanatoasa si iubita!!
Emilly cu gaza ei
CataD spune:
Cu olita: nu e numai meritul meu, e si al bonei care a insistat cu asta.
Noi i-am cumparat o olita pe care am pus-o intre jucarii. E ca un tron si Laura a fost incantata asa ca se tot aseza pe ea.
De fiecare data cand o vedeam ca se "screme" o dezbracam iute, o puneam pe olita si ii ziceam: "Haide sa facem c...!" Dupa care, daca se producea "fenomenul" o felicitam :" Bravo mami, ce fetita mare, uite ce ai facut!" Asta a durat cateva saptamani bune timp in care ne-am tinut de ea sa o "prindem". Dupa care zice singura acum "caca" dar trebuie sa fim pe faza, ca nu repeta prea mult. Cateodata ne pacaleste sau poate simte "miscare" dar nu stie ce se intampla (cate un gaz)...dar in general face la olita. Nu stiu cum e cu pipi, ramane sa mai studiez.
CataD spune:
La Multi Ani! Ioana!
Emilly, eu zic ca nu e o problema daca o lasi in camera ei sa se linisteaca putin, mai ales ca zici ca nu plange mult timp si apoi se joaca.
buli spune:
La multi ani, Ioana!
sa fii sanatoasa si fericita
Emilly, imi place noua titulatura
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
computerele sint inutile, ele iti dau numai raspunsuri - Pablo Picasso
Emilly spune:
Anca
Da' stiu ca fiica-mea doarme de vreo 3 zile....are 2 ore de cind am pus-o la nani si nu da semne ca s-ar trezi.Cica somnul stimuleaza hormonii de crestere.
Anca hai ca noi suntem tare active pe ziua de azi spune-mi, tu din februari maninci doar iaurt si fructe??-pentru mine, ca nu as putea...
ce ma doare un umar...
Emilly cu gaza ei
Emilly spune:
Catalina mercic de pontul cu olita o sa incerc si eu.
Asa ma gindeam si eu ca nu fac tare rau daca mai sta si singurica la ea in camera si se joaca.
Emilly cu gaza ei