Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Catalina, 2,5 ml, nu 250 . Asta e o lingurita.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Monica, si eu i-am dat Nurofen de 3 ori pe zi, cate 2,5ml, iar seara, cand avea febra 39, ii puneam un supozitor de Novocalmin.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Tatiana, multumesc!!
Multumesc de incurajari si urari si de sfaturi. Astept si altele!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Sanatate copilasilor bolnaviori

Roxi asa face si Rachella, baga manuta in apa din cada si apoi in gura eu is spun NU iar ea face tot cum vrea ea.

Hi hi sa va spun cum e la noi cu masa....trebuie sa-i intind toate papusile si sa le iau pe rand sa le dau papa pana ajung la fimea .....in caz ca sar vro papusa e jale, imi arata cu degetu pe cine am sarit si pana nui dau papusei respective nu papa.
Asta se intampla in zilele cand e ea mai morocanoasa....ca deobicei papa cu noi la masa fara papusi

Monica, noi nu avem aici Nurofen....eu i-am dat Rachellei Postan ptr copii 3ml.... dar doar inainte de culcare.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuri spune:

Fetelor, eu sunt, saphir.
Intru de pe laptopul sotului, ca al meu nu stiu ce are, maine trebuie reparat..si nu ma pot deloga.
In fine, vroiam sa ii zic Monicai, ca eu ii dau lui Amos Nurofen, cate 4 ml la 8 ore. Cel putin asa se da aici, asa scrie si pe borcanel.

Noi ne-am zbantuit pana acum, adica Amos, tati a cazut frant si Amos la fel, eu o astept pe Ailish sa se trezeasca sa pape si apoi somn cateva ore.

Roxana, eu eram mare cand inca mai beam apa din cada...si sunt bine merci..zic eu

Va pupacim, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ioana LA MULTI ANI!Sa fii fericita si sanatoasa!

Cu privire la faza cu tinutul dupa mami sa stiti ca Robert la 8 ani ai lui si tot vine dupa mine la baie si sta dincolo de usa si imi impuie capul cu tot felul de chestii asa ca ce sa ne miram ca bazdaganiile astea mici fac si ele asa.Maria e toata ziua in picioarele mele si nici ea nu mai vrea sa stea singura nici o clipa insa din cand in cand o mai las in patut la ea si maraie.Cand vin acasa nici sa ma descalt nu ma lasa ca vrea in brate la mine si se lipeste toata si imi spune ubiee(iubire)adica.Astazi dupa-amiaza am iesit in formatie completa la plimbare pt ca tati a venit exact cand noi plecam asa ca ni s-a alaturat.Partea cea mai distractiva a fost cand fata mea s-a repezit la un baietel ceva mai mare decat ea si l-a strans in brate si sa te tii declaratii de dragoste.Robert ii zice sora-sii: Ce draga deja ti-ai facut primul prieten?
In ce priveste olita am lasat-o mai moale in ultima vreme dar o sa incerc din nou s-o obisnuiesc cu ea.Fetelor va urez noapte buna si somnic usor si maine o zi excelenta!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Monica,eu ii dau 4 ml de 2 ori pe zi dar scrie ca-i poti da de 4 ori in 24 de ore;Edi ia acum Panadol [4 ml., dim. si seara]pt. ca luase 3 seri Nurofen,starea lui e aceeasi...parca spre mai bine,acum respira un pic mai bine!sanatate maxima si rapida!....Noi am iesit pe afara unde respira mult mai bine,dar au inceput sa-i curga lacrimi si n-am stat prea mult,sper sa nu fi gresit cu iesitul in parc,peste baita am sarit!
Adriana,Felicitari!am avut gura aurita,nu?!
Roxana ,si Edi mai trage la masea din buretel,eu ii tot spun :cah-cah!,el repeta dupa mine dar tot il molfaie un pic,e prea curios si am zis sa-l las putin sa-l testeze si sa-l arunce singur..
Cata,si noi ne jucam la masa,ii place mult sa arunce cu diverse pe jos,e asa mandru de realizarile lui ,cum sa-i interzic sa faca ce stie el mai bine?!cand va invata si altele va renunta singur la asta,sper!Acum nu mai e tentat de jucarii la masa caci e preocupat sa pape singur...si asa se enerveaza cand ajunge cu lingurita goala la gura!Incearca sa-i atragi atentia asupra papicii[zic si eu...]
Tatiana,si noi am trecut prin asta,e doar o faza daca nu faceti prea mult caz,bine ar fi ca nou-intalnitii sa-i lase Clarei timp de acomodare si apoi..

Si ce copii mari aveti:kk la olita!A noastra zace prin sufragerie pe post de tron regal,ce-i drept nici n-am insistat,am zis ca avem timp la vara sa alergam desculti prin casa!Dar,stiu si eu ..poate mai incercam ,sa nu ne facem de ras in fata domnisoarelor!

Cu speranta ca maine va fi o zi mult mai buna decat astazi va pupicam si va uram vise dulci,ca nu ingrasa,ba chiar fac bine la Dalia&Edi mic si frumusic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna dimineata
eu sint cam necajita ca am impresia ca imi iesi ceva la ochi
m-am trezit cu pleoapa superioara inflamata, a mai dat un pic inapoi, insa cind dau cu mina simt o mica umflatura sub piele
am o colega de liceu care are ore la un cabinet aici aproape de mine miine dupa-amiaza. am sa merg la ea. pina atunci am fost si mi-a dat o farmacista kanamicina.
uf ... asa ma supara chestia asta

Matei iar s-a trezit la 6.30.
noi am inceput sa-l suspectam ca de fapt se trezeste ca sa aiba timp sa se joace cu tati inainte de a pleca la serviciu.
dupa saptamina aia in care Ovi a venit numai noaptea tirziu acasa, Matei nu se mai dezlipeste de el. daca sintem toti 3 numai la taica-su se duce, il ia de mina, ii arata se joaca. mie imi da ignore total.

Matei arunca totul pe jos, de citeva zile asta-i joaca lui preferata. ia jucariile si merge cu ele prin casa si le trinteste de podea. intr-o camera avem covor, dar in cealalata nu. asa ca ... veselie mare. chiar i-am cerut scuze intr-o zi vecinei de la parter, dar ea a fost asa dragutza (e o doamna pensionara care incearca sa ma convinga sa mai fac si o fetita ), a spus ca asa sint copiii si ne intelege. deci noi nu-l mai oprim, ci cind trinteste ceva mai tare zicem "buna dimineata, doamna F"

Monica, cum ati trecut noaptea???

ma scuzati ca am inceput cu vaicareala, dar prostia asta de la ochi chiar imi da o stare foarte proasta. daca aveti ceva idei de remedii sint numai ochi si urechi

va doresc o zi superba

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
computerele sint inutile, ele iti dau numai raspunsuri - Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

trebuie sa-i intind toate papusile si sa le iau pe rand sa le dau papa pana ajung la fimea .....in caz ca sar vro papusa e jale, imi arata cu degetu pe cine am sarit si pana nui dau papusei respective nu papa

Anita, !

Emilly, multa rabdare si succes cu olita!

Firutza, mersi, eu sper sa fie o faza trecatoare. Nu bag in seama comportamentele ei "ciudate", miorlaieli, plansete istericale si am observat ca s-au imputinat.

Si azi o sa fie vreme frumoasa, cred c-o sa stam mai mult pe-afara. Ma duc sa ne pregatim pentru plimbare!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata si de la noi!

Abia am apucat sa citesc ce-ati scris. Harnicutzele!!!

Rares se trezeste in fiecare dimineata la 6.30-7, asa ca asta este programul lui. Noroc ca se trezeste Cosmin si eu mai apuc sa dorm pana la 8.
Acum deja face prima tura de nani, apoi o intindem afara.

El este f. marait de cateva zile. Cred ca-l chinuie rau dintii de sus care nu se mai indura odata sa iasa. Chiar a inceput sa mai si tuseasca de la cata saliva inghite. Este izvor nesecat.

Aseara i-am dat un borcanel de smantana Danone si la o ora a vomat tot. Cred ca i-a picat greu. Eu deja intrasem in trepidatii ca face din nou enterocolita. Vad ca azi nu a mai avut nimic. Doamne ajuta!

Monica, ce face Albert? Ati mai fost la medic, a mai facut febra??? Poate ne dai un semn de viata.

Anca si tie multa sanatate! Sa nu fie o reactie alergica locala, mie mi s-a mai intamplat. Mergi la medic daca nu trece de la sine. Pe cand o ???

Ane, mortala faza cu papusile!!! M-am prapadit de ras.

Emilly, !!! Deci v-ati hatarat pana la urma. O sa-mi schimb si eu denumirea cat de curand in "soacra Ilincai".

Va doresc tuturor o zi happy!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput