Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
anda141 spune:
Buna dimineata!!1
Am petrecut bine noaptea, a mai facut febra o singura data pe la 1,30, i-am pus un supozitor cu novocalmic si i-a trecut. Dimnieata nu mai facut deloc . I-am mai dat totusi 2.5 ml Nurofen si 2,5 ml vitamina C. Nu-i curge nasul nu are nimic, daca nu mai face febra inseamna ca am scapat. Doamne ajuta sa nu mai faca.
Cred ca si dinti ii mai ies ca baleste la greu, toata ziua ii curge gura, cum zicea o fetita.
Ieri nu l-am scos afara , nici baie nu i-am facut. Azi nu stiu ce sa fac, l-as scoate, nu l-as scoate....mi-e sa nu-l intoarca....
Adriana, pai nu i-ai dat cam mult un borcanel cu smantana? Da-i si tu mai putin,eu nu mananc un borcanel de smantana odata. Bine ca a vomitat , cel putin si a scapat de el, asa s-a usurat. [pupici] lui Raresel.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
gazi spune:
Azi-dupa amiaza o sa am internet asa ca o sa va citesc !!! pana atunci.....
si multi
abia asteptam sa iesim impreuna in parc
A_Iulia spune:
Ane, pupici Rachellei! Nu vreau sa te deranjez cu carutul; serios, e mult prea incomod. Dar poti sa pui poze sa mor si eu de ciuda...
Roxana: 1. Las-o sa bea apa din cada, n-ai ce sa-i faci. singura chestie: las-o sa se balaceasca bine, doar in apa curata, si la sfarsit o speli repede (cat sa n-apuce sa bea cu sampon sau sapun), o scoti si gata. Iar in apa de baie pot sa-i dizolvi lapte Nan, asa ca nu-i mai trebuie masa de seara.
La noi era chiar mai rau: intrucat nu ne lasa s-o spalam pe cap, o spalam cu o batista. Pe care bineinteles ca ne-o smulgea din mana si sugea la ea de zor (asa, cu sampon cu tot). Ne-am mai specializat si noi intre timp s-o pacalim cu diverse si sa nu mai vada batista.
2. Eu am alta varianta: si Moti are un soarec iubit (ii zicem Chit-Chit). Mie-mi convine cand vreau s-o culc daca si-l arunca din pat, (ea sta in picioare, normal), pentru ca i-l arunc inapoi (nu i-la dau in mana!) si trebuie sa se aplece si sa se aseze sa-l ia din nou din patut, si fiind obosita adoarme.
Adriana, chiar asa, cum un borcanel de smantana? Poate iaurt ai vrut sa zici! Samntana e prea grasa, nu-i da mai mult de 2-3 lingurite.
Anca, trage o fuga la colega ta la cabinet de oftalmologie, sa se uite cu o lupa. Poate chiar ai ceva acolo (un fir de praf, etc) - nu sta sa te chinui asa. Kanamicina este si nu este buna (e antibiotic, dar daca ai o impuritate local acolo pana nu o elimini nu are ce sa-ti treaca). Poate mai bune ar fi niste colire pe care sa le picuri in ochi, dar tot un oftalmolog poate zice concret ce.
Layla - ma intrebai daca nu mi-e greu fara Moti acasa - uite ca nu mi-e greu, mi-e chiar foarte bine! De exemplu aseara am aranjat cele 200 de poze care le-am luat de la developat - si mi-a luat chestia asta vreo 4 ore aseara. Basca ca cand e Moti acasica sta ca o lipitoare pe mine, n-ati vazut asa ceva, nu poate nimeni s-o ia de la mine din brate ca se lipeste incordata ca un arc si urla.
Ce sa se joace singura 1/2 h...la noi nu exista asa ceva...in cel mai fericit caz se joaca doar daca stai langa ea (sa fie sigura ca nu ramane fara companion).
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
DARAEL spune:
Fete frumoase , chiar daca nu prea mai clicaresc prin zona, nu v-am uitat si trag cu ochiul la nazdravaniile si ispravile ingerasilor... sa vad cu ce va laudati si cum merge cu dintisorii, descoperirile si joaca...
Am sa profit de ocazie sa va ofer cate o – e primavara afara si in sufletele noastre, nu ?
Sa aveti grija de voi !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
mav spune:
Ziua buna, fetelor!
Eu am intrat sa citesc, dar n-am avut nici timp si nici chef de scris (). Noi suntem bine. Eu, ocupata pana peste cap cu munca (acum am de recuperat ceea ce n-am facut cat timp am bolit), tati cu ale lui, iar Sebi este mai nazdravan pe zi ce trece! Azi ne-am plimbat timp de o ora, cu o mica oprire la buni, unde am schimbat hainutele, pt ca puiul era transpirat. Sebi nu mai vrea sa mearga tinut de manuta, alearga, topaie, pune mana pe toate prostiile (spre disperarea mea) si nu este niciodata multumit de cat de "sus" se afla, ci vrea mereu "mai sus", se cocoata pe toate cele!!!
Am reusit sa scapam de frica de alergie la ou! Sebi a papat acu 2 zile un sfert de galbenus si n-a mai patit nimic! Sunt foarte bucuroasa + ca toata ziua rontaie cate ceva, m-a uimit si a mancat dintr-un mar si o parte din coaja (am cautat peste tot sa vad unde ar putea fi faramite din coaja si n-am gasit, deci, le-a inghitit!)!
Va pupix pe obrajori! Sper sa se mentina vremea buna, la Constanta este soare si miroase a primavara! Paaaaaaaa, fug la treaba!
Vic & Sebi (04.02.2004)
buli spune:
Adina, asa e, ai dreptate. insa kanamicina aia am luat-o dimineata mai mult ca sa zic ca am luat ceva de la farmacie, nu m-am dat cu ea. iar colega mea are ore numai miine dupa-amiaza la cabinet, azi ar fi trebuit sa ma duc la ea la spital cu Matei cu tot si nu stiu daca tu stii spitalul Sf. Spiridon
intre timp m-am mai calmat si umflatura s-a mai dezumflat, sper pina miine dupa-amiaza sa nu se agraveze.
la Iasi sint 20 de grade
noi am fost cu Erica si Elena la padure (nu stiu daca v-am spus, blocul nostru e la 5 min de o padure si un ditamai lacul)
a fost super, Matei a mers ca un voinicos, a urcat dealuri, Erica a umblat dupa copiii de gradinita veniti si ei la aer curat
cum am ajuns acasa flacaul a ras sucul de la 2 porto si a cazut lat
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
computerele sint inutile, ele iti dau numai raspunsuri - Pablo Picasso
Emilly spune:
Buna fetelor,
Anca 20 de grade????? si io vreau!!
la ora 9 dimineata avem -7 dar cica maxima va fi -1 si noi zicem ca a venit primavara, dar 20 de grade, as zice ca la voi vine direct vara...
Grija cu ochiu si sper sa fie ceva minor si trecator
Adriana hai ca in felul asta o sa ai timp berechet sa exersezi rolul de soacra
lui Rares de la Ilinca si tie o de la cuscra, fata de treaba de altfel
o zi frumoasa!!
Emilly cu gaza ei
Ioana77 spune:
Buna ziua tuturor !
In primul rand va multumesc pentru sms-uri si ptr telefoane. Noi suntem bine daca putem spune asa.
Arturicii sunt tare raciti, cu nas productiv, tuse idem. Noroc ca nu au febra.
A venit si primavara si uite ca ei stau in casa.
Mai nou au descoperit bucataria si o ataca in mare forta. Punctul maxim de atractieil reprezinta stiva de borcanele. Daca nu esti atent la ei apuca borcanelele si le trantesc de..gresie. Nu au resuit sa sparga nici unul pana acum din fericire.
Si eu am pus interdictie maxima la "te bate X", "te cearta Y", "batem usa ca te-a lovit" si alte asemenea expresii. Cand fac vreo "prostie" trebuie sa li se spuna "ma supar si nu mai vorbesc cu tine". Desigur, acum nu functioneaza, dar pe viitor sper sa tina faza.
Si am pus interdictie partiala la NU. Atata timp cat nu este extrem de grav lucrul care il fac, nu vad de ce sa abuzam de NU. Iar cand se foloseste NU, trebuie sa li se dea obligatoriu o explicatie.
In rest sunt bine, isteti si haiosi, activi si nazdravani. Pusi pe descoperiri si implicit pe "distrus" casa.
Ultimul lucru care m-a bucurat la ei: aseara am dus acasa 2 pachete mari de Pampers. Si amandoi s-au napstit pe ele punand degetul pe scutecul bebeului de pe pachet si "zicand" caca!
La noi masa se desfasoara innca in limite oarecum acceptabile. Adica tot la ei in scaunele de masa, tot in bucatarie. Dar daca nu le pui la dispozitie cateva accesorii de bucatarie nu prea au rabdare. Adica traiasca lingurile, linguritele si farfuriile de plastic!
Eu cu serviciul, de dimineata pana noaptea. Nu mai am tip sa va citesc, dar sa va scriu. De-abi astept concediul sa ma bucur din plin de forum.
Ioana
La multi ani si sanatate multa si bebei cuminti !
Anca
Felicitari pentru ambitie !!!!!
Si Arturicii si-au modificat ora de trezire de la 08 la 06. Noroc ca se culca tot la 20.
Layla, Emilly
Bravo ptr prietenia copilasilor cu olita!
Noi mai asteptam pana la vara sa facem cunostinta cu ea!
Roxana, Adriana, Imelda, Andra, Gazi, Monica, Adina
Iesim la o tricicleta in we?
Adriana
Felicitari pentru examen!!
Asteptam vestea ca ati luat masinuta!
Gazi
Bine ai revenit! Chiar ma gandeam la voi ca nu ati mai aparut de ceva vreme.
Adina
Cum merge cu proiectul ptr 2006?
Clar ii trebuie o companioana Oliviei!
Va pupam si va dorim o primavara frumoasa frumoasa!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
A_Iulia spune:
Ioana- hai la tricicleta in we! Chiar ma gandeam la asta!
PS: Proiectul pe 2006 a fost aprobat. Se pune in practica si ramane sa vedem daca rezultatele vor fi cele asteptate.
2. Nici noi n-am facut cunostinta cu olita.
3. Nici noi n-am facut cunostinta cu NU sau alte chestii. Deocamdata mimoza face tot ce-i pofteste inimioara. In loc de NU noi o luam repede de la sursa de pericol si-i distragem atentia cu altceva. Deh, e sensibiloasa, ce stiti voi ce urlete ar iesi daca am aplica cumva un "Nu"...chiar si cu jumatate de gura...
Emmily - hai na-ti si tie vreo 10 grade de la noi...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Emilly spune:
Adina ce generoasa esti...si 5 ar fi bune.
prima incercare de a pune-o pe Ilinca pe olita a esuat.Mai insistam dupa masa de prinz.
o zi superba!!
Emilly cu gaza ei