Mamici din Constanta(29)
Raspunsuri - Pagina 8
BB23 spune:
BUNA ZIUA MAMICUTE SI BURTICUTE!
Am revenit cu noutati...am fost sambata la eco, impreuna pentru prima data cu tati, me-am vazut baietelul, ne-am emotionat foarte tare, ne uitam la ecograf de ne ieseau ochii din orbite. Doctora a spus ca este bine, avem 500 gr unul si.....aproape 70 alta....hm...pe langa acestea, o infectie in urina....e.coli, pentru care ne-a dat tratament 5 zile, dupa care facem din nou urocultura....viitoarea ecografie: 16 aprilie.
Sa fiti sanatoase voi si copilasii..
Pupici de la burtica Alex de 23 sapt
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
roxanaz spune:
pupe frumoaselor.
la noi e criza de somn. grasu are muuuulta treaba de dimineatza, asa ca se trezeste mai nou la 5. de dormit dimineatza neam, azi a atipit doar 15 minute pe la 11. acusi doarme....sper sa recupereze.
Marlen imi pare tare rau de bunica ta si de raceala lui Andreas. bine ca a trecut.
Crix o saptamina super iti doresc!
Tatiana, felicitari ptr teren. nu stiu care e parcul cu leagane, dar daca vreti ne vedem in cel de la biserica. si ce va invidiez ca ati fost la munteee!!!
Sanzi las ca vine si vremea frumoasa si calarim parcul....pupici!
sinzi_ana spune:
Uf, de abia asteptam sa se faca vremea frumoasa!!!!
Azi am fost la dr din nou si ne-a recomandat Singularie...Adinutza tu stii ceva de medicamentul asta? Si cica sa ii dam si ventolinu pana la sf lunii, deci faceam vreo 14 zile de ventolin...da dr de familile mi-a spus sa nu ii mai dau, e suficinet 5 zile, ca poate induce pb cardiace (ce mi-ai spus si tu)!!!
In rest suntem bine, ne pregatim sa iesim acum in parc...ca uite ce soare e!!!
pupaturi la toata lumeaaaaaaaaa
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea
Galarina spune:
Roxana, e clar, dintii
Si noi de trei nopti suntem ca liliecii. Pana acum Stefan nu plangea noaptea, doar scancea putin, dar se linistea repede. Ei, mai nou se trezeste din ora in ora, si plange nasol. Cred ca-i ies si dintisorii de sus pt ca are gingiile foarte umflate. Deci azi la serviciu am fost cheauna de somn, si nici cafea nu pot sa beau pt ca inca il mai alaptez.
Ziua este iarasi o adevarata poveste pt ca nu sta sa se joace mai mult de 10-15 minute, dupa care incepe miorlaiala. Cutiuta muzicala il mai tine putin linistit, in rest nimic.
Dar va rasari soarele si pe strada noastra, scapam noi si de asta:)
Marilena, condoleante!
Va pupam dulce!
roxanaz spune:
Cristina io tare ma-ndoiesc ca ar fi vreun dinte...ca-i vesel nevoie mare. de aia nu doarme, ca are treaba, alearga prin toata casa.....
sinzi_ana spune:
Tatiana si eu veau sa ajung maine la directia muncii sa fac cerere de mutare de domiciuliu pt alocatie...atata alergatura pt 200 de mii...am vrut sa il fac roman pe David si statu il "premiaza"...
Si noi am fost la Pitici azi, si ne-a ighetat nasu, tati zicea ca e f cald afara, si daca erati pe la 17 in parc, noi eram cu cel mai subtire imbracat copil mucios!!! In bluzita si bluzon, cu sosete si blugi si in cap ; sapca hihi...
Roxa, si David avea si inca are perioade din astea de "party"...cand nu doarme nici piscat cu ceara...
Vai de fundu nostru!!!
Cred ca de plictiseala micutii fac asa...de prea multa rutina...asta e parerea mea...
Galarina, succes la dintisori sa va iasa repde...David avea toti dintii la 1,3 ani, cu masele cu tot, dar nu prea ne-am chinuit, i=au iesit repede si fara durere...mare lucuru!!! Suzeta nu vrea? Pe David il calma sa roada la ea!!!
Am fugit si eu ca a adormit Radu!!!
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea
mav spune:
Neatza!!!!
Noi(eu cu Sebi, Adinutza cu Andrada si Bogdanel) am "calcat-o" pe Tania ieri! Ne-am simtit taaare bine! Nu stiu ce-or fi zis gazdele despre noi, ca nu ne mai dadeam plecati, ca desi Adinutza si copiii ei au plecat pe la 12-13, noi am mai ramas pana pe la 17! Si a mai venit si tati dupa noi + sotul Taniei!
Sebi a fost f mancacios, setos si... pisacios: cat timp am stat in vizita, adica de pe la 11 pana la 17, a baut 2 bibe cu laptic, unul cu ceai si 150ml suc de fructe! + ca a mancat supa cu 3 galuste, un morcov si carnita! Sebi a facut si nani-nani, ca si Bibi...
Sa stiti ca m-a impresionat Bianca: sta singurica in camera, in patutul ei si acolo bea singurica bibele cu laptic, se joaca cu papuselele si "vorbeste" cu ele pe limba lor si adoarme tot singurica! Este o fetita taaaare cuminte! Si taaaare vorbareataaaaa si zambareataaaaaaa!!!!! Andreea a avut si ea o "musafira", asa ca va imaginati ce a fost la familia Bugescu in casa???
Nu ne ramane dacat sa multumim frumos gazdelor si sa le rugam sa ne intoarca vizita! Probabil ca Tania va pune poze cat de curand, asa ca o sa vedeti si voi prichindeii zambareti!
Va pupam si va uram o zi frumoasa!
Vic & Sebi (04.02.2004)
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor.
am repurtat o victorie cu somnul lui grasu, adica l-am culcat la 9 in loc de 8 asa ca s-a trezit la 7.30.....parca e altceva, nu? de acum asa o sa fac, sper sa functioneze!
Tatiana cum adica nu vor sa iti dea indemnizatia, de ce???? ce tipmenie.....saptamina asta nu cred ca ne putem vedea ca io-s in pregatiri de Paste...dar cealalta precis!
Vic ce bine ca v-ati distrat...felicitari!
pupicei si o zi super tuturor!
ione spune:
Mamici copilasii vostri maninca stafide?
Noi am dat iama in stafide, pina acum nu le-am dat.
Tatiana succes la Casa de Pensii.
Sinzi si noi am fost in parc dar pe la 12.00, si era foarte frig, am stat o ora si am plecat.
Ionela, Maria& Elena 26 mai 2003